Consumenten gingen u voor!
Bezoek Ziggo
ZIGGO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Ziggo (4)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7.1 10 4

Ziggo is een provider die ontstaan is uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Het bedrijf is zeer populair in Nederland en voorziet op dit moment maar liefs 2,8 miljoen huishoudens van internet, televisie en/of telefonie. Direct na de fusie van de drie bedrijven waren er enkele opstartproblemen bij Ziggo, maar van problemen is nu absoluut geen sprake meer. Op dit moment is Ziggo zelfs een van de grootste aanbieders van kabeltelevisie in Nederland en wordt het bedrijf gezien als een topspeler op de Nederlandse telecommarkt. Zoek je een provider met een groot aanbod, een betrouwbaar netwerk en een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is Ziggo zeker een geschikte provider voor jou.

Als je wil overstappen naar deze provider, kun je dit eenvoudig en snel doen met behulp van de medewerkers van dit bedrijf. Heb je te kennen gegeven dat je gebruik wil maken van een abonnement van deze provider, dan zorgen de medewerkers van het bedrijf ervoor dat je eenvoudig en snel kunt overstappen zonder hier zelf moeite voor te doen.

Ziggo ervaringen

Twijfel je of overstappen naar deze populaire provider een goede keuze is? Sluit dan niet zomaar een contract af bij deze provider, maar lees eerst enkele Ziggo ervaringen van andere klanten. Door ervaringen van andere klanten door te lezen, kom je er al snel achter of dit bedrijf goede producten en diensten levert en of dit bedrijf bij jou past. Heb je zelf ervaringen met deze provider? Laat jouw Ziggo ervaringen dan achter op deze pagina en help andere consumenten in hun zoektocht naar de beste aanbieder voor internet, televisie en/of telefonie.

ziggo
8 10 1

Ziggo goed bedrijf

Beoordeeld op 12 september 2016 door
Ik vind dat ziggo een hele goede aanbieder is met supergoeie wifi ook. De wifi had nooit storing of zo het was echt perfect gewoon. En de prijzen voor de abonnementen zijn ook niet hoog. Je betaalt niet veel voor een abonnement met goede wifi en tv en telefoon. Het is echt en dat zeg ik oprecht een top bedrijf. Ik vind dat ziggo een hele goede aanbieder is met supergoeie wifi ook. De wifi had nooit storing of zo het was echt perfect gewoon. En de prijzen voor de abonnementen zijn ook niet hoog. Je betaalt niet veel voor een abonnement met goede wifi en tv en telefoon. Het is echt en dat zeg ik oprecht een top bedrijf.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
ziggo
7 10 1

Ziggo, voor multimedia

Beoordeeld op 31 mei 2016 door
Ziggo heeft zo zijn plus en min punten. Waarvan de plus punten natuurlijk in overvloed zijn. Zo heeft Ziggo mega snel internet en super goed bereik. Maar niks is niks zonder min punten natuurlijk. Het enigste waar Ziggo echt iets aan moet doen is aan de haperingen. Ik heb nu al járenlang Ziggo internet, maar sinds een paar jaar heb ik steeds haperingen die steeds terug komen na 'reparaties'. Ik hoop dat ze daar wat aan zouden kunnen doen. Maar ik heb geen spijt van dat ik Ziggo heb gekozen als mijn leverancier, want hij komt vaak als beste uit de test en is zoals ik al eerder heb vermeld: super snel en fijn te gebruiken.
ziggo
6 10 1

Kwaliteit

Beoordeeld op 31 maart 2016 door
Ziggo is geweldig qua prijs. Ik heb alleen een paar keer storingen gehad bij ziggo en moest dan ook wel vaak bellen voor een mannetje die dan kwam helpen het op te lossen.
ziggo
7.5 10 1

Veel aanbod, wel prijzig

Beoordeeld op 2 februari 2016 door
Ik heb redelijk goede ervaring met Ziggo. Ziggo heeft een groot aanbod van verschillende diensten, maar ik had af en toe wel problemen met mijn internetverbinding. Al weet ik niet of dat aan mijn eigen router ligt of aan de verbinding van Ziggo.

Ziggo is een prima provider met veel keuze, maar is wel wat duurder.