Mondo Verde met korting: reis de hele wereld rond in Landgraaf

Laatst bijgewerkt: 11 maart 2022

Mondo Verde, wat ‘groene wereld’ betekent, is een prachtig themapark voor het hele gezin, gesitueerd in Landgraaf. Het park bestaat uit een groot aantal wereldtuinen, waaronder een Tropen park en tuinen in de stijl van verschillende landen zoals Japan, China, Italië, Oostenrijk en Australië. Daarnaast vind je allerlei mooie, kleurrijke dieren in het park Mondo Verde, die uiteraard passen bij de thema’s van de verschillende landen. In het Tropen park vind je zelf loslopende en vliegende vogels. Voor kinderen zijn er ook een aantal attracties te vinden in het park, waaronder een wildwaterbaan en een zweefmolen. Kortom: Mondo Verde is leuk voor jong en oud. Een ideaal uitje voor het hele gezin. Aangezien het helemaal in het zuiden van Limburg ligt, is het niet voor iedereen om de hoek. Gelukkig kun je wel regelmatig korting scoren op tickets voor familiepark Mondo Verde. 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De wereldtuinen van Mondo Verde

  Heb je altijd al meer van de wereld willen zien maar is het in praktijk helaas nog niet gelukt? Dan is het familiepark Mondo Verde een perfect alternatief. Je vindt hier namelijk een groot aantal wereldtuinen die je echt het gevoel geven dat je al deze landen bezocht hebt. Bekijk het prachtige theehuis in originele Japanse bouwstijl in de Japanse tuin, of de kenmerkende Italiaanse villa met een hoekig en streng symmetrisch uiterlijk in de Italiaanse tuin. De tuinen zijn niet alleen heel mooi om te bekijken, maar ook nog eens erg educatief voor kinderen en zelfs voor volwassenen. In iedere tuin vind je allerlei informatie over het land dat daar uitgebeeld wordt. De tuinen zijn niet alleen ingericht met traditionele bouwstijlen van ieder land, maar ook met de inheemse bloemen die je er vindt. In sommige tuinen vind je ook dieren die veel voorkomen in dat land, zoals hagedissen in Italië en berggeiten in Oostenrijk.

  26% korting op je tickets!

  Korting voor Mondo Verde bij Groupon

  Op de kortingsapp en website Groupon kun je bijna het hele jaar door tickets voor Mondo Verde kopen met korting. Je krijgt een entreeticket inclusief onbeperkt eten en drinken voor 18,50 euro. De tickets zijn via Groupon al meer dan 10.000 keer verkocht. Onder het onbeperkte eten en drinken valt pasta, friet, frikandel, kroket, een verrassingssnack, soep, warme drankjes, ranja en Slush-ijs. Je kunt bij Groupon zoveel tickets voor Mondo Verde kopen als je maar wil, er zit geen limiet aan. De tickets die je nu koopt, zijn wel maar tot het einde van dit jaar geldig, met uitzondering van een aantal speciale dagen. Daarnaast krijg je via Groupon regelmatig nog extra korting op allerlei deals door middel van kortingscodes die je op de website of in de app kunt vinden.

  Korting voor Mondo Verde bij de ANWB

  Als je lid bent van de ANWB, kun je ook regelmatig korting krijgen op entreebewijzen voor Mondo Verde via ANWB Eropuit. Dit is echter niet altijd het geval. Ben je een terugkerende bezoeker van het park, dan kan het gunstig zijn om een Seizoenskaart aan te vragen. Met zo’n Seizoenskaart krijg je onbeperkte toegang tot het park tijdens reguliere openingstijden. Een Seizoenskaart voor Mondo Verde kost 30 euro per persoon en is geldig tot 31 december van het desbetreffende jaar, tenzij dit anders vermeld wordt. Voor iedere seizoenskaarthouder geldt een bedrag van 5 euro per persoon per bezoek. Voor dat bedrag kun je in het park onbeperkt pasta, soep, broodjes, friet, snacks, koffie, thee, ranja en Slush ijs nuttigen. Er zitten nog andere voordelen aan een Seizoenskaart bij Mondo Verde. Bij het aanvragen van een Seizoenskaart word je automatisch lid van de club van Vrienden van Mondo Verde. Dit betekent dat je korting krijgt bij alle Dier-en-Park aangesloten dierenparken in Nederland en het Duitse grensgebied.

  Wanneer krijg je korting op tickets voor familiepark Mondo Verde?

  Als je graag met korting het themapark Mondo Verde wil bezoeken, is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer je nu precies korting kunt krijgen op de tickets. Mocht je van plan zijn het park regelmatig te bezoeken, dan kun je het hele jaar door korting krijgen voor de entree door een seizoenskaart aan te schaffen. Je betaalt dan bij ieder bezoek alleen nog vijf euro voor de all-you-can-eat die bij de Seizoenskaart hoort. Als je niet zeker weet of je het park regelmatig gaat bezoeken, kun je bijna het hele jaar korting krijgen voor Mondo Verde via Groupon. Hier koop je een entreeticket met onbeperkt eten en drinken voor 18,50 euro. Je kunt zoveel tickets met korting kopen bij Groupon als je maar wil. Daarnaast krijg je op sommige momenten ook korting voor toegang tot het park als je lid bent van de ANWB. Voor deze actie kun je de website van ANWB Eropuit in de gaten houden.

  26% korting op je tickets!

  Overige kortingen bij Mondo Verde

  Als je in een grotere groep naar Mondo Verde komt, kun je ook tickets krijgen tegen een lager tarief. De reguliere prijs voor een ticket is 25 euro, maar bij een groep vanaf 20 personen betaal je 20 euro per ticket. Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar betaal je 16,50 euro en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen. In het laagseizoen, vanaf 8 november gaat de prijs van de tickets omlaag van 25 naar 20 euro en van 16,50 naar 15 euro.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer krijg je korting op tickets voor Mondo Verde?

  Als Seizoenskaarthouder krijg je het hele jaar door korting op je bezoek bij Mondo Verde. Daarnaast kun je bijna het hele jaar door een ticket met korting kopen via de website of app van Groupon. 

  Wat is er te doen bij Mondo Verde?

  Mondo Verde is een uitje voor het hele gezin. Je vindt in het park allerlei wereldtuinen, verschillende diersoorten en een aantal attracties voor jong en oud.

  Kun je een abonnement afsluiten bij Mondo Verde?

  Ja, je kunt een Seizoenskaart aanvragen bij Mondo Verde. Hiermee betaal je nog maar vijf euro per bezoek voor de all-you-can-eat en verder niets. De Seizoenskaart is het hele jaar door geldig tijdens reguliere openingstijden. 

  Advertentie