Jumbo aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 23 december 2021

Jumbo is een van Nederlands meest bekende supermarkten. Het is met een totaal marktaandeel van 21% de op een na grootste supermarkt van Nederland. Op de eerste plaats staat Albert Heijn. Sinds 2019 is de Jumbo ook actief in België, en is hier hard terrein aan het winnen. De echte kenners van deze supermarkt zijn natuurlijk altijd op zoek naar de beste Jumbo aanbiedingen. In dit artikel gaan we een kijkje nemen naar wat voor supermarkt de Jumbo is, en de verschillende soorten aanbiedingen die deze winkel te bieden heeft.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  100 jaar Jumbo aanbiedingen

  De Jumbo heeft al meer dan 100 jaar precies hetzelfde doel, namelijk klanten met een tevreden glimlach weer de winkel uit laten lopen. Als ze regelmatig een mooie Jumbo aanbieding houden, dan kunnen ze dat doel prima bereiken. Ze vinden dat boodschappen doen in plaats van een dagelijkse verplichting, juist een klein feestje moet worden. De Jumbo maakt ook zelf eigen eten, met nadruk op goede smaak en gezonde ingrediënten.

  Als je op zoek bent naar wat lekkers voor bij het avondeten, dan moet je eens kijken of de Jumbo een mooie bier aanbieding heeft. Dit is te vinden in de (online) folder van de Jumbo. Hier staan alle Jumbo aanbiedingen in gesorteerd. Op die manier kun je precies per week bekijken of er iets interessants voor jou in de aanbieding is. Ideaal dus! Ook de Jumbo aanbiedingen van deze week kun je hierin vinden. Het is echt aan te raden om dit te bekijken voordat je boodschappen gaat doen, zodat je precies weet wat je moet kopen.

  Geel is de kleur van Jumbo aanbiedingen

  De onmiskenbare geel-zwarte huisstijlkleuren van de Jumbo supermarktketen kleurt ons land al vele jaren. De supermarkt werkt met een aantal zekerheden, namelijk zeven. De Jumbo wil goedkoper zijn dan al haar concurrenten. Dit doet de Jumbo door regelmatig aanbiedingen te houden. Ze verlenen service met een glimlach en proberen hun assortiment zo groot mogelijk te doen. Op die manier hoef je niet naar een andere supermarkt om de rest van je boodschappen te halen. Tijdens een mooie Jumbo wijn aanbieding bijvoorbeeld, hoef je niet te proberen om naar een ander te gaan. Het is dan het goedkoopste bij de Jumbo.

  Jumbo vindt de versheid van haar producten van groot belang. Daarom zeggen ze: ‘vers is ook echt vers’. Dit betekent dat producten die (bijna) over datum gaan uit de schappen worden gehaald. Ook werkt de supermarkt met een ‘4e in de rij, gratis boodschappen’ beleid. Dit betekent dat als jij als 4e wachtende persoon in de rij staat voor de kassa en er kan nog een kassa bij, je de boodschappen gratis krijgt.

  Ook wil de Jumbo heel graag dat jij als klant tevreden bent. Is een product dat je in de winkel gekocht hebt niet naar wens? Dan kun je deze retourneren mits je de kassabon nog hebt. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

  Een supermarkt voor iedereen

  De Jumbo wil graag een inclusief beleid voeren. Dit betekent dat ze voor iedereen een Jumbo aanbieding hebben. Ze sluiten hierbij geen productgroepen uit. Het kan best zijn dat er de ene week Heineken in de aanbieding is bij de Jumbo. Dit wordt natuurlijk lang niet door iedereen gedronken. Het is een relatief duur merk, en ook niet iedereen die bier lekker vindt, drinkt Heineken. Toch heeft Jumbo het in de aanbieding. Zo kan het een week later zijn dat er een Jupiler aanbieding is bij de Jumbo.

  Het is wel te merken dat er per seizoen verschillende aanbiedingen zijn bij de Jumbo. Zo vind je er in de winter meer soep en chocolade en thee in de aanbieding. Dit zijn allemaal producten die veel en graag worden geconsumeerd in de winter. In de zomer zie je eerder een Desperado aanbieding bij de Jumbo. Dit is een fruitig biertje met een citroensmaak. Ook ijs en frisdrank zijn vaker in de aanbieding bij de Jumbo in de zomer.

  Als je toe bent aan iets sterkers dan kun je ook even de Jumbo slijterij aanbiedingen in de gaten houden. In de slijterij worden de wat duurdere wijnen en sterke alcoholische dranken verkocht. Als er een drank in de aanbieding gaat, is het vaak zo goedkoop dat het wel de moeite waard is om even te bekijken.

  Geen zin in bier? Geniet van Jumbo koffie aanbiedingen

  Het tegenovergestelde van bier is even vaak in de aanbieding bij de Jumbo, namelijk koffie. Tijdens een Jumbo koffie aanbieding kun je verschillende merken koffie tegen een mooie gereduceerde prijs aanschaffen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Senseo pads in de aanbieding bij de Jumbo? Dan hoef je eigenlijk alleen maar even de (online) folder van de Jumbo in de gaten te houden om te ontdekken of er binnenkort een aanbieding is. 

  De supermarkt Jumbo heeft natuurlijk meer dan alleen voeding en bier. Ze verkopen ook ontzettend veel non-food producten. Denk hierbij aan verschillende soorten magazines, wc-papier, kattenvoer en planten. Vooral die laatste categorie is interessant voor liefhebbers van wat groen in huis. De Jumbo heeft namelijk met zeer grote regelmaat een Jumbo planten aanbieding. Tijdens zo’n actie kun je allerlei plantjes tegen een gereduceerd tarief kopen. Ook planten die al wat ouder zijn en beginnen te vergaan kun je vaak tegen een zacht prijsje kopen bij de Jumbo.

  Veelgestelde vragen

  Heeft Jumbo door heel Nederland dezelfde aanbiedingen?

  Over het algemeen is een Jumbo aanbieding door heel Nederland hetzelfde. Wel kan het zo zijn dat een vestiging ervoor kiest om een lokaal product even extra in het zonnetje te zetten. Lokale producten zijn streekgebonden en kunnen niet door heel Nederland aangeschaft worden.

  Hoe weet ik wanneer er een Jumbo aanbieding is?

  Door de (online) folders van de Jumbo goed in de gaten te houden ben je precies op de hoogte van de laatste aanbiedingen die de Jumbo heeft. Je kan de aanbiedingen voor de huidige week en de daaropvolgende week inzien. Ook is het mogelijk om je e-mail achter te laten op de website van de Jumbo. Je wordt dan aangemeld voor de nieuwsbrief.

  Wat zijn de beste Jumbo aanbiedingen?

  Dat hangt er een beetje van af waar je naar op zoek bent. Als je houdt van plantjes in huis dan zit je bij de Jumbo aan het goede adres. Deze supermarkt heeft namelijk met grote regelmaat allerlei verschillende plantjes in de aanbieding.
  Advertentie