Louis Vuitton sale, bestaat die eigenlijk wel?

Laatst bijgewerkt: 15 november 2021

Kledingmerk Louis Vuitton staat erom bekend zich voornamelijk te richten op de wat meer exclusieve markt. Juist daarom is het wel fijn als er een keer een Louis Vuitton sale is. Dit merk is namelijk niet alleen exclusief, maar ook best prijzig. Het is daarnaast ook best moeilijk om een louis Vuitton sale te vinden. In dit artikel gaan we kijken wat de beste plek is voor een leuke Louis Vuitton sale.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het merk der merken

  Het merk is meer dan 100 jaar geleden (1854) opgericht door ambachtsman Louis Vuitton. Deze zeer handige man ging zich in Parijs specialiseren in het maken van koffers, handtassen en accessoires. Het duurde niet lang voordat dit een razend succes werd. Louis’ zoon Georges is verantwoordelijk voor het zeer kenmerkende logo dat op alle kleding, koffers en tassen van het modemerk prijkt. In 1896 deed Georges de onthulling van het monogram, de ineengestrengelde letters ‘L’ en ‘V’. Door de jaren heen is het modemerk Louis Vuitton verantwoordelijk geweest voor een groot aantal legendarische tassen en accessoires. De ontwerper Marc Jacobs is verantwoordelijk voor de meeste ontwerpen die zo goed ontvangen zijn. Vooral de kenmerkende ‘speedy’ tas is eentje die door de generaties heen standhoudt.

  Omdat het merk zo’n grote populariteit geniet is het lastig om een mooie Louis Vuitton sale te vinden. Een sale past namelijk inherent niet echt bij zo’n prestigieus merk. Toch zijn er altijd resellers die een goedkope partij Louis Vuitton kunnen inkopen en deze tegen een zacht prijsje weer kunnen doorverkopen.

  Louis Vuitton tegen gunstige prijzen

  Zoek je een mooie Louis Vuitton armband sale, of een Louis Vuitton tas sale? Dan ben je bij Supersales.be aan het juiste adres. Supersales heeft ook een Nederlandse website, maar daar zijn de Louis Vuitton artikelen minder vaak in de sale dan bij de zuiderburen. Het maakt gelukkig voor de navigatie van de website niet uit, want die is ook gewoon in het Nederlands.

  Via Supersales.be tref je de beste Louis Vuitton sales. Hier verkopen ze niet alleen nieuwe tassen en accessoires van het Franse modemerk, maar ook veel tweedehands. Hierdoor kunnen de prijzen relatief gezien vrij laag blijven. Toch heeft dit geen invloed op de keuze die je hebt in de sale. Alle soorten tassen waar het merk bekend om staat zijn hier te vinden.

  Bij Supersales staan de aanbiedingen van 98 webshops bij elkaar in één handig overzicht. Dat maakt het voor jou als consument ideaal als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een Louis Vuitton oorbellen sale. Supersales hanteert zeer kortlopende aanbiedingen, en een keihard weg=weg principe. Met je persoonlijke profiel kun je zelfs je eigen voorkeuren instellen zoals je maat, welke merken je mooi vindt en welke kleuren je het liefst draagt. Op die manier krijg je zeer gepersonaliseerde aanbiedingen die altijd passen bij je persoonlijke voorkeuren.

  De zoektocht naar een Louis Vuitton sale

  Het merk Louis Vuitton heeft een behoorlijk exclusief karakter en de prijzen van hun goederen liggen hoog. Daardoor is het nog best een uitdaging om een Louis Vuitton sale te vinden. Zeker als je verwacht nieuwe artikelen aan te treffen. Het is zeker mogelijk om Louis Vuitton artikelen tweedehands aan te schaffen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen op Marktplaats.nl of nog beter: Vinted.nl. Dit zijn websites die zijn gespecialiseerd in het creëren van een markt voor tweedehands spullen.

  Vooral Vinted richt zich op kleding. Je dient jezelf er wel van te verzekeren dat je echte Louis Vuitton spullen koopt. Dit is van belang aangezien de prijzen voor deze artikelen zo hoog liggen, dat het niet ongebruikelijk is dat er mee gesjoemeld wordt. Zo komt het nog wel eens voor dat er nepartikelen worden verkocht, met een nep Louis Vuitton logo erop. Dit is jammer, want op die manier weet je niet zo snel meer of je nu een echt of een nep product koopt. Vinted heeft hier een hele set aan regels voor bedacht, om handel in nepartikelen tegen te gaan. Helaas is dit niet altijd een garantie, en dien je vooral zelf goed te letten op wat je koopt.

  Wat is echt, en wat niet?

  Betrouwbaarder zijn websites die wél tweedehands verkopen, maar het dan als pre-owned in de (digitale) etalage leggen. Dit zijn artikelen die al wel een leven hebben gehad, maar zijn opgeknapt door het bedrijf dat ze nu weer doorverkoopt. Omdat dit vaak legitieme bedrijven zijn, weet jij ook zeker dat je met een echte Louis Vuitton sale te maken hebt. Modewebsite Miinto is bijvoorbeeld zo’n site waar pre-owned Louis Vuitton artikelen worden aangeboden.

  Zoek je bijvoorbeeld naar een Louis Vuitton damesschoenen sale, dan is de kans aanwezig dat je die bij Miinto gaat vinden. Geen garanties natuurlijk, aangezien dit merk zo exclusief is dat het niet mogelijk is dat er overal artikelen van te vinden zijn. Miinto is een collectief van meer dan negenhonderd onafhankelijke modewinkels verzameld. Miinto omarmt diversiteit en dit is dan ook terug te zien aan het overdonderende aanbod dat in deze digitale winkel ligt. Veel fysieke winkels missen de kans om ook online te verkopen en een grotere klantenkring te bereiken. Dit komt omdat het vaak te duur is, of omslachtig. Miinto verkleint dit gat tussen on- en offline.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is er een Louis Vuitton sale

  Eigenlijk is deze er niet. Louis Vuitton houdt zelf geen sale, en de Louis Vuitton sales die er te vinden zijn, bestaan uit tweedehands items die ook wel pre-owned worden genoemd. Deze artikelen hebben al een eerdere eigenaar gehad, waardoor het lastig te zeggen is of het een authentieke sale betreft.

  Waar vind ik een Louis Vuitton sale?

  Op zoek naar die Louis Vuitton sjaal voor dames in de sale? Of die hippe Louis Vuitton damestas in de sale? Dan wordt het nog een aardige zoektocht! Probeer het eens bij Supersales.be. Deze site heeft een groot aanbod van veel verschillende winkels online staan. Hier vind je vaak wel wat je zoekt, of het komt er dichtbij in de buurt.

  Wat is Louis Vuitton?

  Louis Vuitton is een high-end, premium Frans merk dat koffers, tassen, accessoires en vrouwen- en mannenkleding maakt.


  Advertentie