Goedkoop bier vind je hier

Laatst bijgewerkt: 23 december 2021

Iedereen houdt wel van goedkoop bier. En waarom ook niet? Bier is over het algemeen best lekker, en als het dan ook nog goedkoop is, dan is er natuurlijk weinig te klagen. We gaan in dit artikel een beetje dieper in op de verschillende plekken waar je goedkoop bier kan kopen, en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Goedkoop bier op verschillende plekken

  Als je op zoek bent naar goedkoop bier, dan hoef je natuurlijk niet heel ver te zoeken. Je kan simpelweg je favoriete supermarkt binnenstappen en je bent er al. Laten we eens kijken welke verschillende soorten goedkoop bier er te verkrijgen zijn bij de verschillende supermarkten.

  Goedkoop bier bij de Jumbo wordt verpakt in blikvorm en noemt zichzelf Klok. Klok is eigenlijk een onderdeel van de Grolsch brouwerij. Deze brouwerij heette dan ook niet geheel toevallig Brouwerij de Klok. Voor de oorsprong van de naam de Klok moeten we terug in de historie, naar het begin van de 19e eeuw. Als in die tijd de kerk uitging, dan luidde de klok en was het tijd voor een koud biertje. Vandaar “de Klok”. Als eerbetoon aan deze brouwerij brouwen we sinds enkele jaren de Klok bier. De Klok bier is blond van kleur en fris van smaak; niet te zoet en niet te bitter, met 4,8% alcohol. Rechttoe rechtaan gebrouwen door mensen die er verstand van hebben. Als je dus zoekt naar goedkoop bier van Grolsch, dan wil je eigenlijk een lekker koud Klokje.

  Ook de Albert Heijn is een verkoper van goedkoop bier in blik. Als je goedkoop bier wilt kopen, dan ben je hier aan het juiste adres. De Appie heeft vrij lang het eigen huismerk Euroshopper aangeboden als goedkoop bier. Dit is later vervangen door Brouwers Pilsener. In feite precies hetzelfde bier, alleen dan met een andere verpakking eromheen. Smaakt gelukkig nog precies hetzelfde, namelijk naar goedkoop bier.

  Goedkoop bier is overal te halen

  Echte liefhebbers van goedkoop bier weten: je hoeft niet lang te zoeken. Je kan bijvoorbeeld best goedkoop bier van Amstel vinden bij de website bierindeaanbieding.nl. Deze website fungeert als een soort verzamelbak van goedkope bieren. Als er ergens een bier in de aanbieding is, dan neemt deze website dat direct op in haar gelederen. Het is mogelijk om via de site je bier te kopen in kratten, maar het is ook mogelijk om goedkoop bier in flesjes, fusten of blikken aan te schaffen. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Uiteindelijk maakt het ook weer niet zo gek veel uit, want overal zit hetzelfde in. Namelijk: goedkoop bier.

  Een andere website waar je ook bier tegen een gunstige prijs kan inkopen is Biernet.nl. Via deze website ben je direct op de hoogte van alle kortingen van de verschillende aanbieders van bier. En dat zijn er nog al wat natuurlijk. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, is het altijd goed om gewoon voor de makkelijkste optie te gaan, en dat is goedkoop bier. Als je echt lekker bier in de aanbieding wilt kopen bij Biernet, dan moet je eens zoeken op goedkoop bier van Heineken. Volgens kenners is Heineken een van de lekkerste bieren die er is. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat Heineken internationaal erg succesvol is. De brouwerij verkoopt haar bier in meer dan 180 landen, en is over de hele wereld actief in het opzetten van nieuwe bedrijven.

  Goedkoop bier bestellen kan ook gewoon

  Via Biernet.nl kan je zeer gemakkelijk goedkoop bier bestellen, maar dan duurt het natuurlijk wel eventjes voordat ze bij je op de stoep staan. Vaak is de bezorging niet dezelfde avond nog. Als je hier wel behoefte aan hebt, dan moet je eens kijken of de stad of het dorp waar je woont ook een bierkoerier heeft. Helemaal ideaal is een bierkoerier met goedkoop Bavaria bier in de aanbieding.

  In grote studentensteden is het de normaalste zaak van de wereld, zo’n bierkoerier. Die bel je dan als je behoefte hebt aan een kratje (of twee) goedkoop bier, en binnen een paar uur staan ze voor je deur. Ideaal als je een keer een feestje hebt, en je bent vergeten de boodschappen te doen. Of nog beter: als het bier tijdens het feestje op is.

  Goedkoop bier van Hertog Jan kun je vaak ook wel via de bierkoerier bestellen. Duurt een bestelling met een bierkoerier je alsnog te lang? Dan moet je eens onderzoeken of je de nieuwste soort supermarkt ook bij jou in de buurt hebt. We hebben het dan over van die razendsnelle fietsbezorgers die binnen 10 minuten voor je deur kunnen staan. Via een handige app kies je welk goedkoop bier je wilt, en binnen no-time zit je al van een koud biertje te drinken. Heb je volgende week goedkoop bier nodig voor een groot feest? Geen stress, dit kun je gewoon nog op de dag zelf bestellen. Het moet eigenlijk niet veel gemakkelijker meer worden, anders komen we tegenwoordig het huis helemaal niet meer uit!

  Veelgestelde vragen

  Wat is de beste plek om goedkoop bier te kopen?

  In principe kun je prima bij de supermarkt terecht als je op zoek bent naar goedkoop bier. De meeste supermarkten verkopen een huismerk type bier. Zo verkoopt de Jumbo haar eigen huismerk bier dat Klok bier wordt genoemd. Dit bier wordt verkocht in een grijsgroen blikje, en is aanzienlijk goedkoper dan de rest van de bieren.

  Kan ik ook online goedkoop bier bestellen?

  Dat is tegenwoordig zeker mogelijk. Via websites zoals Biernet.nl krijg je al gauw een volledig aanbod van goedkope bieren voorgeschoteld. Het is dan simpelweg een kwestie van de bieren selecteren, bestellen, en geduldig wachten tot ze bij je thuis worden bezorgd.

  Verschilt goedkoop bier erg veel van duur bier?

  Volgens kenners is goedkoop bier niet de moeite waard en is het ‘vies’ om te drinken. Het hangt er natuurlijk maar net van af welk type goedkoop bier je hebt gekocht. Het belangrijkste om mee te nemen is ook dat smaken ontzettend kunnen verschillen. Wat de een niet lekker vindt, is voor de ander juist heerlijk. Probeer vooral zelf uit te vinden welk goedkoop bier bij jou past.


  Advertentie