Koffiebonen aanbieding: A-koffiemerken tot 50% korting

Laatst bijgewerkt: 29 november 2021

De echte koffiekenner heeft thuis natuurlijk een koffiemachine met bonen. Hiermee krijg je nu eenmaal de beste verse koffie. Op het eerste oog lijken koffiebonen wat duur, maar je doet er een lange tijd mee, mits je het goed bewaart. En je maakt er gewoon de lekkerste koffie mee! Moet je op de centen letten en wil je toch iedere ochtend een overheerlijk bakkie? Maak dan verstandig gebruik van onderstaande koffiebonen aanbiedingen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Beste Nederlandse koffiebonen

  De lekkerste koffie van onze eigen bodem. Dat is natuurlijk Douwe Egberts. Je kunt er nog wat over discussiëren, maar de meeste mensen zijn toch echt gek op deze oer Hollandse koffie. De grote Douwe Egberts fabriek staat centraal in ons kikkerlandje, namelijk in Utrecht. Hiermee zorgt het merk voor heerlijk verse bonen die gewoon voor je klaarliggen in de plaatselijke supermarkt. Kun jij ook niet wachten op de eerstvolgende aanbieding voor Douwe Egberts koffiebonen? Treur niet, dat hoeft waarschijnlijk ook niet. De koffiebonen zijn vaak in de aanbieding bij de AH. Houd de bonusfolder in de gaten, of neem eens een kijkje bij een van de vele andere supermarkten. Is er geen aanbieding bij de Albert Heijn, dan is er wel een koffiebonen aanbieding bij de Jumbo, Dirk, Hoogvliet of een van de andere winkels. Zo krijg je bij de Jumbo regelmatig de 2e voor de halve prijs en bij de Dirk een paar euro korting op één zak.

  Luxe koffiebonen in de aanbieding

  Er is onwijs veel keus in heerlijke koffiebonen. Wil je luxe bonen in huis halen? Probeer dan eens die van L’or of Lavazza, als je dit nog niet gedaan hebt. Beide merken verkopen allerlei soorten koffiebonen, dus je hebt meer dan genoeg om uit te kiezen. Tijdens een L’or koffiebonen aanbieding of Lavazza koffiebonen aanbieding kun je van alles wat inslaan. Zo heb je meteen je voorraadkast gevuld met allerlei smaakjes en soorten luxe koffie. Als je de pakken goed dichthoudt of de bonen in een voorraaddoos bewaart, kun je ze best lang goed houden. Op Beslist.nl vind je de beste prijzen en aanbiedingen op het internet. Je krijgt al gauw tientallen aanbieders op je scherm te zien en vindt in een oogopslag de beste prijs. Hiermee kun je tot wel 40% besparen! Een groot pluspunt van online bestellen is dat je altijd heel veel aanbiedingen kunt vinden, maar ook dat je niet alle koffiepakken naar huis hoeft te slepen.

  Waar de Kruidvat wel niet goed voor is

  Wie is er nu niet gek op de Kruidvat? Je vindt er niet alleen heel veel aanbiedingen voor verzorgingsproducten, maar ook regelmatig voor allerlei andere artikelen. In een speciale hoek, meestal bij de kassa, heeft de Kruidvat allerlei aanbiedingen. Dit kan van alles zijn: wasmiddel, vaattabletten, snoep, maar ook koffiebonen! Bij de Kruidvat vind je regelmatig een koffiebonen aanbieding. Het gaat dan meestal om grote voordeelverpakkingen. Heb je een heel gezin dat koffie drinkt of heb je de bonen nodig voor op kantoor? Dan is het zeker aan te raden om regelmatig even in de Kruidvat reclamefolder te kijken.

  Je kunt hier zomaar een Segafredo koffiebonen aanbieding vinden. Dit is een van de meest gekozen koffiemerken, dus het is zeer waarschijnlijk dat je binnenkort een flinke voordeelverpakking met Segafredo bonen tegenkomt bij de Kruidvat. Heb je nog geen koffiemachine of is je huidige machine stuk? Dan is het ook goed om te weten dat de Kruidvat heel soms koffiemachines verkoopt. In het verleden heeft de winkel afgeprijsde Dolce Gusto en Senseo machines verkocht. Grote kans dat hier binnenkort ook eindelijk een grote aanbieding voor koffiebonen machines komt. Uiteraard vind je deze terug in de reclamefolder, die je ook op de website van Kruidvat zelf kunt bekijken.

  Echte Italiaanse koffie

  Laten we eerlijk zijn, er is niks zo lekker als een traditionele espresso of cappuccino uit het echte Italië. Het is nu eenmaal lastig om die echte Italiaanse smaak in huis te halen, aangezien de meeste koffiemerken hier helemaal niet vandaan komen. Daarom kiezen de echte koffiekenners voor Illy, een traditioneel Italiaans koffiemerk dat gebruikmaakt van Arabica bonen. Illy koffie haal je in veel cafeetjes en restaurants, maar kun je ook gewoon zelf in huis halen. Zo weet je zeker dat je nooit meer klachten van de visite krijgt. Goed nieuws, je kunt Illy gewoon bij de supermarkt halen. Hier zul je zo nu en dan ook wel eens een Illy koffiebonen aanbieding vinden. Je kunt ook rechtstreeks op de website van Illy bestellen. Het merk heeft zelf ook wel eens aanbiedingen, zoals tijdens Black Friday. Hier kun je bij een aantal verpakkingen zomaar een koffiemachine cadeau krijgen, niet mis!

  Amerikaanse koffie to go, maar dan thuis

  Onderweg nog snel koffie halen, dat doe je natuurlijk bij Starbucks. Je haalt er de meest smaakvolle cappuccino’s, latte’s, espresso’s en frappuccino’s. Nu moeten we zeggen dat koffie bij de Starbucks nogal wat kost. Het is dan ook helemaal geen verkeerd idee om gewoon zelf Starbucks in huis te halen. Ook deze koffiebonen haal je gewoon bij de Albert Heijn of Jumbo. Als je slim bent wacht je even op de hamsterweken van de Albert Heijn. Tijdens deze weken zijn er vooral heel veel 1+1 acties. Een gratis zak Starbucks bonen, wie zegt daar nu nee tegen? Je leest het goed, tijdens de hamsterweken kun je zomaar een Starbucks koffiebonen aanbieding tegen het lijf lopen.

  De Lidl weet er ook wel raad mee

  We hebben al een hoop topmerken genoemd, maar als afsluiter moeten we ook zeker de Lidl koffiebonen nog even noemen. Waar de Lidl vroeger alleen bekend stond om de goedkope producten, hebben ze inmiddels ook allerlei premium producten in het assortiment. En natuurlijk zoals we gewend zijn, met de goedkope prijzen van de Lidl. Menig koffiekenner weet dat de Lidl koffiebonen echt niet onderdoen. Het mooiste van alles? Naast de standaard voordelige prijs komen ze ook regelmatig met een Lidl koffiebonen aanbieding. Tijdens zo´n aanbieding betaal je maar de helft van wat je voor Lavazza of L´or bonen zou betalen. Dat is nog eens voordelig koffiedrinken!

  Veelgestelde vragen

  Waar vind ik een koffiebonen aanbieding?

  Voor de echte koffieliefhebbers is er heel goed nieuws: er zijn altijd wel koffiebonen aanbiedingen te vinden! De meeste supermarkten hebben regelmatig een koffiebonen aanbieding, maar ook bij de Kruidvat is er soms een voordelige grootverpakking te vinden.

  Wanneer is er een koffiebonen aanbieding bij de AH?

  Eigenlijk bijna altijd. Wel verschillen de merken die in de aanbieding zijn per week. Zo kan er de ene week een L’or koffiebonen aanbieding zijn, en de volgende week een mooie aanbieding voor Douwe Egberts. Je kunt de aanbiedingen checken in de bonusfolder.

  Verkoopt Starbucks ook koffiebonen?

  Ja zeker! Je kunt de heerlijke Amerikaanse koffie gewoon in huis halen. De koffiebonen zijn te koop bij meerdere supermarkten, zoals de AH en de Jumbo.

  Advertentie