Consumenten gingen u voor!
Bezoek T-Mobile
T-MOBILE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling T-Mobile (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

8 10 2

T-Mobile is een van oorsprong Duits telecombedrijf dat sinds het jaar 2007 actief is op de Nederlandse markt. Sinds de toetreding op de Nederlandse markt, heeft het bedrijf maar liefst 5 miljoen Nederlandse klanten weten te verzamelen en dit is niet voor niets. Zo staat het bedrijf niet alleen bekend om het grote aanbod met hoogwaardige producten en aantrekkelijke abonnementen, maar staat het bedrijf ook bekend als voorloper op de markt. In 2008 introduceerde de telecomaanbieder bijvoorbeeld als eerste de iPhone en Apple en in het jaar 2009 was het bedrijf de eerste verkoper van Android toestellen. Het bedrijf is dus niet alleen aantrekkelijk door de interessante producten en diensten in het aanbod, maar ook zeker door de innovatieve geest van de organisatie.

De producten en diensten van T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile terecht voor het afsluiten van een telefoonabonnement met of zonder toestel, maar je kunt ook bij het bedrijf terecht voor een abonnement met vaste televisie, een abonnement met internet voor thuis, een abonnement met vaste telefonie voor thuis of een abonnement met een combinatie van deze producten. Kortom: het bedrijf heeft een groot aanbod waar iedere consument wel een aantrekkelijk product of abonnement kan vinden.

T-Mobile ervaringen

Twijfel je om een abonnement af te sluiten bij T-Mobile omdat je eerst zeker wil weten dat je de juiste beslissing maakt? Sluit dan nog niet meteen een abonnement af, maar lees eerst T-Mobile ervaringen van andere klanten van het bedrijf in de reviews op deze pagina. Heb je zelf ervaring met de telecomaanbieder en wil je jouw mening over dit bedrijf graag delen? Laat dan zelf een review achter op deze pagina. Ook als je negatieve ervaringen hebt met T-Mobile, raden wij je aan om een review achter te laten. Door een review achter te laten, kun je andere consumenten namelijk helpen met het vinden van de beste telecomprovider voor hun nieuwe abonnement voor internet, televisie en mobiele en vaste telefonie.

Artikelen

  t-mobile
  8 10 1

  Veel soorten abonnementen

  Beoordeeld op 25 oktober 2016 door
  Bij T-Mobile kun je kiezen uit vele telefoons. Je kunt vrijwel elk model kopen. Hierbij kun je kiezen uit abonnementen of losse toestellen. Bij de abonnementen zijn er weer veel opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt het perfecte abonnement voor jezelf samenstellen met hoeveel belminuten of internet mb's je wilt. Ook kun je zelf bepalen voor hoelang het contract moet lopen en hoeveel je per maand maximaal wilt uitgeven. Ook kun je de abonnementen tussentijds aanpassen wanneer je wilt.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  t-mobile
  8 10 1

  Goed bereik

  Beoordeeld op 17 augustus 2016 door
  Eerder had ik altijd KPN als provider voor mijn mobiele telefoon. Toen T-mobile met een actie kwam toch maar eens in de winkel gaan kijken. Personeel was heel klantvriendelijk en hadden me al aardig weten overtuigen. Toch twijfelde ik omdat ik bang was dat ik in sommige delen van het land of in het buitenland geen bereik zou hebben. Dit omdat ik voor mijn werk veel reis.

  Na even getwijfeld te hebben toch de overstap gemaakt en tot nu toe zeker geen spijt van. Het bereik is minstens zo goed als van mijn vorige providers en mijn abonnement kosten zijn een stuk lager. Mijn volgende abonnement zal waarschijnlijk weer bij T-Mobile afgesloten worden. Waarschijnlijk hebben ze dan weer een aantrekkelijke aanbieding voor een abonement.