Serious Request 2017 oktober 5th, 2017 Nugevonden

Serious Request 2017


Home » Artikelen » Serious Request 2017
Serious Request 2017

Ieder jaar organiseert radiozender 3FM het evenement Serious Request. In het kader van dit evenement worden enkele 3FM DJ’s in een Glazen Huis opgesloten. Het doel? Zo veel mogelijk geld verzamelen voor een goed doel. Ook in 2017 wordt er een editie van Serious Request georganiseerd. Dit keer vindt het evenement plaats in de stad Apeldoorn. Meer over Serious Request 2017 in Apeldoorn, lees je op deze pagina.

Serious Request 2017 in Apeldoorn

Serious Request wordt ieder jaar in een andere stad georganiseerd. In 2017 komen de 3FM DJ’s met hun Glazen Huis naar de stad Apeldoorn. Serious Request 2017 in Apeldoorn start op 18 december en eindigt op 24 december met een feestelijke afsluiting. Op de laatste dag van het event, tijdens de feestelijke afsluiting, wordt bekend gemaakt hoeveel geld er ingezameld is.

Het goede doel van Serious Request 2017

3FM Serious Request wordt georganiseerd in samenwerking met het Rode Kruis. Dit betekent dat het geld dat met Serious Request opgehaald wordt, altijd naar het Rode Kruis gaat. Wel wordt er ieder jaar geld ingezameld voor een andere doelgroep of voor een ander maatschappelijk probleem. Denk hierbij aan mensen met bepaalde ziekten, mensen in bepaalde (oorlogs)situaties en ga zo maar door. Wat het goede doel van Serious Request 2017 zal zijn, is nog niet bekend. Dit zal in de loop der maanden bekend gemaakt worden.

Serious Request 2017 in Apeldoorn bezoeken

Het Glazen Huis is 24 uur per dag geopend. Dit betekent dat je Serious Request in Apeldoorn 24 uur per dag kunt bezoeken. Je hoeft geen kaarten te kopen om naar het Glazen Huis te kunnen komen. Sterker nog, 3FM nodigt zo veel mogelijk mensen uit om naar het Glazen Huis te komen en samen geld in te zamelen.