Moncler sale: luxe buitenkleding met 50% korting

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2022

Moncler is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het verkopen van luxe sportkleding en accessoires. Het bedrijf is van oorsprong Italiaans en kent haar oprichting in 1952. In dit artikel gaan we kijken naar de verschillende artikelen die dit modemerk aanbiedt. Ook kijken we naar een paar verschillende plekken waar je Moncler artikelen kan kopen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Luxe buitenkleding

  Het Italiaanse modemerk Moncler staat erom bekend zeer luxe buitenkleding te verkopen. Het is dan ook geen verrassing dat liefhebbers van dit merk voortdurend op zoek zijn naar de beste Moncler sale. Deze is echter vrij lastig te vinden, aangezien het hier een vrij luxe merk betreft. Het modemerk bestaat al heel wat jaren, en is in al die jaren tijd een ontzettend groot succes geworden. Ondanks het relatief hoge prijskaartje zijn mensen dol op de kleding die dit merk aanbiedt.

  Moncler is opgericht in 1952 door René Ramillon, in het dorpje Monestier-de-Clermont, waar ook de merknaam vandaan komt. De merknaam is in principe een verbastering van de naam van het dorp. Rene Ramillon was in die tijd een zeer bekende fabrikant en maakte allerlei benodigdheden voor de bergen en had meerdere patenten. Het kleine dorpje ligt vlak bij Grenoble, aan de voet van de bergen.

  Het merk richtte zich in eerste instantie op sportkleding voor in de bergen en werd populair onder de buitensporters. Zo kwam kampioen Alpine skiën in aanraking met de Moncler jas en werden de ervaringen van gebruikers doorvertaald in aanpassingen van de items. Dit is goed te zien in de ontwikkeling van de Moncler muts, die door de jaren heen steeds warmer en innovatiever is geworden. Gaandeweg ging Moncler zich ook meer toeleggen op outdoorkleding en begon ook met de verkoop van laarzen. Het merk staat dan ook bekend om de donsjassen en Moncler bodywarmers. In 2003 werd Moncler overgenomen door een Italiaans concern. Dit was een periode met een proces van herpositionering van het merk. Het merk werd hiermee nog meer onderscheidend en exclusief. In 2012 vierde Moncler haar 60e verjaardag en 60 jaar creativiteit in Miami tijdens Art Basel. Vandaag de dag is menig shopper nog hard op zoek naar een goeie Moncler sale. Deze zijn helaas maar lastig te vinden, zoals vaak het geval is met luxe brands.

  Lekker buitensporten

  Een onderdeel van de toegenomen populariteit van Moncler is dat het buitensporten steeds gewoner is geworden. Waar het vroeger alleen nog was weggelegd voor atleten, gaat tegenwoordig ‘de gewone mens’ ook buitensporten. En koopt daarom ook een mooie Moncler winterjas. Het feit dat skiën als sport steeds populairder werd maakte dat Moncler jassen ook populairder werden. Een redacteur van magazine Elle zag iets in de jassen en vond het passen bij het modebeeld van de stad. Dit is natuurlijk vrij subjectief bepaald, maar als de redacteur van Elle iets mooi vindt, dan wordt het snel daarna ook een succes. In het begin waren de jassen slechts in 4 kleuren leverbaar: oranje, groen, blauw en geel. Dit waren natuurlijk redelijk beperkte kleuren, maar toch maakte het niet veel uit voor de populariteit van deze jassen. Tijdens een Moncler sale zijn de jassen dan ook niet aan te slepen.

  Ondanks de populariteit van de jassen duurde het best nog even voordat de Moncler sportjassen ook een doorbraak kenden; dat gebeurde pas in de jaren ’80. De modellen hadden toen nog alleen drukknopen. De modellen werden later aangepast door Chantal Thomas, modeontwerper. In 1999 werd de eerste voorjaars- en zomercollectie geïntroduceerd en in 2002 kwam er een couture collectie. De Moncler zomerjassen worden regelmatig mooi gecombineerd met een Moncler polo.

  Moncler sale voor verantwoorde kleding

  De opvallende kleding van Moncler wordt vaak omschreven als de ideale combinatie tussen sportief en stoer, terwijl het toch ook een zeer klassieke uitstraling weet te bewaren. Een heren jas van Moncler past bijvoorbeeld goed bij een actieve levensstijl, en laat zich mooi combineren met een Moncler T-shirt en Moncler schoenen. Toch past het ook goed bij mensen die van een stijlvolle en klassieke uitstraling houden. Als kers op de taart is de kleding van Moncler ook nog eens zeer goed van kwaliteit en gaat lang mee.

  Als je een Moncler jacket koopt in de Moncler sale, dan heb je een goeie slag geslagen. Moncler gelooft namelijk in het verantwoord ontwikkelen van producten, en houdt er niet van om de wereld een stukje slechter te maken. Volgens het Italiaanse modemerk kan er geen groei zijn zonder verantwoordelijkheid en respect voor de wereld. Denk hier aan de volgende keer als je een Moncler onderbroek koopt.

  De grootste Moncler sale

  Maar waar je dan zo’n mooie Moncler sale kan vinden? Nou, op de website van Supersales bijvoorbeeld. Deze site verzamelt al jaren de beste koopjes op één handige website. Ideaal als je op zoek bent naar een bepaald merk, zoals een Moncler sale, maar ook prima als je gewoon even wilt rondkijken. Op Supersales.nl kunnen artikelen van Moncler, zoals een Moncler zwembroek om maar iets te noemen, tot wel 50% worden afgeprijsd. Dat wil je toch niet laten liggen? Ook de populaire Moncler vesten komen hier wel eens met hoge kortingen voorbij. Wist je dat er zelfs een babylijn van het merk is? Op Supersales.nl vind je dan ook de schattigste Moncler babykleding in de sale. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen!

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang bestaat het Moncler modemerk al?

  Moncler is opgericht in 1952, en bestaat dus al meer dan 50 jaar. In die tijd heeft het Italiaanse modemerk zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk dat luxe en zeer fraaie kleding verkoopt. De echte fans van Moncler zijn eigenlijk voortdurend op zoek naar een leuke Moncler sale. Dit komt doordat de kleding van Moncler voor een iets hogere prijs dan gemiddeld wordt verkocht.

  Waar kan ik kleding van het Italiaanse Moncler kopen?

  Dankzij het internet hoef je niet meer naar Italië af te reizen om kleding te kopen van het Italiaanse Moncler. Een Moncler jas koop je gemakkelijk online, via een van de vele resellers die het internet rijk is. Het is altijd goed om de website van Moncler zelf even te bekijken. Op die manier ben je direct op de hoogte van de laatste collectie.

  Waar vind ik een Moncler sale?

  Aangezien Moncler een luxe merk is, is het soms lastig om hier een leuke sale voor te vinden. Toch is het zeker niet onmogelijk om een Moncler sale te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Supersales.nl. Hier vind je gegarandeerd een mooie Moncler sale.

  Advertentie