Wigs kopen voor prachtig haar

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een wig wilt aanschaffen. Je kan er je eigen haar mee bedekken maar je kan ook de keuze maken om je haar aan te vullen. Wigs, oftewel pruiken, zijn er in een groot aantal verschillende kleuren, modellen en maten. Voor iedereen is er dus wel een mooie wig te koop. Tegenwoordig zijn het vooral de human hair wigs die ontzettend populair zijn. Voor iedere smaak en budget is er genoeg te vinden. Of je nu een blonde wig, lace wig of curly wigs wilt bestellen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Diverse soorten wigs

  Iedereen is anders en dat geldt gelukkig ook voor wigs. Deze zijn niet alleen in een groot aantal verschillende kleuren te koop, er is ook een groot aanbod aan diverse modellen. Onder de diverse soorten vallen curly wigs, u part wig, blonde wig, closure wig en lace front wigs.

  We zullen verderop in dit artikel een aantal van deze soorten wigs nader toelichten. Welke wig je ook zoekt, voor iedereen is er een passend exemplaar te vinden. Dankzij het enorme aanbod human hair wigs slaagt iedereen die graag een natuurlijke pruik wil kopen.

  Vind je het vervelend om ergens heen te moeten gaan om een nieuwe wig uit te zoeken, dan hoef je jezelf geen zorgen te maken. Een nieuwe lace wig kopen kan gewoon vanuit huis vanaf je computer, laptop, tablet of je smartphone. Met een beetje geluk heb je de lace wig morgen in huis!

  Lace front wigs

  Sinds de komst van lace front wigs zijn ze de sleutel geworden tot een naadloze en moeiteloze look. Het is buitengewoon hoe natuurlijk de lace front wigs pruiken eruitzien. Ze bootsen een natuurlijke haarlijn na.

  Lace front wigs zijn pruiken die een kanten voorkant hebben. Dit geeft een blendend effect aan je voorhoofd en een stukje achter de haarlijn. Hierdoor lijkt het net alsof de haren direct vanaf de hoofdhuid groeien.

  Curly wigs

  Kies je voor een curly wig, dan wil je die mooie pruik met krullen natuurlijk onder alle weersomstandigheden perfect in model houden. Heb je een curly wig, dan houdt dit in dat je deze goed moet verzorgen. Dit doe je met een beetje liefde en met de juiste verzorgingsproducten.

  Om te beginnen borstel je een curly wig niet met een gewone borstel. Je kan hiervoor het beste een grove kam gebruiken. Spuit de curly wig voor je deze door gaat kammen bij voorkeur in met conditionerende spray. Dit maakt het verzorgen van je curly wig eenvoudiger en hij blijft er langer mooi door.

  U part wig

  De naam u part wig zegt eigenlijk alles al over het model. In het midden is een U vrijgelaten. Dit is gedaan zodat dit deel opgevuld kan worden door je eigen haar. Hierdoor ontstaat een onzichtbare en natuurlijke haarlijn.

  Omdat de U part wig clips en verstelbare bandjes aan de achterkant heeft, kan je deze heel stabiel vastklikken. Ook kan je heel eenvoudig de maat aan je hoofd aanpassen. Dit doe je binnen 3 minuten. Zo heb je in een korte tijd prachtig dik, vol haar.

  Closure wig

  Een closure wig is een pruik die voorzien is van een vetersluiting. Deze sluiting zit aan de voorkant van de pruik. Het voordeel van een closure wig is dat je hiervoor geen pruikenlijm nodig hebt. Hierdoor ziet hij er ook meteen een stuk natuurlijker uit!

  Closure wigs zijn in alle soorten, kleuren en modellen te koop. Je kan kiezen voor een closure wig met losse of diepe golven. Het grote voordeel van een closure wig is dat deze een stuk voordeliger is in aanschaf dan andere modellen.

  Wig kopen

  Wil je eens wat anders doen met je haar? Met een wig kun je allerlei kanten op. Krullen, stijl haar, een andere haarkleur, het kan allemaal. Hierdoor blijft je eigen haar ook nog eens gezond omdat je geen hete krul- of stijltangen gebruikt en je haar niet hoeft te verven. Pruiken zien er steeds natuurlijker uit, zeker wanneer je kiest voor de human hair wigs die gemaakt zijn van echt mensenhaar. Niet voor niets worden pruiken steeds populairder.

  Een speciale pruik zoals een front lace wig bestellen? Dan kun je naar een pruikenwinkel gaan. Zij kunnen je ook het beste advies geven over de verzorging van jouw specifieke wig. Zo zie je ze ook gelijk in het echt en kun je er misschien zelfs een passen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je pruik online te kopen. Let vooral bij de human hair wig op dat je een betrouwbare webshop benadert. Deze pruiken zijn aardig duur, dus je wilt er wel zeker van zijn dat het een betrouwbare webshop is. Wil je eerst gewoon eens kijken of een pruik iets voor jou is? Dan kun je ook eens kijken bij sites zoals AliExpress. Het scheelt je een hoop geld en sommige wigs zien er toch heel echt uit.

  Veelgestelde vragen

  Hoe duur is een wig?

  De prijzen voor wigs lopen erg uiteen. Ga je voor een human hair wig? Dan betaal je er al snel een paar honderd euro voor. Deze is namelijk gemaakt van echt mensenhaar. Andere wigs zoals een lace pruik koop je al voor een paar tientjes bij Amazon of een haarshop.

  Welke soort wig past het beste bij mij?

  Stel jezelf een aantal vragen. Wat is je budget? Wat voor soort wig wil je, een curly wig, u part wig, front lace wigs of liever toch een closure wig? Verder zijn ook het materiaal, de kleur en niet te vergeten je persoonlijke smaak belangrijk. Wil je graag een human hair wig of ga je liever voor synthetisch materiaal?

  Waar koop ik een wig?

  Wigs koop je het best bij een pruikenwinkel. Zij geven je het beste advies over welke wig bij jou past en hoe je het verzorgt. Daarnaast kun je ze met je eigen ogen zien en kun je er misschien zelfs een paar passen.

  Advertentie