NS Dal Voordeel abonnement augustus 30th, 2017 Nugevonden

NS Dal Voordeel abonnement


Home » Artikelen » NS Dal Voordeel abonnement
NS Dal Voordeel abonnement

Reis je regelmatig met de trein, dan kan dit vrij prijzig zijn. Door een abonnement te nemen bij NS, kun je veel geld besparen. Zo is er bijvoorbeeld het Dal Voordeel abonnement van NS, die je aanvraagt om goedkoper in de zogeheten daluren te kunnen reizen. Meer over dit abonnement, lees je in onderstaande alinea’s.

NS Dal Voordeel abonnement: een korte introductie

Het NS Dal Voordeel abonnement is een van de populairste abonnementen van NS. Vraag je dit abonnement aan, dan krijg je 40 procent korting op de treinreizen die je in de zogeheten daluren maakt. Dit betekent dat je niet met korting in de spits kunt reizen, maar buiten de spits wel korting krijgt. Reis je regelmatig buiten de spits, dan bespaar je veel geld.

Je betaalt eenmalig 50 euro voor het NS Dal Voordeel abonnement. Dit lijkt misschien wat veel, maar in feite heb je deze kosten in een mum van tijd terugverdiend. Maak je één lange treinreis naar je bestemming en terug, dan heb je hier al bijna 50 euro mee bespaard. Reis je vaak wat minder lang, dan hoef je slechts een paar keer met de trein te reizen om jouw investering terug te verdienen. Goed om te weten: je mag drie mensen meenemen op jouw NS Dal Voordeel abonnement. Dit betekent dat maximaal drie reisgenoten ook met korting mogen reizen als ze met jou mee reizen tijdens de daluren.

Het NS Dal Voordeel abonnement is op doordeweekse dagen geldig voor 6:30 uur, tussen 09:00 uur en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend reis je altijd met korting, namelijk vanaf 18:30 uur op vrijdag en tot 04:00 uur op maandagochtend. Ook op feestdagen reis je altijd met korting: de hele dag.

NS Dal Voordeel abonnement kopen

Je kunt jouw NS Dal Voordeel abonnement kopen op NS.nl. Let op: om een NS Dal Voordeel abonnement te kopen, heb je een geldige OV-chipkaart nodig. Heb je nog geen OV-chipkaart, dan vraag je deze eerst aan. Hierna kun je direct een NS Dal Voordeel abonnement bestellen.