H&M Home Sale: haal de leukste interieurtrends in huis

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

H&M Home Sale vind je de leukste interieurartikelen voor scherpe prijzen. De H&M Home collectie is zowel online als in de winkel te bewonderen en bestaat uit diverse producten die je huis stijlvol en gezellig maken. Knap de woonkamer op met nieuwe kussens of laat je inspireren door de H&M home catalogus en ga voor een volledige make-over van je huis. In de H&M Home sale hoef je het voor de prijs niet te laten! In dit artikel vertellen wij je meer over H&M Home en de verschillende producten die je kunt vinden in deze uitgebreide Home collectie. 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Sla je slag met de H&M Home Sale

  H&M is één van de weinige ketens die het hele jaar artikelen aanbiedt in de Sale. De Zweedse modeketen organiseert jaarlijks speciale sale momenten, maar in de outlet vind je het hele jaar door de leukste artikelen voor de scherpste prijs. Van prachtige slaapkamer artikelen als kussenhoezen en dekbedovertrekken tot de leukste bijzettafels voor in de woonkamer. Je vind het allemaal in de online shop of de app. In de Amsterdamse Kalverstraat is de H&M met een home afdeling uitgebreid waardoor je de artikelen ook in de winkel kunt kopen. 

  Sale momenten met extra hoge kortingen

  Door de H&M Home outlet kun je het hele jaar interieurartikelen kopen voor een scherpe prijs. Het aanbod is echter beperkt. Voor het grotere sale aanbod zal je moeten wachten op de seizoensgebonden uitverkoop. Als je echt wilt uitpakken dan kun je je slag slaan tijdens de zomer- of winter sale. De Wintersale begint half december en loopt door tot begin januari. De artikelen die vorige winterseizoen hot and happening waren komen meestal terug in de Wintersale. Hoe hoog de kortingen oplopen is voor dit jaar nog een verrassing, maar wij gokken op zo’n 70%. 

  Als je je huis een make-over wilt geven dan loont het om te wachten op de volgende zomer sale. De Zomersale begint meestal rond eind juni en duurt ongeveer 4 weken. Dit is het perfecte moment om zomerse accessoires in huis te halen. Misschien is die prachtige set met bloemenvazen uit de vorige zomercollectie nu wel in de aanbieding. Wacht echter niet te lang en sla meteen je slag want H&M Home artikelen zijn doorgaans snel uitverkocht!

  Seizoen sale gemist? Wacht op de Mid Season Sale

  De Mid-Season Sale vindt twee keer per jaar plaats en duurt gemiddeld één week. Wanneer de sale precies begint is elk jaar een mysterie, maar uit ervaring weten wij dat de Mid Season Sales meestal in maart en oktober gelanceerd worden. De Mid Season Sale is het perfecte moment om interieurartikelen in te slaan voor de scherpste prijs. Doorgaans worden er kortingen gegeven tot wel 80% op de adviesprijs.  

  H&M Home Sale – Black Friday Deals 

  Black Friday Deals zijn ook in Nederland razend populair de afgelopen jaren. H&M kan daarom niet achterblijven en biedt elk jaar interessante Black Friday Deals aan. De kortingen lopen tijdens de Black Friday Sale op tot maar liefst 80% en begint eind november op de vrijdag na Thanksgiving. De sale duurt 3 dagen en als je de Black Friday Deals mist dan kun je op maandag alsnog home artikelen inslaan tegen hoge kortingen. 

  Op maandag (meestal 29 of 30 november) begint de Cyber Monday sale. Op de maandag na Black Friday zijn de kortingen net zo hoog als tijdens de Black Friday sale. Je kunt dus 4 dagen lang van extra hoge kortingen profiteren. Haal bijvoorbeeld een lekkere deken  in huis voor de winter begint! 

  Profiteer van extra kortingen als H&M Member

  Als H&M Member kun je niet alleen profiteren van kortingen tijdens de verschillende sale momenten maar krijg je extra veel voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld exclusieve toegang tot de pre-sale en je hoeft geen verzendkosten meer te betalen voor je bestellingen. De digitale pas kun je ook scannen in de winkel en als je genoeg member punten hebt opgebouwd dan is het zelfs mogelijk om de artikelen die je in de winkel koopt, achteraf te betalen via Klarna. 

  Hiernaast bouw je met je H&M membership punten op die je kunt inwisselen voor bonus vouchers. Zo krijg je bij 150 punten €4,- korting en worden er tussendoor extra vouchers toegevoegd, op basis van je koopgedrag bij H&M. Pluspuntje: na je aanmelding ontvang je 10% korting op de eerstvolgende aankoop. Dit geldt voor alle producten van H&M, dus ook voor de volledige collectie van H&M Home. 

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is de H&M Home sale?

  De H&M Home sale wordt op verschillende momenten in het jaar gehouden. In maart en in oktober worden de Mid-Season sales gehouden. De zomersale begint half juni en duurt ongeveer 4 weken. De wintersale begint half december en loopt tot begin januari. Op 11 november doet H&M mee aan singles day. Op singles day krijgt je 11% korting op alle artikelen. De Black Friday acties beginnen op  de laatste vrijdag van November, vaak 26 of 27 november,  en lopen het hele weekend door. Op de maandag na Black Friday (meestal 29 of 30 november) kun je nog profiteren van de Cyber Monday Sale. 

  Moet ik betalen om mij aan te melden als H&M Member? 

  Nee, je hoeft niet te betalen om je aan te melden als H&M Member. Je kunt je eenvoudig aanmelden en je spaart punten door bestellingen te plaatsen en door vrienden uit te nodigen voor een membership. Een membership brengt leuke extra’s met zich mee. Je hoeft geen verzendkosten meer te betalen voor je bestellingen, je spaart punten die je kunt omzetten in vouchers en zo nu en dan worden er extra kortingscodes toegevoegd aan je account. 

  Hoe lang duurt het voordat de artikelen bezorgd worden? 

  Of je nu artikelen koopt in de H&M Home sale of uit de normale collectie. Uit ervaring weten wij dat alle artikelen doorgaans binnen 3 werkdagen worden bezorgd. H&M werkt met milieuvriendelijke verpakkingen en werkt sinds kort samen met Budbee B.V. voor de bezorging van hun pakketten. Deze pakketservice stuurt een sms voordat het pakket bezorgd wordt, en als het door drukte niet lukt om op tijd te leveren dan word je ook goed op de hoogte gehouden! 

  Advertentie