Brazilian hair: lang en vol haar was nog nooit zo makkelijk

Laatst bijgewerkt: 2 oktober 2021

Voor vrouwen die slap en futloos haar hebben is Brazilian hair, oftewel Braziliaans haar een uitkomst. Heb je slap haar dan is het behoorlijk lastig om je haar goed in model te krijgen. Hiermee kan een Brazilian hair weave je uitstekend helpen. Wil je graag wat dikker haar of zou je graag je haar wat langer maken, lees dan verder. Wij leggen je hier uit wat Brazilian hair precies is en wat voor soorten er zijn.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De voordelen van Brazilian hair

  Brazilian hair is echt mensenhaar. Het voordeel is dan ook dat het is gemaakt zonder dat er synthetisch haar aan is toegevoegd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor klitten. Het komt dus nooit vast te zitten. Met een Brazilian hair weave kan je gewoon alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen. Je kan het op allerlei manieren stylen. Je kan hiervoor je krultang gebruiken om krullen in je haar te maken en je stijltang om het haar mooi steil te maken. Het volume van je kapsel kan je met Brazilian hair ook helemaal zelf bepalen. Hiervoor kies je gewoon meer Brazilian hair weaves. Door een groter aantal te kopen krijg je net zoveel volume als je zelf wilt!

  Goede kwaliteit

  De Brazilian hair weave staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Het heeft een structuur die zowel mooi als stevig is. Omdat het zo makkelijk hanteerbaar is kiezen steeds meer vrouwen ervoor om hun eigen haar meer volume en lengte te geven.

  Met weave Brazilian hair extensions kan je gemakkelijk het kapsel creëren waar je altijd al van droomde. Het is tegenwoordig ook vrij betaalbaar, waardoor steeds meer vrouwen ervoor kiezen om zo nu en dan een weave te dragen. Door te kiezen voor deze hair extensions ben je verzekerd van haar wat een hele lange tijd meegaat. Het is dus ook nog een duurzaam product. Bij de juiste verzorging kan je Brazilian hair weave zeker enkele jaren meegaan.

  Diverse soorten

  Wil je zelf graag een Brazilian weave kopen, dan zijn er een paar punten om op te letten voordat je tot de aankoop overgaat. Je hebt namelijk best wat keuze in de verschillende soorten Brazilian hair weaves.

  Virgin hair

  Dit soort Brazilian hair is niet behandeld. Er is dus geen verf gebruikt, het haar is niet ontkleurd en is niet gestyled of gepermanent geweest. Behoorlijk gezond haar dus.

  Remy hair

  Dit is de beste kwaliteit hair extensions die er bestaat. De haarschubben van Remy hair wijzen allemaal keurig dezelfde richting op. De haarschubben zijn dus nog volledig intact. Ze vallen netjes in de natuurlijke richting en ze liggen plat op elkaar. Dit is heel erg belangrijk omdat het de kwaliteit van het haar bepaald. Bij Remy hair is het zo dat al het haar wat op een baan zit, echt van maar een enkele donor afkomstig is. Het is dus 100 % natuurlijk en dat zie je.

  Hoeveel Brazilian hair kopen?

  Wil je zelf Brazilian hair kopen, dan kan je ervoor kiezen om dit online aan te schaffen. Zoek goed naar een betrouwbare webshop. Je kunt het haar immers niet in het echt bekijken.

  Waarschijnlijk zal je jezelf afvragen hoeveel haar je precies nodig hebt om precies het juiste volume in je haar te kunnen creëren. Het is een feit dat dit per persoon verschillend is. Niet alleen heeft de een meer weave Brazilian hair extensions nodig, het is daarnaast een kwestie van persoonlijke smaak. Ook de dikte van je eigen haar is hier van invloed op. Over het algemeen kan je ervanuit gaan dat wanneer je kiest voor weave Brazilian hair extensions, 6 tot 8 banen voldoende zijn voor een opvulling zonder haarverlenging. Voor een normale opvulling met haarverlenging heb je 10 tot 12 banen nodig.

  Kies je ervoor om 15 banen Brazilian hair online te kopen, dan ben je zeker van een glamoureuze look. Omdat 1 baan Brazilian hair weave tussen de 45 en 50 cm breed is, en de banen van wat kortere lengtes iets langer zijn, heb je met bovenstaande aantallen genoeg haar om je kapsel helemaal naar wens te kunnen stylen.

  Brazilian hair weave kopen

  Eigenlijk kan niemand die graag wat dikker of langer haar wil nog om Brazilian hair heen. Het is nu eenmaal een simpele manier om eindelijk zelf die haarstijl te creëren die je al zo lang wilde. Wil jij ook graag een Brazilian hair weave kopen, dan kan je dit heel gemakkelijk doen zonder dat het nodig is om de deur uit te gaan.

  Steeds meer mensen kopen Brazilian hair online. Zo kan je gewoon vanuit je eigen huis het door jou gewenste haar aanschaffen. Brazilian hair online kopen biedt je ook nog eens een hele grote keuze. Naar iedere smaak en wens kan je de juiste haarkleur en het aantal weave Brazilian hair extensions aanschaffen.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik Brazilian hair kleuren?

  Het voordeel van een Brazilian hair weave is dat je het zelf kan verven in iedere gewenste kleur. Hierbij is het wel heel belangrijk om het haar heel goed te verzorgen. Gebruik daarom een goede conditioner en een haarmasker, bij voorkeur van een merk van de kapper. Zo gaat je Brazilian hair extra lang mee en blijft het mooi.

  Zijn er dingen die ik niet kan doen als ik weave Brazilian hair extensions heb?

  Je kan met Brazilian hair alles doen wat je altijd al deed. Het is geen probleem om ermee te zwemmen en sporten. Als je wilt kan je er zelfs mee naar de sauna gaan. Het is wel verstandig om het haar dan eerst goed te borstelen en daarna in een staart te doen of er een vlecht in te maken. Daarna kan je het beste het haar goed wassen.

  Waar koop ik Brazilian hair?

  Brazilian hair koop je in een pruikenwinkel en soms zelfs op de markt. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken en gewoon online bestellen. Zo krijg je gelijk het grootste aanbod en ook nog eens de beste deals. Zoek wel altijd naar een betrouwbare aanbieder. Je kunt het haar immers niet in het echt bewonderen.

  Advertentie