Gladskin: producten voor een gezonde en stralende huid!

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2022

Gladskin is een bekend merkt op het gebied van verzorgingsproducten voor de huid. Ze maken crème tegen verschillende huidaandoeningen, waaronder eczeem en acne. Dit zijn aandoeningen waar veel mensen mee worstelen in Nederland, ook veel jongeren. Daarom is het natuurlijk heel fijn dat er steeds betere middelen tegen gevonden worden. Heb jij last van een vervelende huidaandoening zoals acne of eczeem? Bekijk de producten van Gladskin dan eens. We geven je graag alvast wat meer informatie over het bedrijf en de producten die ze verkopen. En natuurlijk hoe en wanneer je deze producten tegen een extra scherpe prijs kunt krijgen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Gladskin Rosacea crème

  De Gladskin Rosacea crème is één van de meest populaire producten die het merk verkoopt. Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening die je herkent aan roodheid in het gezicht, een branderig gevoel en pustels. De oorzaak van deze aandoening is eigenlijk nog steeds niet bekend. Wat we inmiddels wel weten, is dat de ontstekingsverschijnselen worden veroorzaakt door de Staphylococcus aureus bacterie. Dit is één van de weinige bacteriën op onze huid die niet bijdragen aan een gezonde huid. Andere bacteriën moeten dus zo veel mogelijk met rust worden gelaten, aangezien ze juist een positief effect hebben en de huid zelfs beschermen. De Gladskin rosacea crème bevat het Stapefekt enzym, dat alleen de slechte bacteriën aanpakt en de goede bacteriën met rust laat. Zo wordt de bacteriële balans van de huid herstelt en heb je als effect een rustigere huid.

  Gladskin acne crème

  Acne is ook een veel voorkomende en bekende huidaandoening, met name onder jongeren in de puberteit. Het kan zelfs erg pijnlijke vormen aannemen. Acne kun je herkennen aan puistjes, pukkels, comedonen, infecties en cystes. De bacterie die de ontstekingsverschijnselen bij rosacea veroorzaakt, maakt ook de symptomen van acne erger. Acne komt op veel verschillende manieren voor, maar deze crème kan van iedere vorm de symptomen verminderen door de bacteriële balans van de huid te herstellen. Acne kan ontstaan door hormonen of hygiëne, maar het kan ook een genetisch aangeboren aandoening zijn. De één heeft echt last van hevige symptomen, zoals infecties of cystes, en de ander heeft slechts last van puistjes en mee-eters rond de kaaklijn. Wat je ook doet, probeer de puistjes of cystes niet uit te knijpen. Dit kan het alleen maar erger maken en voor meer pijn zorgen. Het verzachten van de symptomen met behulp van crème zoals die van Gladskin is het beste dat je kunt doen bij acne. Je kunt ook gebruikmaken van Gladskin gel bij acne, die ook nog verkoelt.

  Gladskin crème voor eczeem

  Als je last hebt van eczeem heb je plekken op je huid die erg jeuken. Het kan zijn dat je schilfers, korstjes, bultjes of kloofjes ziet zitten. Water en zeep maken de klachten vaak erger, omdat de huid dan meer gaat uitdrogen. Het is daarom aan te raden om bij eczeem maximaal 2 of 3 keer per week in bak of onder de douche te gaan en het liefst zonder zeep. Om eczeem tegen te gaan, smeer je de jeukende plekken dagelijks in met een speciale eczeem crème, zoals die van Gladskin. Deze crème herstelt de bacteriële balans van de huid en zorgt dat de jeuk verzacht wordt. De crème pakt alleen de slechte bacteriën aan en laat de goede bacteriën met rust.

  Gladskin producten in de aanbieding kopen

  Je kunt de producten van Gladskin op verschillende plekken kopen, waaronder drogisterijen zoals de Etos. Daarnaast kun je de producten ook bestellen op de eigen website van het merk en in verschillende online drogisterijen, zoals apotheekenhuid.nl. Je kunt hier zowel de crèmes als de gels van het merk kopen tegen eczeem, acne en rosacea. Bij de Kruidvat vind je slechts een aantal producten van Gladskin, maar wel iets voor iedere aandoening. Daarbij krijg je vaak gratis verzending bij producten van dit merk. De producten van Gladskin zijn niet vaak in de aanbieding, maar je kunt wel op een andere manier korting krijgen. Als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Gladskin, ontvang je een kortingscode van 10% voor je eerste bestelling.

  Hebben de producten van Gladskin bijwerkingen?

  Als je gebruik wil gaan maken van deze huidproducten, wil je natuurlijk op de hoogte zijn van eventuele bijwerkingen. De technologie achter de producten van Gladskin komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor zijn alle producten veilig voor dagelijks gebruik, zowel bij volwassenen als kinderen. Er zijn dus ook weinig tot geen bijwerkingen bekend van de producten van dit merk. Je kunt op internet een hoop reviews vinden voor de producten, zowel op de website van Gladskin als op onafhankelijke externe websites. Natuurlijk is de werking van de producten per persoon verschillend. Er zijn zeldzame gevallen waarin de aandoening niet wordt veroorzaakt door de bacterie die de producten van Gladskin tegengaan. In die gevallen zal de crème of gel minder effect hebben, naast wat verzachting.

  De technologie achter de producten

  Gladskin heeft door middel van wetenschappelijk onderzoek een eigen technologie weten te vinden tegen bepaalde huidaandoeningen. Iedere bacterie heeft een ander soort celwand. Het enzym dat in de producten van het merk wordt gebruikt, breekt alleen de celwand af van de slechte bacterie die op de huid aanwezig kan zijn. Zo blijven alle goede bacteriën op de huid dus intact en wordt de balans op de huid herstelt. Staphefekt is het enige ingrediënt ter wereld dat enkel ongewenste bacteriën aanpakt en de goede bacteriën met rust laat.

  Veelgestelde vragen

  Waar kun je producten van Gladskin kopen?

  Je kunt de producten van dit merk kopen bij drogisterijen zoals de Kruidvat en de Etos, op de website van het merk zelf en via online drogisterijen.

  Hebben de producten van Gladskin bijwerkingen?

  Er zijn weinig bijwerkingen bekend van de producten van dit merk, omdat er erg lang onderzoek naar is gedaan. Natuurlijk is het effect per persoon verschillend.

  Tegen welke aandoeningen werken de producten van Gladskin?

  De producten van Gladskin werken tegen huidaandoeningen zoals rosacea, acne en eczeem.


  Advertentie