TOTAL Club augustus 30th, 2017 Nugevonden

TOTAL Club


Home » Artikelen » TOTAL Club
TOTAL Club

TOTAL is een van de grootste tankstation ketens van Nederland. Net zoals veel andere tankstations, heeft ook TOTAL een spaarprogramma opgezet. Dit spaarprogramma heet TOTAL Club. Meer over TOTAL Club, lees je op deze pagina.

TOTAL Club: een korte introductie

TOTAL Club is de naam van het spaarprogramma van tankstation keten TOTAL. Om punten te sparen binnen dit spaarprogramma, moet je simpelweg bij TOTAL tanken of een aankoop doen in een TOTAL tankstation shop. De punten die je hebt gespaard, kun je gebruiken om cadeaus te kopen, korting te krijgen op bepaalde producten en ga zo maar door. Zeker als je veel tankt, is het interessant om mee te doen met het spaarprogramma van TOTAL Club. Hier kun je namelijk veel korting en cadeaus mee verdienen als je veel brandstof van TOTAL gebruikt.

Om TOTAL Club punten te sparen, moet je een spaarkaart aanvragen. Dit doe je bij een van de vele TOTAL tankstations in het land, Je hoeft geen geld te betalen voor de TOTAL Club spaarkaart.

Punten sparen met TOTAL Club

Als je een TOTAL Club spaarkaart heb, kun je bij alle TOTAL tankstations punten sparen. Niet alleen als je tankt, maar ook als je een aankoop doet in de tankstation shop. Tank je gewone brandstof bij een TOTAL tankstation, dan krijg je 1 TOTAL punt per liter op je kaart. Tank je Excellium brandstof, dan krijg je 2 TOTAL punten per liter. Koop je iets in de TOTAL shop, dan krijg je per euro 1 TOTAL punt op je spaarkaart. Was je de auto, dan werkt dit hetzelfde. Je krijgt bonuspunten als je frequent brandstof tankt bij TOTAL. Zo krijg je 50 procent meer punten als je driemaandelijks 200 liter of meer tankt. Tank je driemaandelijks 400 liter of meer, dan worden de punten zelfs verdubbeld.

Wil je punten bij kopen? Dan is dit ook mogelijk. Per punt betaal je in dit geval 0,12 euro. Je kunt bijvoorbeeld punten bij kopen als je net niet genoeg punten hebt gespaard om een bepaald cadeau te kunnen kopen en je niet langer wil sparen om dit cadeau te kunnen krijgen.

Punten inwisselen met TOTAL Club

Voor je jouw gespaarde TOTAL punten in kunt wisselen, moet je je eerst registreren. Heb je je geregistreerd via de website van TOTAL Club, dan kun je namelijk pas inloggen om de cadeaus en kortingen van TOTAL Club te zien. Je kiest een cadeau dat je aan wil schaffen met jouw punten en vervolgens ‘betaal’ je dit cadeau eenvoudig en snel met jouw gespaarde punten. Je kunt je punten overigens ook laten uitbetalen, maar dan krijg je wel slecht 0,6 euro per TOTAL Clubpunt terug.

Let op: TOTAL Clubpunten zijn onbeperkt geldig, maar je moet niet langer dan 12 maanden wachten met het sparen van nieuwe punten of het uitgeven van jouw TOTAL Clubpunten. Is er 12 maanden geen transactie, dan vervallen jouw punten namelijk.