Nintendo Switch aanbieding: de game console voor het hele gezin!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2021

De Nintendo Switch is nog steeds één van de meest verkochte consoles wereldwijd. Dat is natuurlijk ook niet gek, aangezien het echt een console is voor het hele gezin. Met de meeste kindvriendelijke games in de bibliotheek is dit de perfecte console om in huis te halen voor kinderen. Nu is zo’n Nintendo Switch niet zomaar een kleine aankoop, maar gelukkig is hij regelmatig ergens in de aanbieding. Niet alleen de Nintendo Switch zelf, maar ook de games zijn vrij prijzig. Gelukkig vind je ook de spellen op veel plekken met korting.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Nintendo Switch games in de aanbieding

  Voor de Nintendo Switch zijn al enorm veel games uitgebracht, waaronder een hoop bekende titels, zoals de Mario spellen. Ook deze spellen zul je vaak in de aanbieding tegenkomen, vooral naar aanloop van Sinterklaas en Kerstmis. In sommige gevallen vind je een aanbieding voor een Nintendo Switch inclusief een spel. Dat is natuurlijk ideaal, want dan kun je er meteen mee aan de slag. Een plek waar je regelmatig de Nintendo Switch console met spellen in de aanbieding zult treffen, is bijvoorbeeld de Mediamarkt.

  Wanneer starten de aanbiedingen voor de Nintendo Switch?

  We kunnen ons voorstellen dat je graag van tevoren wil weten wanneer de aanbiedingen rondom de Nintendo Switch plaatsvinden. Helaas zijn er geen vaste data waarop de console in de aanbieding gaat. Wat je het beste kunt doen, is de websites van grote elektronicawinkels zoals Mediamarkt en Coolblue in de gaten houden. Ook speelgoedwinkels, zoals de Intertoys, hebben regelmatig consoles als de Nintendo Switch in de aanbieding. Eind november is het natuurlijk Black Friday, dan is de kans groot dat je de Nintendo Switch ergens in de aanbieding kunt vinden. Houd dit dus goed in de gaten. Daarnaast zijn de console en de games die erbij horen populaire cadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis. In deze periode zul je de Nintendo Switch dus ongetwijfeld ergens in de aanbieding vinden, ook met een spel erbij.

  De Nintendo Switch lite in de aanbieding

  De Nintendo Switch lite is een goedkopere versie van de gewone Nintendo Switch. Het verschil tussen de twee is dat je de lite versie alleen als handheld kunt gebruiken. Je kunt hem dus niet aansluiten op je tv, zoals je dat met de normale Switch wel kunt. Als een spel niet in handheld modus gespeeld kan worden, kun je wel de controllers voor de Switch verbinden met de console. De controllers zitten echter niet bij de Nintendo Switch lite, dus deze zou je nog apart moeten aanschaffen. De lite versie is dus een stuk goedkoper dan de gewone Switch, maar biedt dus ook minder mogelijkheden. Ook de Nintendo Switch lite is regelmatig in de aanbieding te vinden bij winkels als de Mediamarkt, of bij online groothandels, zoals Amazon.

  Waar koop je de Nintendo Switch in de aanbieding?

  Je kunt de Nintendo Switch geregeld in de aanbieding kopen bij Amazon. Je krijgt bij Amazon al gauw zo’n 50 euro korting op de grijze basisversie van de Nintendo Switch console. Ook in de webshop van gamewinkel Nedgame is de Nintendo Switch vaak in de aanbieding en bespaar je zo’n 40 euro. Bij elektronicawinkels zoals de Mediamarkt en Coolblue wordt de Nintendo Switch console zo nu en dan afgeprijsd. Dus het is verstandig om de websites en winkels in de gaten te houden, vooral in de aanloop naar Black Friday en de feestdagen.

  Nintendo Switch spellen koop je hier in de aanbieding

  Spellen voor de Nintendo Switch kun je op veel plekken in de aanbieding kopen, bijvoorbeeld bij speelgoedwinkels of elektronicazaken. Ook bij Bol.com kom je regelmatig games tegen met korting.

  Toch kun je in de Nintendo e-Shop ook al een hoop besparen. Deze e-Shop open je op je Switch, waar je een speciale aanbiedingen pagina vindt. Je treft hier al gauw games voor maar 1 euro aan, maar ook grote spellen zoals Mario met tientallen euro’s korting. Voor een Nintendo Switch spellen aanbieding hoef je dus niet ver te zoeken.

  Een ander platform waar je altijd wel korting op de games vindt, is CDkeys.com. Hier zijn altijd enkele Nintendo Switch games afgeprijsd. Je ontvangt na aankoop een downloadcode waarmee je de game meteen kunt downloaden op je Switch. Je vindt hier ook afgeprijsde memberships waarmee je een aantal maanden online kunt spelen. De korting hiervoor varieert tussen de 20% en 40%.

  Natuurlijk zijn de prijzen en aanbiedingen rondom games ook sterk afhankelijk van de datum waarop de game is uitgekomen en de populariteit van de game. Als een game net een week uit is, zal hij nog de hoofdprijs kosten, maar dat kan een paar weken later al heel anders zijn. Vooral als het om een minder populair spel gaat. Voor een lagere prijs kun je dus soms beter een paar weken wachten met de aankoop.

  Een tweedehands Nintendo Switch kopen

  Je kunt natuurlijk wachten tot de Nintendo Switch ergens in de aanbieding is, maar je kunt er ook voor kiezen om de console tweedehands te kopen. Hij komt regelmatig voorbij op Marktplaats, maar ook via online winkels als Bol.com en Amazon kun je vaak tweedehands producten kopen. Dit scheelt al snel een paar tientjes of zelfs meer, terwijl een tweedehands console over het algemeen net zo goed werkt als een nieuwe. Sommige consoles die tweedehands worden aangeboden, zijn zelfs amper gebruikt, bijvoorbeeld wanneer kinderen er te weinig mee doen en ouders besluiten de console toch maar weer te verkopen. Een tweedehands Nintendo Switch kopen kan dus een prima alternatief zijn voor het wachten op een aanbieding.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn er aanbiedingen voor de Nintendo Switch?

  Er zijn geen vaste data waarop de Nintendo Switch in de aanbieding is. Bij grote elektronicawinkels zoals de Mediamarkt of Coolblue, of bij speelgoedwinkels zoals de Intertoys, is de console wel regelmatig in de sale. Houd de websites dus goed in de gaten, vooral rondom de feestdagen.

  Zijn de spellen voor de Nintendo Switch regelmatig in de aanbieding?

  De games zul je vaker in de aanbieding vinden dan de Nintendo Switch zelf, vooral bij speelgoedwinkels of speciale gaming winkels zoals CDKeys.com.

  Wanneer kun je het beste een Nintendo Switch kopen?

  De Nintendo Switch is het voordeligst rondom de feestdagen. Maar ook in de zomer zijn er vaker aanbiedingen voor elektronica en consoles. 

  Advertentie