Consumenten gingen u voor!
Bezoek Cruisetravel
CRUISETRAVEL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Cruisetravel (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

2.5 10 1

Cruisetravel organiseert al ruim 28 jaar cruises over de gehele wereld. Je kunt met het reisbureau naar diverse bestemmingen aan de Middellandse Zee varen, maar de reisorganisatie biedt ook complete cruises aan naar vakantiebestemmingen als de Caribbean. En omdat alles voor je geregeld wordt als je een cruise boekt bij Cruisetravel, hoef je zelf helemaal niets te doen om een onvergetelijke vakantie te organiseren naar een bestemming naar keuze. Zo zorgt Cruisetravel niet alleen voor het vervoer met het luxe cruiseschip, maar ook voor de transfer op de dag voor vertrek en het verblijf in het hotel op de dag voor vertrek.

De cruises van Cruisetravel

Cruisetravel biedt verschillende soorten cruises aan en deze cruises vallen allemaal binnen een bepaald thema. Van zon, zee en strand tot echte natuurcruises of city trip cruises: je vindt het allemaal in het aanbod cruises van het bedrijf. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen, kies je dan ook eenvoudig een cruise die bij jou past. En omdat je eenvoudig op thema kunt zoeken, is het niet lastig om een cruise te vinden die bij jou past.

Overigens biedt het bedrijf niet alleen betaalbare cruises aan, maar kun je ook bij het bedrijf terecht voor het boeken van een op en top luxe cruise die voor een duurdere prijs gereserveerd kan worden. Wil je echt uitpakken, bijvoorbeeld omdat je op huwelijksreis gaat? Dan zijn de luxe cruises van de aanbieder echt iets voor jou.

Cruisetravel ervaringen

Wil jij een cruise organiseren en twijfel je of je jouw cruise moet laten organiseren door Cruisetravel? Lees dan welke ervaringen andere reizigers met dit bedrijf hebben in de reviews op deze pagina. Door reviews van andere reizigers door te lezen, krijg je een goed beeld van de kwaliteit van de cruises van het reisbureau en de dienstverlening van het bedrijf. Deze kennis kun je vervolgens gebruiken om te achterhalen of je inderdaad een cruise wil boeken bij het bedrijf, of toch liever naar een andere aanbieder van cruises op zoek gaat.

Heb je zelf ervaring met de dienstverlening van Cruisetravel omdat je bij dit bedrijf ooit een cruise hebt geboekt? Laat jouw mening over het bedrijf dan achter op deze pagina door een review te schrijven.

Artikelen

  cruisetravel
  2.5 10 1

  Waardeloos!

  Beoordeeld op 21 juli 2018 door
  Komen boekingsafspraken niet na. Geven ons verkeerde hut aan boord en er staan geen transfers klaar op luchthaven. Sta je dan in de nacht op een Amerikaans vliegveld. Ze reageren op vakantie slecht op de klachten en na thuiskomst helemaal niet meer. Niet boeken dus. Volgende keer weer via de rederij!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen