Luiers aanbieding: tot 40% korting

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Alle kersverse ouders weten het: een baby is super leuk en voegt zoveel toe aan je leven, maar het is ook hard werken. Om nog maar te zwijgen over hoe snel de luiers er doorheen gaan. Voor je het weet moet je alweer een nieuwe voorraad inslaan en het zijn nu niet de meest goedkope producten. Als je dan toch een hele voorraad luiers wil inslaan, kun je het beste op zoek gaan naar een goede aanbieding. Je zult ze immers toch een paar jaar nodig hebben!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Speciale newborn luiers in de aanbieding

  Voor pasgeboren baby’s heb je speciale newborn luiers nodig. Zo weet je zeker dat de luiers niet te groot zijn voor jouw nieuwe baby. Ook newborn luiers zijn er in verschillende maten, afhankelijk van het gewicht en de leeftijd van de baby. Het is lastig om zonder te passen de exacte maat van je baby te weten. Je kunt dit in het begin dus het beste een beetje uitproberen. De newborn baby luiers zijn er in maat 0, 1 en 2, ofwel extra small, small en mini. Maat 0 is geschikt voor baby’s met een leeftijd van 0 tot 4 weken, met een gewicht tot 3 kilogram. Maat 1 is geschikt voor baby’s met een leeftijd van 0 tot 8 weken en een gewicht tussen de 2 en 5 kilogram. Maat 2 is ten slotte geschikt voor jongens van 0 tot 8 weken en meisjes van 0 tot 12 weken met een gewicht van 3 tot 6 kilogram. Bij sommige newborn luiers heb je ook een rekbare of verstelbare tailleband. Zo kun je de luier helemaal passend maken. Je vindt deze luiers in de aanbieding in maat 1, 2, 3, 4 en 5.

  Luiers van Kruidvat of Etos, of toch Pampers?

  Er zijn dus verschillende soorten en maten luiers, maar ook diverse merken in verschillende prijsklassen. Het woord Pampers wordt vaak gebruikt als synoniem voor luiers, maar het is eigenlijk een merk. Niet zomaar een merk, maar het merk dat de wegwerp luiers introduceerde. Daarnaast is het merk ook voorloper in het verbeteren van luiers, bijvoorbeeld bij de introductie van plakstrips in plaats van veiligheidsspelden en van steeds betere absorptiematerialen. Pampers is nog steeds een populair merk, maar niet ieder huishouden kan de luiers van Pampers betalen als deze niet in de aanbieding zijn. Dan wordt er vaak gekozen voor de luiers van de Kruidvat of de Etos als alternatief. Bij winkels zoals de Etos en de Kruidvat kom je ook regelmatig Pampers tegen in de aanbieding.

  Luiers in de aanbieding bij de AH

  Ook bij supermarkten zoals de Albert Heijn kom je regelmatig luiers tegen in de aanbieding. De AH werkt met een speciaal bonus systeem. Iedere week zijn er andere producten in de bonus, hier zitten vaak verschillende merken luiers tussen. Albert Heijn verkoopt online ook de Etos luiers en deze verschijnen regelmatig in de aanbieding. Daarnaast maakt de Albert Heijn gebruik van een speciale aanbieding, de Bezorgbundel, waarmee je altijd 40% korting krijgt op luiers van Pampers. Zo heb je ook meteen een hele voorraad luiers in huis en hoef je niet iedere week opnieuw te bestellen. De Albert Heijn heeft ook eigen luiers, onder het AH merk, die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en ook regelmatig in de aanbieding zijn.

  Wanneer kun je luiers in de aanbieding kopen?

  Als je veel luiers moet inkopen, is het natuurlijk handig om te weten wanneer je dit voor een goede prijs kunt doen. Helaas zijn er geen vaste data waarop luiers in de aanbieding zijn. Ook het merk Pampers heeft geen vaste data waarop hun luiers afgeprijsd zijn. Gelukkig is het wel een product dat door veel verschillende soorten winkels regelmatig voor een lagere prijs wordt aangeboden. De meeste supermarkten hebben wekelijks wisselende aanbiedingen, waar verschillende merken luiers vaak onder vallen. De AH maakt daarnaast gebruik van een speciale Bezorgbundel, waarmee je altijd 40% korting krijgt op luiers van het merk Pampers. Ook bij diverse drogisterijen zoals de Kruidvat en de Etos vind je de luiers vaak in de aanbieding, zowel die van hun eigen merk als die van het merk Pampers.

  Luiers van Pampers

  De luiers van Pampers waren dus de eerste wegwerpluiers ooit. Het merk steekt daarnaast ook veel moeite in het constant verbeteren van de luiers. Dat imago behouden ze vandaag de dag nog steeds. Zo wordt er voor ieder pak Pampers dat er wordt verkocht een donatie aan prematurenzorg gedaan. Daarnaast biedt het merk allerlei hulpmiddelen voor de zwangerschap, zoals het berekenen van je bevallingsdatum, een babynaam tool om een perfecte naam te bedenken voor jouw baby, een groeischema en allerlei andere downloads en gidsen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Pampers blijf je op de hoogte van aanbiedingen rondom de luiers. Als je je aanmeldt krijg je ook nog eens 50% korting op een Harmonie Multipack en op de luiers van de Premium Protection lijn, dan wel in combinatie met een bundel aankoop Aqua Pure billendoekjes. Door een review achter te laten op de website van het merk, maak je daarnaast nog kans op een gratis pak Pamper luiers.

  De ideale luiers kiezen voor jouw baby

  Heb je nog wat hulp nodig bij het vinden van de beste luiers voor jouw baby? Op verschillende websites vind je reviews van verschillende merken en soorten luiers, die je kunnen helpen om jouw keuze te maken. De luiers worden beoordeeld op draagcomfort, pasvorm, doorlekken en prijs-kwaliteitverhouding.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer kun je luiers in de aanbieding kopen?

  Er zijn geen vaste data waarop luiers in de aanbieding zijn, maar supermarkten en drogisterijen verkopen dit product regelmatig voor een gereduceerd tarief. Hou hun folders dus vooral goed in de gaten, deze aanbiedingen wisselen over het algemeen wekelijks. De Albert Heijn maakt daarnaast ook gebruik van een Bezorgbundel met een vaste korting van 40% op Pampers.

  Waar kun je luiers in de aanbieding kopen?

  Je kunt luiers regelmatig in de aanbieding kopen bij supermarkten en drogisterijen, of online groothandels zoals Onlineluiers.nl en Luierplaats.nl.

  Heeft Pampers wel eens een uitverkoop?

  Pampers geeft wel eens korting op de luiers. Door je in te schrijven op de Pampers nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de online aanbiedingen.

  Advertentie