Mason Garments sale: tot 70% korting

Laatst bijgewerkt: 23 december 2021

Wie het merk Mason Garments kent, is ongetwijfeld bekend met de mooie schoenen die dit merk aanbiedt. De Italiaanse kwaliteit spat ervan af. De meeste schoenen van dit merk worden met de hand in Italië gemaakt. Het merk is in 2012 opgericht door Rendi Aditia en sindsdien is er regelmatig een Mason Garments sale te vinden. Gelukkig maar, want van zulke kwaliteit schoenen wil iedereen natuurlijk genieten.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Mooie schoenen tegen een lage prijs

  Wie op zoek is naar mooie, luxe schoenen tegen een lage prijs heeft veel profijt aan een Mason Garments sale. Tijdens een sale van dit merk worden verschillende schoenen tegen een lagere prijs verkocht. Een goeie deal als je van schoenen houdt. De schoenen van Mason worden gemaakt met de beste Italiaanse materialen. Het leer dat wordt gebruikt voor de productie van de schoenen is het beste soort kalfsleer, met de hand uitgekozen.

  Mason heeft een geheel eigen manier van het maken van de schoen. Door de binnenzool direct vast te naaien aan de rest van de schoen ontstaat er een soort geheel. Dit proces is uniek op de schoenenmarkt. Als je een schoen tegenkomt tijdens de Mason Garments sale is het fijn als deze goed zit. Het kan namelijk zijn dat je de schoenen van dit merk een maatje groter moet kopen. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet erg te zijn. Je koopt dan gewoon een maatje groter dan je gewend bent.

  Luxe schoenen voor de kenner

  De schoenen van Mason Garments zijn niet voor iedereen weggelegd. Het zijn luxe schoenen met een iets hoger prijskaartje, en een opvallend stijlvol uiterlijk. Mason houdt op haar eigen website regelmatig een sale. Dit noemt het merk de Mason Garments private sale. Tijdens zo’n private sale zie je veel schoenen voor een lagere prijs in de webshop liggen. De kortingen kunnen soms best wel hoog oplopen.

  Heb je een paar schoenen besteld in de Mason Garments sale, maar zitten ze niet lekker? Niet getreurd. Het merk kent een aantal gunstige retour voorwaarden die ervoor zorgen dat je vrij gemakkelijk je schoenen weer op de post kunt doen. Dit moet je echter wel binnen 14 dagen doen, anders komt je recht op retour te vervallen. Het zou immers zonde zijn als je een relatief duur paar schoenen hebt besteld en ze passen niet, maar je kan ze ook niet terugsturen.

  Niet alleen te koop in de Mason Garments webshop

  Het is natuurlijk logisch om naar een Mason Garments sale te zoeken in de eigen webshop van dit merk. Helemaal niet zo’n gekke gedachte ook, want in de Mason Garments private sale zie je ontzettend veel leuke koopjes. Toch kun je ook nog op een aantal andere plekken terecht als je van dit Italiaanse schoenenmerk houdt.

  Tijdens de Bijenkorf Mason Garments sale weet je zeker dat je kan scoren. Je kan de schoenen namelijk op je gemak passen, en je hoeft niet de hoofdprijs te betalen. De Bijenkorf heeft meerdere keren per jaar sale. De Bijenkorf kortingen lopen dan op tot wel 70%. De zomersale start naar verwachting halverwege juni. Daarnaast kan je bij de Bijenkorf het hele jaar door terecht voor kortingen in de Bijenkorf outlet. Ook in de outlet is de kans groot dat je stuit op een Mason Garments sale.

  Als je zelf al een tijdje op zoek bent naar de juiste schoen, kan het helpen om wat gerichter op zoek te gaan. Als je bijvoorbeeld een vrouw bent, dan kan een Mason Garments dames sale voor jou het verschil maken. Bij Eleganza.nl vind je de schoenen van dit merk vaak tegen een gereduceerd tarief.

  Ook voor de heren is er een Mason Garments sale. Deze reseller van het Italiaanse schoenenmerk heeft een ruim aanbod van schoenen. Ook heeft Eleganza op haar website een superhandig filter waar je alle artikelen gemakkelijk mee kan sorteren. Met dit filter kan je bijvoorbeeld zoeken op maat, en of je liever een kinderschoen, damesschoen of herenschoen wilt zien. Ook is er de mogelijkheid om te filteren op kleur, en tot slot kan je nog je eigen prijs range aanpassen. Superhandig dus.

  Op zoek naar de beste Mason Garments sale

  Ben jij op zoek naar een Mason Garments sale in de maat 45 of 44? Dan moet je vooral eens een kijkje nemen bij Ricomoda. Mason Garments is één van de populairste Nederlandse schoenenmerken. Met een paar goede basissneakers in de collectie, komen ze elk seizoen ook weer met een paar trends. Mason Garments schoenen zijn altijd herkenbaar aan de gouden M, die op het label op de hiel is geborduurd. Bij Rico Moda vind je in de Mason Garments sale alle maten die je wilt. Het maakt niet uit of je nu maakt 38 of 45 hebt, als het niet is uitverkocht dan kun je bij Ricomoda slagen.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is de Mason Garments sale?

  Er is niet een vast moment waarop de schoenen van het Italiaanse Mason Garments in de korting gaan. Op haar eigen website heeft Mason Garments een private sale. Dit is een stukje op de website waar je met korting allerlei verschillende types schoenen van dit merk kan aanschaffen. Als je op zoek bent naar een goede Mason Garments sale, dan moet je hier vooral eens een kijkje gaan nemen.

  Wat is de beste plek voor een Mason Garments sale?

  In principe kun je op veel verschillende plekken wel terecht voort een Mason Garments sale. Sowieso is het handig om tussen de private sale van het merk te kijken. Deze vind je op de eigen website van Mason Garments. Daarnaast verkopen websites zoals Ricomoda ook schoenen van dit Italiaanse merk tegen een gereduceerd tarief. Hier hanteert deze website niet een vaste datum voor.

  Wanneer begint de Mason Garments uitverkoop?

  Er zijn geen vaste data waarop de sales beginnen. Wel is het handig om de periode rondom de feestdagen (eind december) in de gaten te houden. Ook in de periode voor en tijdens Black Friday is de kans groot dat je schoenen van Mason Garments tegen een lagere prijs kan kopen.  Advertentie