Alles wat jij moet weten over de Wehkamp sale!

Laatst bijgewerkt: 13 september 2021

We worden allemaal heel erg blij van sales. Lekker goedkoop de mooie kleding shoppen. Als alles ook nog eens snel bij jou thuisbezorgd wordt en je kan achteraf betalen, dan is het helemaal geweldig natuurlijk! Sinds jaar en dag is Wehkamp een van de grootste, favoriete warenhuizen online. Vroeger kreeg je een Wehkamp boek door de bus en tegenwoordig kun je alles online vinden. Maar hoe werkt nou die Wehkamp sale? Je leest het hier!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wat is Wehkamp?

  Wehkamp is sinds 1952 een van de grootste warenhuizen in Nederland, opgericht in Slagharen. In eerste instantie richtte het warenhuis zich op beddengoed. Later zou dat assortiment stap voor stap telkens uitgebreid worden.

  Bij Wehkamp bestelde je door middel van een catalogus. Pas in 2006 door de opkomst van het internet is Wehkamp overgestapt op het online warenhuis.

  Meer dan alleen kleding

  Wanneer men aan de Wehkamp denkt, wordt vaak alleen gedacht aan de vele kleding voor dames en heren. Wat zo geweldig is aan Wehkamp is dat je veel meer kunt kopen dan alleen maar kleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of Wehkamp heeft het. Het is een enorm groot online warenhuis waar je werkelijk alles kunt krijgen.

  Je hoeft je niet te vervelen want je kunt kleding kopen voor mannen en vrouwen, maar ook complete inboedel, nieuwe televisies en de allernieuwste smartphone. Dat maakt Wehkamp ook een bijzonder bedrijf. Je hebt de keuze uit alle denkbare producten en dat op een plek.

  Garantie en zekerheid Wehkamp sale

  Ondanks dat je producten koopt met grote kortingen, wil dat niet zeggen dat je slechtere kwaliteit koopt. Integendeel, het online warenhuis garandeert de kwaliteit van de producten die je koopt.

  Op alle producten geldt een retourrecht, net als op de overige producten buiten de Wehkamp sale. Als er iets niet goed is met jouw product mag je ook te allen tijde ruilen.

  Wat kun je allemaal kopen tijdens de Wehkamp sale?

  Je kunt het werkelijk niet bedenken wat je allemaal kan vinden tijdens de Wehkamp sale. Kleding, beauty producten, woondecoraties, speelgoed, elektronica. Bij de Wehkamp sale vind je altijd wel wat je zoekt. Je krijgt dé gelegenheid om werkelijk de mooiste merken en producten te kopen.

  Wehkamp Tommy Hilfiger sale, Wehkamp banken sale, Wehkamp Miss Etam sale of Wehkamp Riviera Maison sale. Het is er allemaal. Te gek, vind je ook niet? Dure merken die je nu voor een prikje kunt kopen. Wehkamp heeft het regelmatig in de Wehkamp sale.

  Maar wat dacht je van een Wehkamp jurken sale, Wehkamp Steps sale, Wehkamp dekbedovertrek sale of een Wehkamp sale dames. Je koopt echt alles met grote kortingen. Zelfs een Wehkamp Expresso sale en een Wehkamp sale heren. Niet mis, toch? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Wanneer heeft Wehkamp sale?

  Het online warenhuis heeft het hele jaar door een vaste sale selectie. Je hoeft dus nooit lang te wachten op korting. Een aantal keer per jaar wordt er ook nog een speciale Wehkamp sale georganiseerd. De specifieke datums worden altijd wel geheimgehouden. Dit is niet zonder reden, want zo blijft het voor de klanten ook een beetje spannend.

  Zo heb je in de maand juni/juli de zomersale. In december/januari houdt het warenhuis de grote wintersale. Hier blijft het niet bij, want ook de mid season sales kun je ieder jaar weer verwachten in de lente en herfst.

  En uiteraard heb je ook nog de Black Friday sales en Cyber Monday (eind november). Net zoals bij veel andere webshops krijg je tijdens deze dagen ook bij Wehkamp flinke kortingen op heel veel artikelen.

  De webwinkel heeft ook nog speciale sales voor de tuinartikelen. Die vinden eind van de zomer plaats. Is tuinieren niet je hobby en doe je liever wat sportiefs? Zet dan het volgende maar alvast in de agenda. In februari/maart wordt de Wehkamp sale voor wintersport artikelen gehouden.

  Klantenservice

  Waar het online warenhuis absoluut enorm in uitblinkt zijn de vele contactmogelijkheden met de klantenservice. Je kunt ze bereiken via telefoon, email en live chat. Met name dat laatste is de meest geliefde en snelste optie. Hierdoor heeft de chat soms wel een lange wachtrij. Zeker tijdens de sales en feestdagen. Gelukkig zijn er genoeg andere contactmogelijkheden.

  Online gebruikersaccount

  Het mooie van Wehkamp is dat je je eigen online gebruikersaccount hebt waar je al jouw geplaatste bestellingen heel erg makkelijk terugvindt. Je kunt makkelijk betalen maar ook contact leggen mochten er problemen zijn rondom jouw bestelling.

  Betaalmogelijkheden bij Wehkamp

  Je kunt op heel veel manieren betalen. De meest gebruikelijke betaalmethode is iDEAL. Maar ook betalingen per creditcard zijn mogelijk. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van achteraf betalen en betalingen in termijnen.

  De beoordeling van betalen in termijnen gebeurt door Wehkamp zelf. Als je door de financiële screening bent gekomen krijg je ook te horen hoe hoog jouw persoonlijk budget is.

  Krijg je dus 500 euro? Dan mag je voor dat bedrag in termijnen betalen. Over het algemeen is het zo dat als je netjes op tijd betaalt, dat je de volgende keer weer wat meer mag lenen bij Wehkamp.

  De strenge eisen en selectiviteit zijn niet voor niets. Dit om te voorkomen dat mensen financieel in de problemen raken. Vroeger gebeurde dat vrij veel bij de Wehkamp. Want het is natuurlijk wel heel aantrekkelijk om spullen te kopen waarvoor je later pas over de betaling hoeft na te denken, toch?

  Waarom de Wehkamp sale?

  De Wehkamp Sale is een fantastische gelegenheid om op een hele goedkope wijze aan de mooiste en populairste producten en merken te komen. 

  Het leuke aan de Wehkamp sale is dat je een aantal keer per jaar een totale leegverkoop kunt verwachten. De kortingen kunnen wel tot 70% oplopen. Dat is wel heel erg fijn.

  Wanneer is de Wehkamp sale?

  De exacte datums van de sales worden zo lang mogelijk geheimgehouden, maar gelukkig houdt Wehkamp het hele jaar door sale. In de lente, herfst, zomer en winter. Maar ook Black Friday mag niet ontbreken. Er zijn genoeg mogelijkheden om heerlijk goedkoop te winkelen.

  Welke kortingen krijg ik bij de Wehkamp sale?

  Dat wisselt enorm, het kan 50% zijn maar ook gerust wel 70%. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zeker omdat Wehkamp ook de dure producten en merken in de sale verkoopt.

  Kun je tijdens de Wehkamp sale ook achteraf betalen?

  Jazeker kan dat! Tijdens een Wehkamp sale kun je gewoon kiezen voor achteraf betalen of betalen in termijnen. De service voorwaarden blijven van kracht.

  Advertentie