Consumenten gingen u voor!
Bezoek Typhone
TYPHONE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Typhone (0)

0 10 0

Typhone is een telecombedrijf dat al tien jaar actief is en landelijk voornamelijk bekend staat om de scherpe prijzen van de aanbieder. Typhone heeft inderdaad scherpe prijzen en goede deals, maar het bedrijf biedt meer dan dat. Zo profiteer je bij deze aanbieder ook van een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is, een levering binnen 24 uur en een klachtenafhandeling van maximaal vijf werkdagen. En wil je jouw nummer behouden bij Typhone? Dan is dit altijd mogelijk.

Een interessante actie die Typhone aanbiedt om nog meer geld te besparen, is de nieuwsbrief actie. Sluit je een abonnement af via Typhone.nl en doe je mee met de nieuwsbrief spaaractie, dan kun je tot maximaal 40 euro korting krijgen op jouw abonnement. Je registreert je simpelweg voor de nieuwsbrief en het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de nieuwsbrief openen en lezen. Iedere keer als je dit doet, bespaar je namelijk 0,25 euro op jouw abonnement bij deze aanbieder tot een bedrag van 40 euro.

Typhone ervaringen

Heb je een interessant deal op de website van Typhone gevonden en twijfel je of je gebruik wil maken van deze deal? Maak dan gebruik van de ervaringen op deze pagina om te beslissen of je inderdaad in zee wil gaan met Typhone, of niet. Heb je al eens een aankoop gedaan bij Typhone, dan kun je jouw ervaringen op deze website achterlaten om anderen te helpen bij het maken van hun beslissing over dit bedrijf.

Lees hier de Typhone ervaringen van anderen

Ben jij nog niet helemaal overtuigd na het lezen van bovenstaande tekst over de producten en services van Typhone? Lees dan diverse  ervaringen van andere consumenten op deze pagina. Heb je zelf een product afgenomen bij Typhone, dan kun je jouw Typhone ervaringen ook delen op deze pagina.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen