Amsterdam Music Festival oktober 5th, 2017 Nugevonden

Amsterdam Music Festival


Home » Artikelen » Amsterdam Music Festival
Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival is onderdeel van het populaire evenement Amsterdam Dance Event. Tijdens het Amsterdam Music Festival worden er diverse geweldige optredens gegeven, in verschillende concertlocaties in Amsterdam. Ben je een echte muziekliefhebber, dan is dit evenement zeker iets voor jou. Op deze pagina lees je meer over de Amsterdam Music Festival editie van 2017.

Amsterdam Music Festival 2017

Amsterdam Music Festival is een evenement dat in totaal vier dagen duurt. Tijdens het Amsterdam Music Festival komen de bekendste en populairste DJ’s van de wereld naar Amsterdam, om op te treden in diverse concertlocaties in de stad. Ook in 2017 wordt het Amsterdam Music Festival weer groots georganiseerd. De editie van dit jaar start op 18 oktober 2017 en wordt feestelijk geëindigd op 21 oktober 2017.

Zoals altijd, vindt het belangrijkste en meest bezochte onderdeel van Amsterdam Music Festival op de laatste dag plaats. Op zaterdag 21 oktober kun je van 21:00 uur tot 06:00 uur in de Amsterdam ArenA feesten, samen met een groot publiek en diverse bekende DJ’s.

Tickets en kaartverkoop

Wil jij dit jaar naar Amsterdam Music Festival? Dan bestel je jouw tickets op de website van dit evenement. De kosten die je moet betalen voor jouw tickets, zijn afhankelijk van de show die je bezoekt. Wil je naar de Amsterdam ArenA op 21 oktober 2017, dan betaal je hier 77 euro voor persoon voor. De andere tickets die in het kader van het event worden verkocht, zijn over het algemeen goedkoper.