Hertog jan aanbieding

Laatst bijgewerkt: 23 december 2021

Hertog Jan is een ontzettend populair biermerk. Het bier is afkomstig van een Nederlandse brouwerij, gevestigd in Arcen, Limburg. In 1915 begon het biermerk als Stoombierbrouwerij de Vriendenkring, opgericht door vier brouwers, die niet geheel toevallig goede vrienden van elkaar waren. De echte liefhebbers van dit biermerk gaan regelmatig op zoek naar een Hertog Jan aanbieding. Gelukkig zijn die goed te vinden.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Jan van Brabant 

  Hertog Jan is vernoemd naar de 13-eeuwse hertog Jan van Brabant, die naar verluidt ontzettend hield van feesten, en het consumeren van alcoholische versnaperingen. Het merk staat bekend om de verschillende heerlijke bieren die ze aanbieden, zoals het bockbier, de dubbel en de Grand Prestige. Maar ook de gewone pils wordt met plezier gedronken. Regelmatig is er dan ook een Hertog Jan krat in de aanbieding, bij verschillende supermarkten. Je moet natuurlijk maar net weten waar je moet zijn voor de beste Hertog Jan aanbiedingen. Gelukkig kun je op Folders.nl de nieuwste aanbiedingen van de supermarkten op de voet volgen.

  De geschiedenis van het biermerk gaat niet helemaal over rozen. Tijdens de 2e wereldoorlog had de brouwerij het zeer zwaar te verduren. In 1945 moest men beginnen met de wederopbouw, ook bij de Hertog Jan brouwerij. Door de crisis die na de oorlog volgde, en een sterke afname van bierconsumptie, kwam de brouwerij in zware financiële tijden terecht. Daarom werden alle aandelen in 1949 verkocht aan bierbrouwerij de Drie Hoefijzers uit Breda.

  Ook na de overname door de Drie Hoefijzers ging het nog niet voor de wind. In 1968 volgde een nieuwe overname door Allied Breweries Limited. In 1995 werd de brouwerij uiteindelijk overgenomen door Interbrew Nederland, die de naam van de brouwerij wijzigde naar Hertog Jan. Vanaf dat moment kwamen dus ook de Hertog Jan flesjes en blikjes regelmatig in de aanbieding te liggen in verschillende supermarkten!

  De beste Hertog Jan aanbiedingen

  Als je op zoek bent naar een Hertog Jan bier aanbieding, dan kun je natuurlijk op verschillende plekken terecht. Een van die plekken is Biernet.nl. Deze website biedt een handig overzicht van alle verschillende soorten biermerken die op dit moment in de aanbieding zijn. Hier hoef je niet eens voor naar de supermarkt, je bestelt de Hertog Jan in de aanbieding gewoon heel gemakkelijk online. Hoef je je huis dus niet een voor uit te gaan.

  Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je je bier liever in de supermarkt koopt, met de rest van je boodschappen. In dat geval heb je vast wel eens gezocht naar een Hertog Jan aanbieding bij de AH. De Appie heeft namelijk best vaak dit pils in de aanbieding. Vooral tijdens of rondom voetbalevenementen zoals het EK of het WK zie je hier de Hertog Jan in de aanbieding.

  Gewoon bij de supermarkt

  Het kan natuurlijk goed zijn dat jij helemaal niet zo vaak bij de Albert Heijn te vinden bent. Veel supermarkten hebben Hertog Jan in de aanbieding. Als je goed op de hoogte wilt blijven dan is het aan te raden om de folder aanbiedingen van Hertog Jan even te bekijken. Deze folders die worden vaak bij je thuisbezorgd. Hou je niet zo van al dat papier thuis? Dan kun je de folders ook prima online bekijken. Dit doe je op de handige website Folders.nl.

  Daarnaast kun je ook zelf prima even op de website van je favoriete supermarkt kijken. Misschien ben je dan wel op zoek naar een Hertog Jan aanbieding bij de Coop. Ook deze supermarkt heeft wel eens een Hertog Jan aanbieding. Al is het wel minder vaak dan de Albert Heijn. Als liefhebber van dit biermerk heb je je vast wel eens afgevraagd ‘waar is Hertog Jan in de aanbieding?’ Dat is een goeie vraag, en het antwoord is eigenlijk: overal. Als er bij de Coop Hertog Jan in de aanbieding is, dan is de kans groot dat er bijvoorbeeld een Hertog Jan aanbieding is bij de Plus.

  Online Hertog Jan aanbiedingen

  We hebben natuurlijk verzamelsite Biernet.nl al een keer genoemd, maar er zijn meer sites die een Hertog Jan aanbieding hebben. Zo kun je via de website van de Gall & Gall een mooie Hertog Jan aanbieding vinden. Dit zijn speciale aanbiedingen die voor een bepaalde tijd lopen, en speciale uitgaven betreffen. Zo kun je mooie cadeau pakketten via de website aanschaffen.

  Ook een webshop als Drankdozijn.nl loopt regelmatig te stunten met een Hertog Jan aanbieding. Het mooie van zo’n webshop is dat je in één keer een grote hoeveelheid van je favoriete drank kan inslaan. Drank is natuurlijk vrij zwaar en neemt veel plek in, in je auto of winkelwagen. Het is dus wel zo prettig als je dit gewoon thuis kan laten bezorgen.

  Veelgestelde vragen

  Waar is Hertog Jan in de aanbieding?

  De aanbiedingen van Hertog Jan staan iedere week aangegeven in reclamefolders. Denk hierbij aan folders van supermarkten en slijterijen. Je vindt deze ook online, zoals op Folders.nl. Op deze website vind je een handig overzicht van alle Hertog Jan aanbiedingen (en alle andere kortingen) bij de supermarkten voor deze en volgende week.

  Waar kan ik het beste Hertog Jan kopen?

  Het populaire biermerk wordt vaak afgeprijsd bij vrijwel alle supermarkten. Als je niet naar de supermarkt wilt, dan kun je een kijkje nemen op Biernet.nl of Drankdozijn.nl. Deze webshops maken het mogelijk om grote hoeveelheden Hertog Jan in de aanbieding te kopen en het wordt ook nog eens bij je thuis bezorgd.

  Wanneer is Hertog Jan in de reclame?

  Dit ligt helemaal aan de week. De meeste supermarkten en slijterijen hebben wekelijkse aanbiedingen die je terugvindt in de reclamefolder. Eigenlijk is Hertog Jan altijd wel ergens in de aanbieding. Zo hebben de Albert Heijn en de Jumbo vrijwel elke week nieuwe aanbiedingen voor bier, zoals Hertog Jan.

  Advertentie