Omoda sale: hoge korting op de laatste fashion trends

Laatst bijgewerkt: 10 november 2021

Er zijn weinig mensen die het modemerk Omoda niet kennen. Daarom is het vaak een feestje als er weer eens een Omoda sale plaatsvindt. Van tijd tot tijd komt er weer eentje langs, en dat is altijd wel de moeite waard! Online vind je regelmatig een Omoda sales voor dames, maar ook de Omoda sale voor heren wordt hier vaak in meegenomen. Ideaal, want zo kun je iets leuks voor jezelf shoppen en voor je partner!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wie is Omoda?

  Omoda is een Nederlands schoenenbedrijf dat in het jaar 2000 is opgericht. Inmiddels heeft het familiebedrijf veel winkels in Nederland en breidden ze ook uit naar Antwerpen. Online richten ze zich op de Europese markt, met name Duitsland, België, Oostenrijk en Denemarken. Dit betekent dat je niet alleen in Nederland een Omoda sale kan tegenkomen. Het merk richt zich allang niet meer alleen op schoenen, maar ook op kleding en accessoires.

  Regelmatig een Omoda Sale

  Omoda heeft een eigen site waar regelmatig een sale wordt gehouden. Op www.omoda.nl vind je van tijd tot tijd een mooie sale. Heb je behoefte aan nieuwe schoenen, tassen, riemen of andere must haves voor een leuke prijs? Je vindt het allemaal op Omoda.nl.

  In de zomer vindt er ieder jaar weer een Omoda sale plaats. Dit wordt de zomersale genoemd en deze kan soms tot wel twee maanden duren! Dit is voor jou een ideale tijd om die nieuwe Omoda schoenen in de sale te halen. De zomersale begint vaak begin juni en loopt door tot in augustus. Tijdens deze waanzinnige sale scoor je soms kortingen tot wel 70%. Daar moet je wel bij zijn. Gelukkig heb je tijdens die twee maanden alle tijd om mooie koopjes voor jezelf, je kinderen of je partner uit te kiezen.

  Guess tassen sale bij Omoda

  Elegante en glossy styling, mooie afwerking en een luxe design. Een overwegend vrouwelijke look met sierlijke details en pailletten begeleidt door stevige hengels. Vind jouw ideale tas tijdens een Guess tassen sale bij Omoda. Er is een ruime keuze voor iedereen: variërend van chique tot hip tot trendy. Met deze selectie aan tassen kun je op elk moment en op iedere plek gezien worden.

  Veel vrouwen zijn erg bekend met de fraaie tassen van Guess. Dit merk is dan ook al jaren erg in trek. In de winkels en online wordt vaak de vraag gesteld: ‘wanneer is er weer een Guess tassen sale bij Omoda?’. Die vraag is helaas lastig te beantwoorden. Omoda houdt regelmatig een sale, maar niet specifiek voor tassen. Je kan altijd even de website van Omoda in de gaten houden, of je aanmelden voor de nieuwsbrief. Daar staat vaak relevante informatie in over aankomende sales bij Omoda. Het handige van een nieuwsbrief is dat je automatisch op de hoogte gehouden wordt.

  Toe aan nieuwe sneakers?

  Sneakers zijn echt van die producten die eigenlijk ieder jaar weer aan vervanging toe zijn. Ze worden snel vies, of zijn na een jaartje helemaal afgelopen. Gelukkig heeft Omoda ook regelmatig een sneaker sale. Deze kun je vinden via de eigen website www.omoda.nl, en dan even naar het kopje sale gaan.

  Omoda verzamelt al jaren met groot succes de beste selectie sneakers voor iedereen. De mooiste schoenen tegen de beste prijzen met een erg goede kwaliteit. En niet alleen voor dames! Ook voor heren, jongens en meisjes vind je regelmatig sneakers in de sale. Om het je helemaal makkelijk te maken heeft Omoda via de eigen website een filter ingebouwd. Op die manier kun je sale artikelen nog sneller vinden. Zo heb je direct waar je naar op zoek bent.

  Een mooie bonus is dat Omoda ongeacht een sneaker sale, of wat voor sale dan ook, jouw bestelling gratis bij je thuis aflevert. Enige voorwaarde is wel dat je bestelling boven de 50 euro moet komen.

  Omoda sale voor heren

  Het klinkt nu wel een beetje alsof Omoda echt een winkel is voor vrouwen, maar niets is minder waar! Met grote regelmaat heeft Omoda een heren sale, waar je de mooiste producten voor een zachte prijs kan scoren. Denk hierbij aan schoenen, riemen en andere accessoires. Als je even goed de tijd neemt om de mooie koopjes te vinden, kan de korting al gauw hoog oplopen. Een korting van 40% is niet zeldzaam.

  Het is altijd aan te raden om aan het einde van het seizoen even te kijken naar een heren sale. Sowieso is er ieder jaar twee keer reden tot een sale. Dit is aan het begin van de winter, in december en januari. Dan wordt de wintermode opgeruimd en is het ook bij Omoda tijd voor een mooie sale. In de zomer gebeurt hetzelfde.

  Natuurlijk is het ook goed om te letten op de Black Friday sale. Die vindt ieder jaar weer plaats en zorgt voor een grote uitverkoopgekte. Op de vierde vrijdag van november begint de Black Friday sale, maar deze loopt vaak langer door tot en met Cyber Monday.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is de Omoda Sale? 

  Ieder jaar in de zomer vindt er weer een zomersale plaats bij Omoda. Tijdens deze Omoda sale zullen erg veel artikelen afgeprijsd zijn. Het mooie is dat de sale twee maanden duurt, dus je hoeft je niet gehaast te voelen om een artikel aan te schaffen. De zomersale begint rond juni en loopt door tot augustus.

  Is er een Omoda sale voor dames?

  In principe houdt Omoda altijd wel een sale. Deze kun je via de website www.omoda.nl benaderen. In deze doorlopende outlet kun je zien wat er op dat moment allemaal in de sale is. Het is niet zo dat er een specifieke dames sale plaatsvindt.

  Worden er sales gehouden in de Omoda winkels?

  Ja zeker, Omoda houdt regelmatig uitverkopen in de winkel. Als je het fijn vindt om je items eerst even zelf te passen voordat je ze koopt of bestelt, dan kun je langskomen in een van de minstens 27 winkels in Nederland.

  Advertentie