Plus aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

De Plus is nog steeds een geliefde supermarkt in Nederland, mede door de mooie aanbiedingen die je het hele jaar door bij de winkel vindt. De Plus supermarkten bestaan al sinds 1928, maar gingen toen nog onder de naam Sperwer. In 1987 veranderde deze naam in Plusmarkt en in 2001 werd dit de Plus. Vandaag de dag is dit nog steeds de favoriete supermarkt van veel Nederlanders, waar je tegenwoordig ook gewoon je boodschappen kunt bestellen en laten bezorgen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Bier in de aanbieding bij Plus

  Ben je op zoek naar bier voor een goede prijs? Bij Plus vind je het hele jaar door verschillende soorten bier in de aanbieding. Deze aanbiedingen wisselen iedere week, dus jouw favoriete bier komt zeker een keer aan de beurt. De supermarkt houdt hierin rekening met de populariteit van bieren, zo vind je bij Plus bijvoorbeeld Hertog Jan of Radler regelmatig in de aanbieding. Via de speciale pagina ‘bieraanbieding’ op de website kun je op ieder moment checken welke soorten bier jij met korting kunt kopen bij de supermarkt. Dit gaat in kratten, sixpacks en blikjes, of per fles. De kortingen liggen over het algemeen rond de 25%. Ook alcoholvrij bier, bijvoorbeeld van Heineken, koop je bij Plus in de aanbieding.

  Wekelijks korting op diverse wijnen

  Voor afgeprijsde wijnen zit je bij Plus altijd goed. Meerdere keren per jaar heeft de supermarkt ‘Waanzinnig Wijnvoordeel’. Tijdens deze voordeelweken koop je allerlei soorten wijnen in de aanbieding bij Plus, van witte en rode wijnen tot mousserende wijnen en rosé wijnen. Maar ook buiten deze weken om biedt de supermarkt regelmatig wijn aan voor lagere prijzen. Dit is slechts één van de redenen waarom Plus bekend staat als Beste Wijnsupermarkt van Nederland. De lopende aanbiedingen kun je vinden op de speciale aanbiedingen pagina op de website. Hier vind je alle acties uit de folder van Plus, per categorie. Onder de categorie ‘wijn, bier en sterke drank’ kun je de wijn vinden die op dat moment in de aanbieding is.

  Goedkope Douwe Egberts koffie

  Als je een liefhebber bent van koffie weet je als geen ander hoe belangrijk het is om altijd genoeg goede koffie in huis te hebben. Wanneer je aan koffieliefhebbers in Nederland naar hun favoriete koffiemerk vraagt, zal het antwoord vaak ‘Douwe Egberts’ zijn. Dat is ook niet zo’n verrassing. Douwe Egberts bestaat al sinds 1753 en is een koffiemerk van hoge kwaliteit, dat in veel verschillende varianten te krijgen is. Douwe Egberts Rood is één van de meest gekochte varianten, met zijn ronde, harmonieuze smaak en karakteristieke aroma. Daarnaast heb je uiteraard een variant zonder cafeïne, zodat je altijd kunt genieten van de smaak van koffie. De koffie van Douwe Egberts is regelmatig in de aanbieding te vinden bij Plus. Check voor de huidige aanbiedingen de folder of de aanbiedingen pagina op de website.

  Aanbiedingen bij de slijterij van Plus

  Een supermarkt mag wettelijk gezien geen sterke drank verkopen, maar Plus beschikt naast het supermarktgedeelte over een slijterij. Hier kun je terecht voor alle sterke dranken die je ook bij een aparte slijterij kunt kopen. Ook voor de sterke dranken in de slijterij heeft Plus regelmatig aanbiedingen. Deze kun je ook vinden op de aanbiedingen pagina op de website, of in de fysieke folder van de supermarkt. De aanbiedingen wisselen over het algemeen iedere week. Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen en spaaracties? Dan kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief van Plus en krijg je dit nieuws als eerste te horen!

  Wanneer zijn er aanbiedingen bij Plus?

  Er zijn eigenlijk altijd aanbiedingen bij Plus, niet alleen op specifieke data. De aanbiedingen kun je vinden op de speciale aanbiedingen pagina op de website van de supermarkt of in de folder. Ze wisselen doorgaans iedere week. De folder geeft dus aan welke aanbiedingen er deze week bij de Plus te vinden zijn. De aanbiedingen gelden zowel voor producten in de fysieke winkel als voor producten die je online bestelt. Als je goed op de hoogte wil blijven van nieuwe aanbiedingen en spaaracties, kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief van Plus, die je dan via de mail ontvangt.

  Vaste aanbiedingen voor Sinterklaas

  Bij de Plus kun je terecht voor alle producten rondom Sinterklaas, zoals pepernoten en chocoladeletters. En dat allemaal tegen een vaste lage prijs. Plus noemt dit de ‘laagblijvers’. Je kunt deze producten herkennen aan het paarse logo dat de supermarkt hiervoor gebruikt, zowel in de winkel als online. Het laagblijvers assortiment bevat niet alleen producten voor Sinterklaas, maar ook allerlei dagelijkse boodschappen. Je vindt het ruime assortiment aan laagblijvers op de website van Plus.

  Spaaracties bij Plus

  Naast de vaste aanbiedingen die je vindt bij Plus, heeft de supermarkt vaak ook lopende spaaracties. Zo kun je bijvoorbeeld van 14 november 2021 tot en met 19 februari 2022 sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Je ontvangt bij iedere tien euro aan boodschappen en bij bepaalde actieproducten een zegel voor het boodschappenpakket. Dit kun je doen met fysieke zegels en een spaarkaart, maar je kunt ook zegels sparen op je telefoon, met de app van Plus. Net zo handig, toch? Je kunt naast deze actie ook PLUSpunten sparen, waarbij iedere euro die je spaart 1,50 euro waard is.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn er aanbiedingen bij Plus?

  Er zijn het hele jaar door aanbiedingen bij Plus, die iedere week wisselen. Daarnaast heeft de supermarkt een ruim assortiment aan boodschappen met een blijvende lage prijs, de zogenaamde ‘laagblijvers’. Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Wat kan ik in de aanbieding kopen bij Plus?

  Alle producten die Plus verkoopt, komen wel eens voorbij in de aanbiedingen. Dit geldt dus ook voor de producten uit de slijterij.

  Kan ik ook korting krijgen buiten de vaste aanbiedingen om?

  Jazeker, de laagblijvers van Plus zijn producten met een blijvende lage prijs. Daarnaast heeft Plus diverse spaaracties met spaarzegels.

  Advertentie