Consumenten gingen u voor!
Bezoek TrendCall
TRENDCALL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling TrendCall (0)

0 10 0

TrendCall is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het online aanbieden van diverse mobiele abonnementen. Het bedrijf is ontstaan in het jaar 2005 met het idee om de telecommarkt van Nederland te verbeteren. Zo was het bedrijf van mening dat mobiele abonnementen vaak niet alleen te duur waren, maar dat consumenten vaak ook opgelicht werden door hoge tarieven te vragen voor het bellen naar het buitenland. Om de telecommarkt voor eens en voor altijd te veranderen, is het bedrijf in het jaar 2005 dan ook begonnen met het aanbieden van goedkope mobiele abonnementen voor mensen die veel contact hebben met mensen in het buitenland.

Als je regelmatig contact hebt met mensen die niet in Nederland verblijven of zelf vaak in het buitenland bent, zijn de abonnementen van TrendCall zeer interessant voor jou. TrendCall hanteert niet alleen een transparant prijsbeleid, maar hanteert ook altijd lage tarieven voor het voeren van internationale gesprekken. Enkele andere voorbeelden waar je bij TrendCall van profiteert, is de gedegen klantenservice van het bedrijf, het feit dat je niet verplicht vastzit aan vaste belbundels en altijd eenvoudig en snel jouw abonnement op kunt zeggen.

TrendCall ervaringen

Ben je van plan om een abonnement af te sluiten voor jouw mobiele telefoon en weet je niet of de abonnementen van TrendCall echt bij jou passen? Sluit dan niet zomaar een abonnement af, maar lees eerst enkele TrendCall ervaringen op deze pagina. Door TrendCall ervaringen van huidige klanten te lezen, weet je precies wat de sterke en eventueel zwakke punten van deze provider zijn. Met dit inzicht kun je vervolgens eenvoudig bepalen of het afsluiten van een abonnement van dit bedrijf interessant is, of niet.

Heb jij TrendCall ervaringen?

Heb je al een abonnement afgesloten bij dit bedrijf en deel je jouw positieve of negatieve TrendCall ervaringen graag met andere consumenten? Laat dan op deze pagina jouw ervaring achter en help andere consumenten met het maken van de beste keuze in hun zoektocht naar een geschikt mobiel abonnement.

Artikelen

  Tag wolk

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen