Name It sale: de leukste kindermode in de uitverkoop

Laatst bijgewerkt: 10 november 2021

Name It is een winkel gespecialiseerd in betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Het merk maakt trendy ontwerpen met een sterke focus op denim. Tijdens een Name It sale zie je dan ook vooral veel spijkerstoffen in de aanbieding. De ontwerpen die bij Name It worden gemaakt zijn sterk geïnspireerd op de openheid en speelsheid van kinderen. Dit gevoel wordt teruggebracht tot duurzame en mooie kinderkleding.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Veel spijkerstof tijdens de Name It jeans sale

  In de Name It jeans sale zie je ontzettend veel spijkerstof voorbijkomen. Dit is dan ook waar het merk Name It voornamelijk om bekend staat. Op de eigen website heeft Name It veel aanbiedingen en kortingen. Zo zijn ook de jeans vaak in de sale op de website. Je kunt ook altijd even andere sites proberen te benaderen, zoals de outlet webshops Limango.nl en Supersales.nl. Beide websites hebben zeer regelmatig jeans van Name It in het assortiment. Het fijne aan een jeans sale is dat je voor een gunstige prijs duurzame kleding kan kopen. Spijkerstof staat er immers om bekend erg lang mee te gaan.

  Je kan te allen tijde 10% korting ontvangen bij Name It. Dit doe je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Name It noemt dit zelf de Customer Club, maar het is in principe hetzelfde idee. Als je op zoek bent naar een goeie Name It broekensale dan kun je ook gerust even een kijkje nemen op Supersales.nl. Hier vind je naast veel jeans sales ook ontzettend veel broeken sales. Name It verkoopt natuurlijk veel spijkerstof, maar dit is niet het enige dat ze aanbieden. We kunnen alleen maar aanraden om eens goed rond te kijken tussen het aanbod van Name It.

  Van bovengoed naar ondergoed

  You name it, en Name It heeft het! Alles op het gebied van kindermode is aanwezig bij dit modemerk. Zo hebben ze ook regelmatig een Name It ondergoed sale. Als ze het niet via de eigen site aanbieden, dan wel via een reseller zoals Supersales.nl. Deze site heeft zeer regelmatig een Name It onderbroeken sale met kortingen tot wel 40% en soms 50%.

  Name It sale voor de mini mens

  Het merk Name It draait natuurlijk helemaal om kinderen. Ze verkopen de leukste truitjes, shirtjes, broeken, jurkjes, rompertjes, sneeuwpakken en eigenlijk alles wat jouw kleine nodig heeft. Het aanbod is sterk afhankelijk van de maat van jouw kind. Zo zijn er van tijd tot tijd Name It jeans sales voor maat 116. Op diezelfde manier tref je af en toe een Name It jeans sale voor maat 110.

  Kenmerkend is wel dat zowel de 116 sale als de 110 sale beide niet prominent op de eigen website van Name It worden weergegeven. Voor dit soort sales moet je eigenlijk de websites van de resellers in de gaten houden. Deze hebben we boven al een keer genoemd, maar voor het gemak: wil je een goeie Name It sale, neem dan een kijkje op Supersales.nl of Limango.nl.

  Ook voor de allerkleinsten zijn er aanbiedingen

  Op zoek naar een goeie Name It romper sale? Rompers zijn er natuurlijk alleen voor de allerkleinsten en over het algemeen groeien ze er ook weer vrij snel uit. Daarom is het altijd fijn als rompers niet te duur worden verkocht. Aangezien Name It zelf geen specifieke romper sales houdt, is het altijd aan te raden hier zelf actief naar op zoek te gaan.

  Rompertjes kun je van tijd tot tijd vinden op Limango.nl. Hier kun je je altijd inschrijven voor een nieuwsbrief en je voorkeuren opgeven. Op deze manier word je alleen op de hoogte gehouden van de aanbiedingen en sales rondom Name It. Als je andere merken interessant vindt kun je hier ook een salesalert voor instellen.

  Lekker warm de winter door

  Het is erg belangrijk dat je kinderen goed warm gekleed gaan tijdens de koude wintermaanden. Aangezien je eigenlijk ieder jaar wel weer een nieuwe jas mag kopen is het fijn als je deze voor een zacht prijsje kunt vinden. Tijdens een Name It winterjassen sale kun jij je slag slaan! Er is niet een exacte datum bekend voor een Name It Winterjas sale, maar de wintersale zal hier erg geschikt voor zijn. De wintersale begint ergens rond november, maar dit verschilt per modemerk een klein beetje. Sommigen hanteren ook december. Als je je inschrijft voor de Name It Customer Club word je sowieso op de hoogte gehouden van de nieuwste sales.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is de Name It sale?

  Name It heeft op haar eigen website van tijd tot tijd een sale. Dit gebeurt echter niet op vaste data. Het is dus een kwestie van de website in de gaten houden om te kijken of er een leuke sale voorbijkomt. Ze hebben wel een vaste outlet pagina met afgeprijsde artikelen.

  Doet Name It ook aan Black Friday?

  Ja! Name It doet net als veel andere modemerken mee aan het kortingsfenomeen Black Friday. Dit is altijd de vierde vrijdag van november. Op dat moment zijn er online en in de fysieke winkels hoge kortingen.

  Heeft Name It ook ondergoed sales?

  Van tijd tot tijd heeft Name It een ondergoed sale op haar eigen website. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief (customer club) ontvang je 10% korting op al je aankopen én word je op de hoogte gehouden van alle uitverkopen. Kijk ook eens in de outlet van de Name It webshop.

  Advertentie