Scheermesjes aanbieding: Gillette, Wilkinson en Boldking met korting

Laatst bijgewerkt: 12 januari 2022

Zowel als man en als vrouw heb je vandaag de dag veel keuze op het gebied van scheermesjes. We gebruiken ze voor een hoop verschillende lichaamsdelen en voor sommige zones kun je het beste speciale scheermesjes hebben. Je kunt scheermesjes tegenwoordig op een hoop verschillende plekken kopen voor diverse prijzen. Er bestaan scheermesjes in alle prijsklassen, maar je komt ze ook regelmatig tegen in de sale, bijvoorbeeld bij drogisterijen. Als je op zoek bent naar de beste scheermesjes voor jouw situatie, geven we je graag wat meer informatie die je kunt gebruiken voor het maken van de juiste keuze.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Scheermesjes voor vrouwen

  Vrouwen gebruiken scheermesjes voor een hoop verschillende zones, ook hun intieme zones. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je speciale mesjes hebt die hier goed bij aansluiten. Mesjes die gemaakt zijn voor de vrouwenhuid. Er zit tegenwoordig wel degelijk verschil in alle merken en soorten scheermesjes. Als je het juiste mesje kiest, is het bijna niet meer mogelijk om jezelf per ongeluk te snijden of om huidirritatie op te lopen. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat je de mesjes op tijd vervangt. Een scheermesje gaat gemiddeld zo’n 20 dagen mee. Een van de meest populaire scheermesjes voor vrouwen zijn de mesjes van Gillette Venus. Venus is een apart merk binnen het merk Gillette en richt zich vooral op vrouwen en meisjes. De Venus scheermesjes worden vaak gerekend tot de beste scheermesjes voor vrouwen.

  Gillette scheermesjes voor mannen

  De scheermesjes van Gillette zijn erg bekend in Nederland en België, iedereen kent het merk wel van de reclames en iconische slogan. Ze maken zowel wegwerp scheermesjes als mesjes voor een scheerapparaat. Het merk bestaat al meer dan honderd jaar, maar maakte een grote groei door in 1903 als eerste een veiligheidsscheermes op de markt te brengen. Dankzij de innovatie die Gillette constant op de markt blijft brengen, is het nog altijd een van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van scheermesjes. Een goed voorbeeld van een innovatief product dat nog steeds erg populair is, zijn de Gillette Fusion scheermesjes, die een scheerkop hebben met vijf mesjes. De twee meest populaire productlijnen van Gillette zijn de Gillette Fusion en de Gillette Mach 3 scheermesjes.

  Wilkinson Sword en Boldking

  Twee andere merken die grote namen zijn op het gebied van scheermesjes zijn Wilkinson Sword en Boldking. De geschiedenis van Wilkinson Sword is niet bepaald wat je verwacht van een producent van scheermesjes. Ze begonnen namelijk zo’n honderd jaar geleden met het produceren van zwaarden en pistolen. Het merk staat ook bekend om het op de markt brengen van het eerste scheersysteem voor vrouwen. Vandaag de dag zijn de Wilkinson Intuition scheermesjes erg populair onder vrouwen, aangezien ze voor het hele lichaam te gebruiken zijn. Dat is best uniek voor wegwerpscheermesjes. Door het gebruik van een slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes kun je met deze scheermesjes ook de lastig bereikbare en intieme plekjes op je lichaam scheren. De mesjes zijn voorzien van een speciale gel waardoor je een glad scheerresultaat bereikt de huid minder snel geïrriteerd raakt.

  Scheermesjes voor speciale plekken

  Er bestaan ook mesjes die specifiek voor een deel van het lichaam gemaakt zijn. Zo heb je bijvoorbeeld wenkbrauw scheermesjes. Dit zijn speciale mesjes die je kunt gebruiken om je wenkbrauwen de vorm te geven die je graag wilt. Hiermee kun je dezelfde look creëren die kunt krijgen met waxen of epileren, maar dan zonder pijn. Dit kun je niet doen met een standaard scheermesje, je hebt echt een speciale nodig die is gemaakt voor het bijwerken van de wenkbrauwen. Ook bij het scheren van je wenkbrauwen met deze speciale mesjes is het belangrijk dat je in de richting van de haargroei scheert. Als je dit niet doet, kun je de huid beschadigen en ingegroeide haren veroorzaken. Je kunt een speciaal wenkbrauw scheermesje bestellen of kopen bij een drogist. 

  Waar kun je scheermesjes kopen?

  Je kunt scheermesjes op verschillende plekken kopen, bijvoorbeeld bij supermarkten of drogisterijen zoals de Etos. Je kunt bij een drogist vaak kiezen tussen veel verschillende merken. Bij de Kruidvat vind je bijvoorbeeld scheermesjes van het huismerk van de winkel, maar ook mesjes van merken zoals Gillette en Wilkinson Sword. Mesjes van duurdere merken kun je ook altijd via het merk zelf bestellen. Hier hangen vaak ook beloningen aan vast voor terugkerende klanten. De mesjes van Boldking kun je zelfs als service om de zoveel tijd bij jou thuis laten bezorgen met de BoldkingRepeat service. Je kiest dan welke producten je wil ontvangen en hoe vaak je ze wil ontvangen en dan sluit je een soort abonnement af.

  Wanneer zijn scheermesjes in de aanbieding?

  Als je veel scheermesjes gebruikt en deze dus ook regelmatig moet aanschaffen, kan het veel geld schelen als je ze in de aanbieding koopt. Je vindt mesjes op verschillende plekken in de aanbieding, bijvoorbeeld bij de supermarkt of bij de drogist. Bij de Kruidvat zijn er iedere week nieuwe aanbiedingen en je zult dus regelmatig scheermesjes vinden bij deze aanbiedingen. Dat geldt ook voor de meeste supermarkten, zoals de Aldi en de Jumbo. Een andere plek waar je dit product zeker ooit in de sale zult vinden, is de online marktplaats bol.com. Bij bol.com vind je regelmatig sales, maar de grootste sales vinden plaats rond de feestdagen en Sinterklaas en Black Friday, of tijdens de Bol.com 7-daagse. Om op de hoogte te blijven van de vele aanbiedingen, kun jij je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Bol.com.

  Veelgestelde vragen

  Welke soorten scheermesjes zijn er?

  Er zijn een hoop verschillende soorten scheermesjes. Je hebt bijvoorbeeld wegwerpscheermesjes, die je vaak maar een paar keer kunt gebruiken, maar ook scheermesjes voor op een scheerapparaat. Daarnaast bestaan er scheermesjes voor specifieke plekken, zoals je wenkbrauwen.

  Wanneer zijn scheermesjes in de aanbieding?

  Scheermesjes zijn regelmatig in de aanbieding te vinden bij supermarkten en drogisterijen, maar ook bij online marktplaatsen zoals Bol.com.

  Zijn scheermesjes duur?

  Scheermesjes zijn er in verschillende prijsklassen. De prijs hangt sterk af van het merk en het type scheermesje. Kruidvat scheermesjes zijn bijvoorbeeld goedkoper dan mesjes van Boldking.

  Advertentie