Reinders sale: chique kleding voor mooie prijzen

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Ben je op zoek naar designer kleding van Nederlandse bodem? Reinders is een Nederlands modelabel dat is opgericht door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Het merk bestaat pas enkele jaren, maar wordt in Nederland uitermate goed ontvangen. Je zult niet alleen kleding vinden bij Reinders, maar ook lingerie, schoenen, badkleding en accessoires. Ondanks het feit dat het merk nog redelijk nieuw is, betaal je voor de producten wel al een echte merkprijs. Gelukkig vind je de producten van Reinders ook regelmatig in de sale!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het verhaal achter Reinders

  De zussen Reinders begonnen vijf jaar geleden met hun eerste collectie, die al snel een groot succes werd in Nederland. De reden achter hun succes is volgens de zussen hun ‘andere kijk op mode’. Hun kleding staat namelijk bekend om de gebreide stijlen. De kracht van het merk ligt in het aanbieden van high-end designs en luxe materialen tegen toegankelijke prijzen, in combinatie met een reeks mooie pasvormen en elegante silhouetten. Door hun uitgesproken en unieke stijl hebben de zussen met het merk Reinders al snel een sterk imago opgezet. Aangezien het merk is opgezet door een tweeling, biedt Reinders ook een collectie aan met twin sets, die je ook tegenkomt in de sale.

  Reinders sale voor dames

  Je vindt bij Reinders een uitgebreide collectie aan kleding en schoenen voor dames, gesplitst in twee categorieën: zomer en winter. Zodra een van deze seizoenen is afgelopen, gaat die collectie in de sale. In de winter heb je dus een summer sale voor dames bij Reinders en in de zomer een winter sale. In de sales vind je zomerschoenen zoals slippers en sandalen, maar je vindt er ook schoenen voor ieder seizoen, zoals enkellaarzen en knielaarzen. De schoenen van Reinders vind je vooral in de summer sale. Als je op zoek bent naar kleding voor je werk zit je ook goed bij Reinders, want je vindt ook regelmatig een pak in de sale. Het merk verkoopt naast kleding en schoenen ook nog een aantal accessoires, zoals tassen, oorbellen, parfum, sjaals, riemen, handdoeken, telefoonhoesjes en zelfs knuffels. Ook deze producten worden vaak meegenomen bij de aanbiedingen. De kans is dus groot dat je ook oorbellen of parfum zult vinden in de sale bij Reinders.

  Reinders sale voor kids

  Ook voor de hele jonge dames kun je bij Reinders slagen. Het merk heeft namelijk een hele collectie aan kleding en schoenen voor kinderen. De kleding gaat van twee jaar tot zestien jaar, dus je kunt voor een lange tijd outfits voor je kind kopen bij Reinders. Natuurlijk groeien kinderen nogal hard tussen hun tweede en zestiende levensjaar en zul je dus regelmatig nieuwe kleren voor ze moeten kopen, vooral op de leeftijd dat ze ook niet altijd even voorzichtig zijn. Daarom begrijpen ze bij Reinders gelukkig goed dat je merkkleding voor je kind liever in de sale koopt. Houd dus de sales per seizoen goed in de gaten en houd de website in de gaten voor speciale aanbiedingen, bijvoorbeeld met Black Friday. Je vindt ook regelmatig een twin set van Reinders in de sale, super leuk als je een tweeling hebt! Zo vul je niet alleen je eigen garderobe, maar ook die van je dochters, met stijlvolle kleding en accessoires van Reinders.

  Kleding van Reinders kopen bij resellers

  De website en winkels van Reinders zijn niet de enige plek waar je de producten van dit merk kunt kopen. Er zijn ook een hoop resellers te vinden die de kleding van het Nederlandse modemerk verkopen. Zo zul je producten van Reinders bijvoorbeeld ook vinden bij het warenhuis de Bijenkorf, of op websites als Winkelstraat.nl en Miinto.nl. Bij resellers vind je vaak de basis kledingstukken van Reinders in de sale, zoals een shirt of een trui. Bij de Bijenkorf lopen de kortingen op kledingstukken van het merk al snel op tot 30%. Ideaal als je een hele nieuwe outfit van Reinders wil hebben. Naast de basis kleding van Reinders zijn ook de joggingpakken van het merk erg geliefd, dankzij hun draagcomfort en elegantie. Zo’n joggingpak heeft natuurlijk wel een wat hogere prijs dan een simpele pyjama van de H&M, maar gelukkig zijn de joggingpakken regelmatig afgeprijsd in de Reinders Jill Jogging sale.

  Wanneer begint de Reinders sale?

  Als je aan het wachten bent op een sale om je garderobe aan te vullen, dan wil je natuurlijk graag weten wanneer de sale start. Helaas zijn er niet echt vaste dagen waarop de kleding van Reinders in de sale is. Het merk doet echter wel ieder jaar mee aan Black Friday, dus op deze dag kun je altijd kortingen verwachten. Daarnaast heeft Reinders ieder jaar een summer sale en een winter sale, maar ook dit is niet op vaste dagen. Je kunt de website in de gaten houden voor zulke aanbiedingen, of je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van aanbiedingen en acties. Daarnaast zijn er ook regelmatig sales bij resellers van het merk, zoals het warenhuis de Bijenkorf. 

  Reinders sample sale

  Een sample sale is een tijdelijke verkoop van samples en te veel geproduceerde kleding, schoenen, tassen en accessoires. Het gaat om items van zowel oude als nieuwe collecties. Dit is handig als je bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar een sale voor de Jill jogging collectie van Reinders. Ook de kleding en schoenen van Reinders kom je wel eens tegen bij een sample sale, maar dan wel vooral bij resellers. Sample sales vind je over het algemeen alleen in fysieke winkels, omdat het doel ervan eigenlijk is om de voorraad op te maken. Houd hiervoor dus de winkels bij jou in de buurt die producten van Reinders verkopen in de gaten. Tijdens een sample sale kun je namelijk wel 80% korting scoren.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer begint de Reinders sale?

  Er zijn geen vaste data waarop de Reinders sale plaatsvindt. Zowel het merk als de resellers doen echter jaarlijks mee aan Black Friday en het merk houdt ieder jaar een winter sale en een summer sale.

  Wat koop je in de Reinders sale?

  In de Reinders sale koop je kleding, schoenen en accessoires van het Nederlandse modelabel, voor dames van alle leeftijden.

  Waar koop je producten van Reinders in de sale?

  Je kunt de kleding van Reinders in de sale kopen in de webshop of fysieke winkels van het merk zelf, maar ook bij resellers zoals Winkelstraat.nl.

  Advertentie