Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden februari 3rd, 2017 Nugevonden

Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden


Home » Artikelen » Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden
Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden

Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden. Heb jij dit spotje onlangs op TV gezien en wil jij bellen en internetten tegen een goedkoop tarief? Dan is het goed om de voorwaarden door te lezen. Bezoek Simpel.nl

Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden

1. De “Belrevolutie” actie is alleen van toepassing bij nieuwe abonnementen. Tevens kunnen huidige klanten het contract vernieuwen/verlengen via de www.simpel.nl/verlengen. Dit mag vanaf 90 dagen voor het aflopen van je abonnement.

2. Je dient een nieuw abonnement af te sluiten in de periode van 24 november 2015 tot en met 31 augustus 2016.

3.  Je eerste betaling dient binnen tien (10) dagen na het afsluiten van het nieuwe abonnement via iDEAL te zijn voldaan. Dit geldt niet bij een contractverlenging.

4. Je abonnement heeft een looptijd van 24 maanden.

5. Zowel voor het bellen als het internetten is er geen limiet. Je kunt dus onbeperkt bellen en sms’en vanuit Nederland naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bellen en sms’en naar het buitenland is niet inbegrepen.Tevens zijn betaalde servicenummers, 0900, betaalde sms-diensten etc uitgesloten van deze actie.

6. Je kunt de gehele contractperiode ( dus 24 maanden ) en daarna bellen en internetten tegen het actietarief. Indien je je bundel wijzigt, gelden de tarieven van huidige abonnement.

7. Simpel heeft ten alle tijden het recht om deze actie voortijdig te beëindigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen. Uiteraard geldt dit niet als je het abonnement al hebt afgesloten.

8. Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan de Algemene Voorwaarden van Simpel.

Nu je goed bent geïnformeerd over deze actie kun je een weloverwogen keuze maken. De actie loopt tot en met 31 augustus 2016.

Ja, ik wil 1 GB + GRATIS bellen en SMS.

 

Belrevolutie Simpel reclame voorwaarden Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Geef een beoordeling

Beoordeling