Lidl aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

De Lidl heeft elke dag weer grote aanbiedingen voor je dagelijkse boodschappen. Eigenlijk is de Lidl ook wel veel meer dan alleen een supermarkt. Je kunt er niet alleen terecht voor je boodschappen, maar ook voor andere producten zoals huishoudproducten, kookgerei, tuinspullen en zelfs elektronica, zoals tv’s. Ook seizoensproducten zoals een parasol of een mobiele airco vind je bij de Lidl tegen een goede prijs in de aanbieding. Je vindt bij Lidl regelmatig mooie kortingen die wel op kunnen lopen tot 50%. Dat is altijd mooi meegenomen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Black Friday: van televisies tot schoenen

  Vanaf eind november kun je op de website van de Lidl enorm veel Black Friday aanbiedingen vinden. Het gaat dus niet alleen om kortingen op de dag zelf, je kunt de hele week producten met extra korting kopen. De Black Friday kortingen bij Lidl zijn meer gericht op consumentenproducten dan op boodschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten uit de categorieën elektronica, keuken, Smart Home en klussen. Ook schoenen vind je bij de Lidl wel eens in de aanbieding, bijvoorbeeld van het merk Birkenstock. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe tv, is het ook verstandig om even te kijken bij de Lidl in de aanbieding. De Black Friday deals van de Lidl zijn alleen geldig op de website. Voor alle deelnemende producten geldt op = op.

  Acties voor sixpacks en kratten bier

  Lidl verkoopt naast dagelijkse boodschappen ook een groot aantal bieren. Je vindt ook regelmatig bier in de aanbieding bij de Lidl. Dit kan in verschillende vormen zijn, bijvoorbeeld de week deals of de sale. Daarnaast brengt de Lidl ook nog een folder uit waar allerlei aanbiedingen in te vinden zijn. De folder kun je ook digitaal vinden, op de website van de supermarkt. Naast bier kun je bij de Lidl ook wijn in de aanbieding kopen, maar geen sterke drank. De Lidl heeft namelijk geen slijterij. Voor de lopende aanbiedingen kun je terecht op de sale pagina op de website, of je kunt een fysieke folder halen in de winkel. Op de website vind je ook week deals. Zo weet je altijd wat er deze week in de aanbieding is, maar ook wat er volgende week in de aanbieding is. Het is altijd handig om vooruit te plannen.

  Speciale ingrediënten in de aanbieding bij de Lidl

  Voor het kerstdiner of andere speciale gelegenheden wil je misschien wel net wat specialere ingrediënten in huis hebben dan je normaal hebt voor het avondeten. Denk bijvoorbeeld aan hertenbiefstuk of mosselen. Geen zorgen, ook dat soort producten kun je vinden bij de Lidl, vooral rond de feestdagen. Wanneer je een specifiek ingrediënt wil hebben, is het verstandig om de sale pagina en de folder in de gaten te houden. Zo weet je bijvoorbeeld precies wanneer de mosselen in de aanbieding zijn bij de Lidl. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe aanbiedingen en acties? Dan kun jij je aanmelden voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Lidl. Maak je bijvoorbeeld maar af en toe een gerecht met zalm? Dit kun je nog beter plannen als je precies weet wanneer de zalm in de aanbieding is bij de Lidl!

  Luxe koffiebonen in de aanbieding bij Lidl

  Als je heel erg van koffie houdt, is het natuurlijk belangrijk dat je altijd genoeg goede koffie in huis hebt. Lidl biedt een ruim assortiment aan van koffie gemaakt van hoogwaardige koffiebonen. Daarnaast kijkt de supermarkt in de samenwerking met koffiemerken streng naar duurzaamheid en Fair Trade. Ook de koffie van hun eigen merk is gecertificeerd. Zo heb je dus niet alleen een lekker kopje koffie, maar ook een eerlijk en ecologisch verantwoord kopje koffie. Naast koffie van koffiebonen, vind je bij de Lidl ook koffie pads en koffie cups, bijvoorbeeld voor een Dolce Gusto apparaat. Ook zelfs oploskoffie is er te vinden. Wegens de hoge vraag zul je producten als de Dolce Gusto cups vaak in de aanbieding zien bij de Lidl.

  Wanneer zijn er aanbiedingen bij de Lidl?

  Bij de Lidl zijn er eigenlijk het hele jaar door aanbiedingen. In de folder en op de website kun je de producten vinden die deze week in de sale zijn. Dit wisselt eens in de zoveel tijd. Daarnaast maakt de Lidl gebruik van week deals, die je altijd een paar weken vooruit kunt bekijken. Je kunt dus ook alvast zien wat er volgende week in de aanbieding is bij de Lidl. De supermarktketen doet ook mee aan Black Friday, maar deze kortingen gelden alleen online en alleen op bepaalde categorieën consumentenproducten. Naast deze aanbiedingen en kortingen loont het om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Lidl, aangezien je dan 50% welkomstkorting krijgt op een product in de winkel en altijd op de hoogte bent van nieuwe producten en aanbiedingen.

  Lidl Spaaracties

  Bij de Lidl zijn er naast aanbiedingen ook regelmatig interessante spaaracties. Zo hebben ze bijvoorbeeld wel eens een spaaractie voor kristallen glazen van hoge kwaliteit. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen aan deze actie is boodschappen doen bij de Lidl. Je kunt de zegels vaak nog een aantal weken nadat de spaaractie eindigt inleveren voor korting. Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvang je een zegel en je hebt er 20 nodig voor een volle kaart. Met een volle spaarkaart kun je gratis producten uitzoeken, of zelfs een set van bijvoorbeeld glazen of messen, afhankelijk van de actie.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn er aanbiedingen bij de Lidl?

  Er zijn het hele jaar door aanbiedingen bij de Lidl. De week deals wisselen iedere week, de sale wisselt minder vaak. Je kunt de producten uit de sale ook terugvinden in de folder van de Lidl. De supermarkt doet mee aan Black Friday, maar alleen online.

  Wat kun je in de aanbieding kopen bij de Lidl?

  Je kunt eigenlijk alle producten die de Lidl verkoopt op sommige momenten in de aanbieding kopen. Wil je weten wanneer een bepaald product in de aanbieding is? Houd dan de website en de folder in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Heeft de Lidl spaaracties?

  Ja, je kunt bij de Lidl regelmatig sparen voor producten, zoals kristallen glazen. Hiervoor heb je een aantal spaarzegels nodig waarmee je vervolgens korting krijgt of zelfs gratis producten.

  Advertentie