Nike Tech Fleece sale

Laatst bijgewerkt: 11 januari 2022

Ben jij een actief beoefenaar van de voetbalsport? Of je nu op amateur niveau speelt of een echte professional bent, je weet vast en zeker hoe belangrijk het is om de juiste kleding te dragen bij het voetballen. Of het nu om een training gaat of om een wedstrijd. Ook voor en na een wedstrijd of training is het belangrijk om je spieren warm te houden met een comfortabel en kwalitatief trainingspak. Het merk Nike weet hier ook alles van, daarom zijn ze hun Nike Tech Fleece lijn begonnen, speciaal voor voetballers. Goed nieuws voor de amateurvoetballers: je vindt de kleding van Nike Tech Fleece soms ook in de sale tegen een scherpe prijs!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het verhaal achter Nike Tech Fleece

  Het sportmerk Nike bestaat al erg lang en staat natuurlijk vooral bekend om hun sneakers, maar ze zijn in de loop van de jaren ook steeds meer kleding gaan produceren voor sporters. Zo ontstond uiteindelijk ook de Nike Tech Fleece lijn voor voetballers. Nike is al sinds 2013 kledingsponsor voor het Nationale team van Engeland en lanceren ieder jaar weer een nieuw Nike Tech Fleece trainingspak. Deze komt vaak rond dezelfde tijd uit als de shirts voor het WK. Het pak wordt door de spelers van het Engelse elftal gedragen om de wedstrijden heen en na afloop van de trainingen. In eerste instantie wordt de kleding van deze lijn dus gemaakt voor de profs, maar het is uiteindelijk door iedereen te bestellen of te kopen in verschillende sportwinkels.

  Nike Tech Fleece kleding voor heren in de sale

  Aangezien de lijn is verbonden aan het voetbal is hij over het algemeen het meest populair bij mannen. De kleding van deze lijn is perfect voor voetballers, zowel amateurs als profs, maar is ook erg comfortabel en stijlvol om te dragen als alledaagse kleding. Of je nu op zoek bent naar een trainingspak voor heren of een broek van Nike Tech Fleece, je vindt alle kledingstukken wel eens terug in de sale. Daarnaast heb je uiteraard de keuze uit een hoop kleuren, van donkere kleuren zoals grijs of zwart, tot lichte en felle kleuren zoals paars en lichtgroen. Het maakt niet uit voor welk seizoen je op zoek bent, ook voor in de zomer vind je geschikte sportkleding in deze lijn. In de seizoensuitverkoop zul je bijvoorbeeld sneller een korte broek van Nike Tech Fleece in de sale tegenkomen.

  Nike Tech Fleece kleding in de sale voor dames

  De kleding is dan misschien geliefder bij de heren, maar de dames worden zeker niet overgeslagen. Nike Tech Fleece biedt ook een uitgebreide collectie voor dames, die je in sommige gevallen ook in de sale kunt vinden. Of je nu een voetballiefhebber bent of niet, het comfort dat de Nike Tech Fleece lijn biedt is zeker een goede reden om de kleding te kopen. Als je dringend op zoek bent naar een comfortabele broek om je benen warm te houden, koop dan zo’n fijne Nike Tech Fleece broek in de sale. De juiste timing kan je op dit gebied veel geld besparen. Niet alleen voor jezelf, maar ook als je voor je kinderen gaat shoppen. Nike Tech Fleece heeft namelijk ook een junior collectie, die je soms ook tegenkomt in de sale.

  Wanneer is de kleding van Nike Tech Fleece in de sale?

  Als je graag kleding van deze lijn van Nike wil kopen, begrijpen we dat je dit het liefst tegen een scherpe prijs doet. Merkkleding is immers niet goedkoop en dus ook niet altijd voor iedereen te betalen. Gelukkig kom je de kleding van de Tech Fleece lijn van Nike op verschillende plekken regelmatig tegen in de sale. Op de website en in de winkels van het merk zelf worden er vaak uitverkopen gehouden. Op de website is er zelfs een speciale pagina waar je alle aanbiedingen van dat moment op kunt vinden, onderverdeeld in heren, dames en kids, of zelfs per sport. Er zijn dus altijd bepaalde producten te vinden tegen lagere prijzen, die eens in de zoveel tijd wisselen. Daarnaast kun je de kleding van Nike Tech Fleece ook kopen via resellers, die ook regelmatig sales hebben. Een reseller koopt de kleding in bij een merk en verkoopt deze dan weer door in de eigen winkel. Een goed voorbeeld hiervan is de Bijenkorf, die ieder jaar een aantal vaste grote sales heeft. Die sales vind je hieronder in de tabel:

  SaleKorting totMaand
  Verrassend Voordeeltot 30%mei en september
  Paasvoordeeltot 30%eind maart
  Zomer saletot 70%juni/juli
  Winter sale & kersttot 50%december/januari
  Herfstvoordeeltot 30%september/oktober
  Black Fridaytot 30%eind november
  Sinterklaastot 30%eind november

  Andere vormen van korting

  Naast de kleding in de uitverkoop kopen, zijn er ook andere manieren om korting te krijgen op producten van Nike. Het merk biedt bijvoorbeeld een vaste studentenkorting van 10%. Voor toegang tot deze korting kun jij je registreren via UniDays. Je moet dan natuurlijk wel bewijzen dat je student bent met een geldige studentenpas of een bewijs van inschrijving. Daarnaast kun jij ervoor kiezen om member te worden van Nike. Als je dit doet, krijg je als eerste toegang tot exclusieve aanbiedingen en acties en word je via de mail op de hoogte gehouden van sales die voor de deur staan. Daarnaast krijg je ieder jaar op je verjaardag een persoonlijke Nike member beloning, vaak in de vorm van korting.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn de producten van Nike Tech Fleece in de sale?

  Op de website van Nike vind je een vaste sale pagina waar je de producten kunt vinden die in de uitverkoop zijn. Hier zit meestal wel kleding van de Tech Fleece lijn tussen. Daarnaast kun je resellers in de gaten houden voor aanbiedingen.

  Voor wie is Nike Tech Fleece bedoeld?

  Nike Tech Fleece is geschikt voor voetballiefhebbers, van de amateur tot de prof. Maar ook als je simpelweg op zoek bent naar comfortabele kleding, is deze lijn ideaal voor jou.

  Is Nike Tech Fleece duur?

  Nike Tech Fleece is merkkleding en ligt dus wel in een hogere prijzenklasse, maar zeker niet de allerhoogste.

  Advertentie