Consumenten gingen u voor!
Bezoek Ritel
RITEL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Ritel (0)

0 10 0

Ritel informatie

Betaalmogelijkheden:

Ritel is een aanbieder van diverse telefoonabonnementen en losse telefoons. Bij het afsluiten van een abonnement bij deze aanbieder, kun je zelf kiezen of je een abonnement met smartphone of een abonnement met cadeau wil afsluiten. Kies je voor een abonnement met smartphone, dan krijg je bij jouw telefoonabonnement een smartphone naar keuze. Kies je voor een abonnement met cadeau, dan kun je gebruik maken van een scherpe aanbieding om bij jouw telefoonabonnement bijvoorbeeld een nieuwe televisie te ontvangen of een ander aantrekkelijk cadeau te krijgen. Afhankelijk van de cadeaus in het aanbod van Ritel, kies je zelf van welke actie je gebruik wil maken.

Naast abonnementen, biedt Ritel ook losse telefoons aan. Je kunt een los abonnement afsluiten bij dit telefoon, een bestaand abonnement voor jouw toestel gebruiken of een prepaid kaart gebruiken om met jouw telefoon te bellen, te sms’en en te internetten. Alle telefoons die Ritel verkoopt, zijn simlock vrij. Dit betekent dat je er altijd een bestaande simkaart in kan doen en indien gewenst nog van simkaart kan wisselen.

Overige producten van Ritel

Naast abonnementen en telefoons, vind je in het aanbod van de online provider ook losse elektronica-accessoires. Hierbij kun je denken aan zaken als printervulling en kabels, maar ook aan pluggen, benodigdheden voor jouw smartphone of accessoires voor andere gadgets. Ritel is dus niet alleen een aanbieder van abonnementen en telefoons, maar biedt een volledig aanbod met alle accessoires die je mogelijk in combinatie met jouw telefoon wil gebruiken.

Ritel ervaringen

Twijfel je of je een abonnement af moet sluiten bij deze provider, wil je misschien een nieuwe telefoon kopen op de website van de provider of zoek je een betrouwbare webwinkel om diverse elektronica-accessoires te kopen? Lees dan in de Ritel ervaringen op deze pagina of deze webwinkel jou de beste producten en dienstverlening kan bieden. Door de ervaringen op deze pagina te lezen, kun je gemakkelijker beslissen of je iets bij deze webwinkel wil bestellen en weet je meteen waar je aan toe bent.

Heb je zelf ervaring met Ritel omdat je ooit een product hebt gekocht bij deze aanbieder? Vertel andere mensen dan of jouw ervaring positief of negatief is geweest door een review achter te laten op deze pagina.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen