Ziggo aanbieding: tot 50% korting op je abonnement

Laatst bijgewerkt: 30 november 2021

Ben jij al bekend met de vele Ziggo aanbiedingen? Zowel nieuwe klanten als bestaande klanten kunnen heel veel voordeel pakken bij Ziggo. Zo hebben ze regelmatig welkomstaanbiedingen en bieden ze gratis extra pakketten aan voor bestaande klanten. We zetten hier de beste Ziggo aanbiedingen voor je op een rij.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Ben je al klant? Laat geen voordeel liggen!

  Veel mensen denken dat je alleen als nieuwe klant voordeel kunt pakken. Dat is bij Ziggo zeker niet het geval. Ziggo heeft allerlei extra pakketten voor als je al klant bent. De Ziggo aanbiedingen voor bestaande klanten vind je op de website op de speciale ‘aanbiedingen’ pagina. Hier worden allerlei leuke extra’s aangeboden.

  Zo kun je bij Ziggo Sport Totaal, Sport Compleet, Film1 en Ziggo Movies & Series XL (Ziggo Go) de eerste 4 maanden 50% korting krijgen. Movies & Series is een on demand platform waar je honderden series en films kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Als bestaande klant kun je dit pakket al afsluiten voor maar €6,95 per maand. Netflix aanbiedingen zul je bij Ziggo niet gauw tegenkomen, maar Movies & Series is een leuk alternatief voor een kleine prijs.

  Er zijn ook verschillende bundelaanbiedingen waarbij je de eerste paar maanden gratis krijgt. Wist je trouwens dat je Ziggo Sport gewoon gratis kunt toevoegen aan je abonnement? Hiermee krijg je onder andere alle Formule 1 races en Europees topvoetbal te zien, zoals de Champions League.  

  Nieuwe klant? Ziggo Alles-in-1 aanbieding

  Ziggo doet er natuurlijk alles aan om jou nieuwe klant te maken. Doe hier je voordeel mee, want er zijn een hoop gunstige welkomstaanbiedingen te vinden. Een van de meest populaire acties is de Ziggo alles-in-1 aanbieding. Met dit pakket ben je in een keer klaar. Het is een aanbieding voor Ziggo internet, tv en bellen. Als je dit abonnement afsluit, krijg je vaak een aantal maanden korting. Tijdens Black Friday is er wel eens een deal geweest waarbij je 6 maanden lang maar €29,95 betaalde. Dit komt neer op ongeveer 35% korting voor een halfjaar. De kortingen lopen soms nog hoger op tijdens Black Friday. Ook als ondernemer kun je flink profiteren met een van de zakelijke aanbiedingen van Ziggo. Zo komen er ook wel eens aanbiedingen voorbij voor zakelijk internet, waarbij je een halfjaar lang 50% korting krijgt of zelfs een paar maanden gratis.

  Eredivisie voetbalwedstrijden met ESPN Compleet

  Het grootste voordeel aan Ziggo is het enorme aanbod aan kanalen. Zo kiezen veel mensen voor een Ziggo ESPN Compleet aanbieding. Hiermee heb je toegang tot 5 extra sportkanalen voor live voetbal, WTA-tennis en Amerikaanse sportwedstrijden. Je kunt de kanalen ook bekijken in de ESPN-app. Hier zijn vaak aanbiedingen voor, zoals 4 maanden 50% korting op het pakket waarbij je het ook nog eens maandelijks kunt opzeggen. Dit was voorheen de Fox Sports aanbieding van Ziggo. Zoek je naar een Ziggo Eredivisie live aanbieding? Op de 5 ESPN kanalen kun je ook Eredivisie wedstrijden kijken uit alle speelrondes en komt ook vrouwenvoetbal voorbij.

  Onbeperkt films kijken met Film1

  Kijk je liever naar films dan sport? Bekijk dan eens de Film1 aanbiedingen van Ziggo. Met Film1 heb je 4 themakanalen. Bij Film1 Premiere krijg je de nieuwste releases te zien, films die pas in de bioscoop hebben gedraaid. Op Film1 Action kijk je spannende thrillers, horrors en actiefilms. Kijk je liever een film met de hele familie? Bij Film1 Family draaien de leukste familiefilms en comedy’s voor jong en oud. Als laatste is er nog het kanaal Film1 Drama, waar vooral veel dramafilms en romcoms voorbij komen. Je kunt ook films terugkijken in de Film1-app.

  Vodafone aanbiedingen bij Ziggo

  Heb je nog een nieuw telefoonabonnement nodig? Gebruik Ziggo Alles-in-1 in combinatie met Vodafone om extra korting te krijgen. Heb je een Vodafone Start abonnement op je adres? Dan krijg je €2,50 korting per maand. Heb je een luxe Red abonnement? Dan krijg je maar liefst €5 korting per maand. Heb je nog een gezinslid met een Vodafone abonnement? Dan krijg je dubbel korting. Ook als ondernemer kun je gebruikmaken van korting: €4,13 korting per maand bij een Red Pro of Biz Basic abonnement. Mooi meegenomen, toch?

  Veelgestelde vragen

  Waar vind ik een Ziggo aanbieding?

  Het antwoord ligt redelijk voor de hand, namelijk bij Ziggo zelf. Op de website vind je allerlei aanbiedingen voor alles-in-1 pakketten, internet en extra tv-pakketten.

  Wanneer zijn de Ziggo aanbiedingen?

  Ziggo heeft het hele jaar door veel aanbiedingen. Tijdens Black Friday (de vierde vrijdag van november) pakt Ziggo groots uit met bijvoorbeeld 6 maanden lang korting op een abonnement of zelfs enkele maanden gratis.

  Krijg ik korting als ik Vodafone en Ziggo combineer?

  Ja zeker. De exacte korting verschilt per Vodafone abonnement. Als je Ziggo Alles-in-1 combineert met je Vodafone abonnement, krijg je tussen de €2,50 en €5 korting per maand.

  Advertentie