Consumenten gingen u voor!
Bezoek Karins Choice
KARINS CHOICE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Karins Choice (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

1 10 1

Karins Choice informatie

Keurmerken:

Karins Choice is een aanbieder van vakanties die voornamelijk geschikt is voor mensen die eens een iets andere vakantie willen boeken. De touroperator doet namelijk niet mee met de massale vakantieactiviteiten, bestemmingen en resorts die je op de websites van andere touroperators vindt, maar gaat meer voor de authentieke cultuur van vakantiebestemmingen, de sfeervolle hotels die bijna niemand kent en het contact met de lokale bevolking. Kortom: bij dit bedrijf kies je voor een vakantie die niet hetzelfde is als de vakanties van andere touroperators, maar ga je tegen de stroming in door een alternatieve vakantie te boeken en een land of bestemming echt te leren kennen.

De unieke vakanties van Karins Choice

Alles wat je standaard bij andere touroperators krijgt als je een vakantie boekt, biedt deze touroperator op een alternatieve manier aan. Waar je bij andere reisorganisaties bijvoorbeeld een transfer van vliegveld naar hotel of appartement in de vorm van een warme, drukke en lange busreis krijgt, krijg je bij Karins Choice na aankomst op het vliegveld een eigen huurauto. Met deze huurauto kun je naar jouw bestemming rijden, zonder dat je uren in de bus moet zitten en eerst alle andere reizigers in de bus nog af moet zetten bij hun hotel of appartement. Verder heeft de touroperator geen activiteiten in groepsverband, maar kun je de diverse activiteiten die op de planning staan bij de touroperator helemaal individueel ondernemen. Naar de lokale markt, naar dat ene verlate strand of naar dat bijzondere museum over de geschiedenis van jouw vakantiebestemming: je doet het allemaal op eigen houtje en dus op jouw manier.

Een betrouwbare reisorganisatie

Omdat Karins Choice onder de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds valt, weet je als reiziger zeker dat je een vakantie boekt die goed verloopt, dat je een eerlijke prijs betaalt voor jouw vakantie en dat je jouw vakantie bij een betrouwbare aanbieder boekt.

Karins Choice ervaringen

Zoek jij een alternatieve vakantie en twijfel je of je jouw vakantie bij Karins Choice moet boeken? Neem dan geen risico, maar lees eerst wat andere consumenten van deze touroperator vinden door Karins Choice ervaringen in de vorm van reviews op deze pagina door te lezen. Heb je zelf eens een vakantie geboekt bij deze touroperator en wil je jouw ervaringen met het bedrijf graag met andere consumenten delen? Laat dan zelf een review over Karins Choice achter op deze pagina. Het achterlaten van een review mag ook als je negatieve ervaringen hebt met het bedrijf, want wij willen de bezoekers van onze website graag een eerlijk en compleet beeld van de organisatie bieden.

Artikelen

  karins-choice
  1 10 1

  SLECHTE ORGANISATIE

  Beoordeeld op 10 oktober 2017 door
  ZE BELOVEN KLEINSCHALIG EN WEG VAN DE MASSA,NIETS IS MINDER WAAR ALS JE EEN RONDREIS BOEKT, MEEST SUFFE HOTELS OP DOORGAANDE DRUKKE WEGEN.HET VALT GEWOON ONDER CORRENDON. Slechte ervaring !

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen