Nubikk sale: de stoerste sneakers en laarzen voor eerlijke prijzen

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Als je op zoek bent naar stoere schoenen of laarzen met een verhaal, zijn de sneakers en boots van Nubikk perfect voor jou. Het relatief nieuwe merk is binnen no-time enorm populair geworden in Nederland en je ziet steeds meer mensen rondlopen met schoenen van dit merk. De schoenen zijn er dan ook voor iedereen, want dat is het motto van Nubikk: ‘For Every Identity’. Natuurlijk zijn het wel echte merkschoenen en zie je dat ook wel aan de prijs. Toch wil het merk de producten voor iedereen toegankelijk houden, daarom vind je de sneakers en boots van Nubikk regelmatig in de sale voor een goede prijs.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het verhaal achter Nubikk

  Het schoenenmerk Nubikk is opgericht in 2012 met het idee om een schoenencollectie op te zetten waarbij comfort, mode en onderscheiding de hoofdelementen zijn. Nubikk is een merk dat gelooft dat mode en comfort altijd samen kunnen gaan en dat zie je ook zeker terug in hun designs. Alle collecties van Nubikk bevatten lichte zolen voor een hoog loopcomfort dat je vroeger alleen vond bij sportschoenen. De sneakers en boots van Nubikk worden in Portugal met de hand gemaakt van Italiaans leer en zijn dus van de allerhoogste kwaliteit. In eerste instantie was Nubikk alleen een schoenenmerk, maar later zijn ze ook begonnen met het produceren van handtassen, accessoires en kleding. Tegenwoordig kun je dus een hele outfit samenstellen met producten van Nubikk.

  Nubikk producten voor heren in de sale

  Bij Nubikk vind je kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kids. Wat voor schoenen je ook het liefst draagt, de ideale schoen vind je zeker bij Nubikk. Je hebt de keuze uit sneakers, derby schoenen en boots. Ook voor heren produceert het merk stoere en comfortabele boots van echt Italiaans leer. Sneakers zijn vandaag de dag eigenlijk de basis van iedere garderobe en je zult ze bij iedereen in de kast vinden. Daarom vind je de sneakers van Nubikk voor heren regelmatig in de sale, zodat ze toegankelijk blijven voor iedereen. De sneakers zijn er in allerlei modellen en kleuren en zijn beschikbaar van maat 36 tot en met maat 46, afhankelijk van welk model je kiest. Voor heren heeft Nubikk een speciale collectie aan sneakers die ze samen met de rapper Bizzey hebben ontworpen onder de naam Nubikk X Bizzey.

  Nubikk sneakers voor dames in de sale

  Sneakers zijn tegenwoordig natuurlijk net zo populair bij de dames als bij de heren. Daarom houdt Nubikk ook regelmatig een sale voor de dames met modellen zoals Elven Royal. Naast sneakers vind je ook stoere boots en elegante enkellaarzen voor dames in de winkels van het schoenenmerk. De boots van Nubikk zijn erg geliefd en komen dus ook vaak terug in sale. Als het dus weer tijd is voor een nieuw paar, of als je nu echt je eerste paar aan wil gaan schaffen, is een sale het ideale moment om dit te doen. Door dit soort aankopen goed te timen, kun je een hoop geld besparen en toch producten kopen van hoge kwaliteit. Schoenen zijn kledingstukken die we natuurlijk op tijd moeten vervangen, aangezien ze intensief gebruikt worden, vooral wanneer ze comfortabel lopen. Daarom zijn schoenen ook nog steeds het hoofdproduct van de Nubikk sale.

  Nubikk sale bij Zalando

  Je kunt de producten van Nubikk niet alleen bij het merk zelf kopen, maar ook bij resellers. Een reseller koopt producten op grote schaal in bij een merk en verkoopt deze vervolgens weer door. Zalando is hier een goed voorbeeld van. De online winkel verkoopt talloze merken kleding, schoenen en accessoires, waardoor je meer keuze hebt dan wanneer je bij een merk zelf koopt. Voor veel mensen is dat een reden om bij een reseller te kopen in plaats van bij een merk zelf. Daarnaast bieden resellers de producten vaak voor een wat betere prijs aan en houden ze vaker sales dan een modemerk zelf. De kans is groot dat je de producten van Nubikk vaker in de sale ziet bij de Bijenkorf dan bij Nubikk zelf. Aan de andere kant is het kopen bij een merk vaak wel een persoonlijker proces en zul je ook eerder beloond worden als je vaker koopt bij dat merk dan wanneer je dit via een reseller doet. Exclusieve producten van een merk zijn ook niet altijd verkrijgbaar via resellers.

  Wanneer begint de Nubikk sale?

  Het goed timen van een aankoop kan je veel geld besparen, maar dan is het natuurlijk wel zo handig om te weten wanneer de sale bij Nubikk nu eigenlijk begint. Helaas zijn er geen vaste data waarop de kleding en de schoenen van het merk in de sale zijn, ook bij resellers is dit niet het geval. Winkels zoals de Bijenkorf en Zalando doen echter wel ieder jaar mee aan Black Friday en de kans is dan groot dat er dan ook producten van Nubikk tegen een lager tarief te krijgen zijn. Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen en acties bij Nubikk zelf? Dan kun jij je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo weet je als eerste wanneer je de schoenen van het merk tegen een lagere prijs kunt kopen. Daarnaast ontvang je persoonlijke aanbiedingen, bijvoorbeeld op je verjaardag of andere speciale dagen en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe samenwerkingen en producten. Ook krijg je een pre-order mogelijkheid voor nieuwe producten die nog niet in de winkel zijn.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer begint de Nubikk sale?

  Er zijn geen vaste data waarop de producten van Nubikk in de sale zijn, ook niet bij resellers. De meeste resellers doen echter wel jaarlijks mee aan Black Friday. 

  Waar koop je producten van Nubikk in de sale?

  Je kunt de kleding en schoenen van Nubikk in de fysieke winkels kopen, maar ook in de webshop. Hier is de kleding regelmatig in de sale. Ook bij resellers zoals Zalando wordt vaak korting gegeven op het modemerk. 

  Wat koop je bij Nubikk in de sale?

  In de Nubikk sale kom je alle soorten producten tegen die het merk verkoopt: van kleding en schoenen tot allerlei accessoires. 

  Advertentie