Maybelline Sky High Mascara: voor een betoverende look!

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2022

Maybelline is al jaren een bekend en hoogstaand merk op het gebied van make-up en verzorgingsproducten. Het merk heeft daarnaast al veel stappen gezet om hun producten zo verantwoord mogelijk te maken, zowel voor het milieu als voor mens en dier. Een groot deel van hun producten werd in no-time enorm populair, maar geen één zo snel als de Maybelline Sky High Mascara. Deze mascara ging al snel viral op social media kanalen, zoals TikTok. Na het zien van het verbluffende resultaat wilde ineens iedereen de mascara hebben!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De geschiedenis van Maybelline

  Het merk Maybelline werd in 1915 opgericht door Thomas Lyle Williams. Hij kwam op het idee om een cosmetica bedrijf te starten omdat hij zijn zus, Mabel, een mix van steenkool en vaseline zag aanbrengen om haar wimpers donkerder te maken en er voller uit te laten zien. Hij wist dit mengsel aan te passen met een simpele scheikundedoos en verkocht het als ‘Lash-Brow-Ine’. Later werd het product als eerbetoon aan zijn zus hernoemd naar Maybelline. In 1917 produceerde het bedrijf de eerste mascara. In 1995 werd het merk Maybelline overgenomen door het Franse merk L’Oréal. Het bedrijf betaalde 660 miljoen dollar om Maybelline over te kunnen nemen. Dat is nogal een investering!

  Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara gaat viral

  Als je vandaag de dag als merk voor elkaar krijgt dat je product viral gaat op social media, dan weet je zeker dat je goed zit. Dit maakte Maybelline ook mee met hun Lash Sensational Sky High Mascara. De mensen die veel gebruikmaken van het platform TikTok hebben het product vast en zeker voorbij zien komen. Het begon bij een TikTok gebruiker genaamd Jessica. Zij testte de mascara in een video en het resultaat was verbluffend. Ze kreeg meteen extreem lange, gitzwarte wimpers. Vanaf dat moment ging dus niet alleen deze video viral, maar ook het product zelf. Iedereen wilde ineens de Sky High Mascara van Maybelline hebben. Iedereen die langere wimpers wilde, kocht deze mascara.

  Waarom dragen vrouwen eigenlijk mascara?

  Mascara is vandaag de dag een algemeen bekend product dat door een groot deel van de vrouwen in de Westerse wereld wordt gebruikt. Maar waar komt het gebruiken van mascara eigenlijk vandaan? Waarom willen vrouwen langere en donkere wimpers? Het dragen van make-up heeft meestal als doel jezelf mooier te maken. Het wordt al eeuwen als schoonheidsideaal gebruikt. In het Oude Egypte gebruikten mensen al natuurlijke producten om het gelaat een andere kleur te geven of hun lippen of ogen te accentueren. Ook mannen deden dit in die tijd, vooral degenen die hoger stonden in de hiërarchie. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen redenen om make-up te gebruiken. Sommige mensen willen graag jonger lijken, sommige mensen willen dingen verbergen die ze niet mooi vinden, zoals moedervlekken of puistjes, en sommigen willen er aantrekkelijker uitzien. Mascara wordt vooral gebruikt om de ogen groter te laten lijken of de kleur ervan meer naar voren te laten komen.

  De beloftes van Maybelline

  Naast het feit dat ze goede cosmetische producten maken die over de hele wereld geliefd zijn, is er nog een andere reden om make-up van Maybelline te kopen. Het merk zet zich namelijk in voor het ontwikkelen van verantwoorde en diervriendelijke producten. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de ingrediënten die ze gebruiken voor hun make-up en verzorgingsproducten. Op de website van het merk kun je een uitgebreide lijst vinden van de ingrediënten van al hun producten. Daarnaast worden al hun producten goed getest, maar niet op dieren. Sinds 1989 test het merk de veiligheid van hun producten al niet meer op dieren. Maybelline test de producten met behulp van Episkin. Bij Episkin wordt de huid van de mens nagemaakt. Met deze gereconstrueerde huid kan er getest worden hoe de menselijke huid op cosmetische producten reageert. Als je de Sky High Mascara van Maybelline koopt, weet je dus dat deze niet is getest op dieren!

  Waar kun je de Maybelline Sky High Mascara kopen?

  Je kunt de make-up van Maybelline op veel verschillende plekken kopen. De meest populaire plek voor het kopen van de Maybelline Sky High Mascara is de Kruidvat. Bij de Kruidvat vind je het gehele assortiment van Maybelline en van een hoop andere populaire merken in de cosmetica. Je hebt dus altijd een ruime keuze als je jouw make-up en verzorgingsproducten koopt bij drogisterij de Kruidvat. Daarnaast is het altijd mogelijk om advies te vragen aan het personeel van de drogisterij, mocht je nog twijfelen over je aankoop. Bij de Kruidvat vind je ook regelmatig cosmetische producten van Maybelline en andere merken in de aanbieding. Er is bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een 1+1 gratis aanbieding op producten van Maybelline. Soms heb je de keuze uit het gehele assortiment van dit merk en soms alleen uit specifieke producten, zoals alle mascara’s.

  Over Maybelline Sky High Mascara

  Met de Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara ga je voor wimpers met een sky high impact. Het is een lengtemascara die zorgt voor een natuurlijk ogend volume van de wimpers. Een mooi alternatief voor valse wimpers, dus. De mascara komt met een flexibel kunststof borsteltje dat de vorm heeft van een punt, zodat je zelfs de kleinste en kortste wimperhaartjes mee kunt nemen. Deze borstel is uiterst geschikt om korte wimperharen een langer uiterlijk te geven. De Maybelline Sky High Mascara is waterproof en gaat er dus niet zomaar af door regen of vocht. Je kunt hem dus zonder problemen dragen op een regenachtige of vochtige dag!

  Veelgestelde vragen

  Waar kun je de Maybelline Sky High Mascara kopen?

  Je kunt de mascara van Maybelline kopen in drogisterijen, parfumeries, cosmetica winkels en online marktplaatsen.

  Is de Maybelline Sky High Mascara waterproof?

  Ja, de Maybelline Sky High Mascara is waterproof.

  Waar kun je de Maybelline Sky High Mascara in de aanbieding kopen?

  Je kunt de Maybelline Sky High Mascara op verschillende plekken in de aanbieding kopen, maar bij de Kruidvat heb je de meeste kans om dit product in de aanbieding te vinden.

  Advertentie