Consumenten gingen u voor!
Bezoek Allesmobiel
ALLESMOBIEL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Allesmobiel (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

3.8 10 1

Om schade aan mobiele apparaten te voorkomen is het erg belangrijk om een hoesje en een screenprotector te gebruiken. Doordat mobiele telefoons en tablets steeds duurder zijn geworden, is het des te belangrijker om hier voldoende bescherming voor te kopen. Allesmobiel is een webwinkel waar je een breed scala aan hoesjes voor je mobiele telefoon en tablet vindt. Daarbij worden hier verschillende andere accessoires aangeboden, om optimaal te kunnen profiteren van je mobiele telefoon of tablet.

Allesmobiel ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Allesmobiel. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Artikelen

  allesmobiel
  3.8 10 1

  Dhr

  Beoordeeld op 30 oktober 2017 door
  begin november 2016 een telefoonhoesje via allesmobiel.nl gekocht, na 7 maande begonnen de eerste hoekjes van de bevestiging af te breken, na 10 maanden was het hoesje onbruikbaar. Mijn herhaalde verzoek om een garantie afhandeling wordt genegeerd omdat zij het als gebuikers schade beoordelen.
  het hoesje lig voornamelijk op de tafel en word verder allen in een tas meegenomen. Ondanks dit argument weigeren ze een garantie regeling.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen