Albert Heijn Hotelactie 2017 augustus 30th, 2017 Nugevonden

Albert Heijn Hotelactie 2017


Home » Artikelen » Albert Heijn Hotelactie 2017
Albert Heijn Hotelactie 2017

Albert Heijn introduceert regelmatig interessante spaaracties. Eén van de spaaracties die de supermarktketen dit jaar introduceerde, was de Albert Heijn Hotelactie 2017. Met de Albert Heijn Hotelactie kun je geld besparen op een hotelovernachting in een van de aangesloten hotels.

Albert Heijn Hotelactie 2017: algemene informatie

Albert Heijn heeft eigenlijk altijd wel een spaarprogramma, waar je aan mee kunt doen door simpelweg bij de supermarktketen te winkelen. Eén van de spaarprogramma’s van dit jaar, was de Albert Heijn Hotelactie 2017. Heb je een volle spaarkaart van deze actie in huis liggen? Dan kun je deze spaarkaart gebruiken om een goedkope hotelovernachting te boeken. Met een volle spaarkaart krijg je namelijk 50 procent korting op de tweede hotelovernachting bij aangesloten hotels.

Albert Heijn Hotelactie sparen

Je kunt op dit moment geen punten meer sparen voor de Albert Heijn hotelactie. Heb je geen volle spaarkaart, dan kun je helaas niet met deze actie meedoen. Heb je wel een volle spaarkaart, dan kun je deze gelukkig nog wel inleveren om van de actie te profiteren.

Albert Heijn Hotelactie inleveren

Heb je een volle spaarkaart thuis liggen van de Albert Heijn Hotelactie? Dan kun je jouw hotelovernachting tot maximaal 1 oktober 2017 vastleggen. Je hotelovernachting moet voor 31 januari 2018 op de planning staan, want dan is de Hotelactie van Albert Heijn officieel afgelopen. Let op: je boekt dus altijd voor 1 oktober 2017 en je overnacht altijd voor 31 januari 2018. Ben je te laat, dan is jouw spaarkaart niet meer geldig.

Je boekt jouw hotelovernachting op de Albert Heijn Hotelactie website. Deze website staat op de spaarkaart vermeld. Op de website zie je ook welke hotels er mee doen met de Albert Heijn Hotelactie.