Consumenten gingen u voor!
Bezoek Kras
KRAS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Kras (0)

0 10 0

Kras informatie

Betaalmogelijkheden:

Kras wordt ook wel Kras Reizen genoemd en betreft een reisorganisatie die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in het aanbieden van zowel reizen in het binnenland als reizen in het buitenland. De reisorganisatie biedt verschillende soorten vakanties aan, waaronder korte weekendjes weg in eigen land, maar ook verre reizen van meerdere weken lang. En wil je een wintersportvakantie boeken? Dan ben je bij dit reisbureau ook aan het juiste adres, want Kras biedt ook voordelige wintersportvakanties aan. Bij het boeken van een vakantie bij deze reisorganisatie, kun je zelf kiezen of je met eigen vervoer naar het buitenland reist of toch liever een vliegreis met transfer regelt.

Rondreizen met Kras

Kras biedt niet alleen standaard vakanties aan, maar is ook gespecialiseerd in het aanbieden van rondreizen in verre bestemmingen als Afrika, Azië of Amerika. Wil je een rondreis maken die wat dichter bij huis is, dan is dit uiteraard ook mogelijk. De rondreizen van de reisorganisatie vinden namelijk niet alleen plaats buiten Europa, maar kunnen ook in landen als Spanje georganiseerd worden. Bij het boeken van een rondreis kun je zelf kiezen of je een groepsrondreis maakt of liever alleen met het eigen gezelschap gaat reizen.

Een weekendje weg met Kras

Wil je er eventjes tussenuit, dan kun je bij het reisbureau een weekendje weg boeken. Dit weekendje weg kan plaatsvinden in eigen land, maar ook in landen als Spanje en Engeland. Ga bijvoorbeeld naar Barcelona of ontdek Londen tijdens een ontspannen weekend weg met je partner, vrienden en/of vriendinnen of familie.

Kras ervaringen

Op deze pagina vind je een grote verzameling met Kras ervaringen van andere consumenten. Twijfel je of het boeken van een reis met dit reisbureau een goede keuze is? Dan kun je de ervaringen op deze pagina lezen om jouw keuze definitief te maken. Heb je zelf ervaring met deze reisorganisatie? Dan kun je jouw ervaringen ook op deze pagina delen door een review achter te laten. Of je ervaringen nu positief of negatief zijn: wij moedigen je altijd aan om andere consumenten te vertellen wat je van dit reisbureau vindt.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen