Gall en Gall aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 12 december 2021

Ben jij al begonnen met het inslaan van drank voor de feestdagen? Of misschien hou je binnenkort wel een speciaal feestje waar je drank voor nodig hebt? Timing is erg belangrijk bij het inkopen van sterke drank, dit kan namelijk alleen bij bepaalde winkels zoals de Gall en Gall. Bij de Gall en Gall zijn er daarnaast regelmatig diverse dranken in de aanbieding, zodat je extra voordelig je favoriete alcoholhoudende dranken kunt inslaan.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Gall en Gall aanbiedingen voor whisky

  Als je een echte liefhebber bent van whisky, dan zit je goed bij Gall en Gall. Hier vind je namelijk allerlei verschillende soorten, van Schotse tot Franse whisky. Het assortiment van Gall en Gall bestaat uit meer dan 400 soorten in verschillende prijscategorieën. Denk bijvoorbeeld aan whisky’s zoals Jameson, Jim Bean, Loch Lomond en Glennfidich. Als je jouw favoriete whisky wil kopen voor de beste prijs, hou dan de actiepagina op de website in de gaten. Hier vind je alle lopende Gall en Gall aanbiedingen voor whisky, die regelmatig wisselen. Jouw favoriet komt zeker wel een keer aan de beurt. Door een klantenkaart aan te vragen bij Gall en Gall, ben je altijd op de hoogte van de lopende aanbiedingen en speciale acties. Je krijgt vaak ook nog eens 10% korting op alle whisky’s van Gall en Gall en je komt in aanmerking voor unieke acties, bijvoorbeeld tijdens de Wilde Whisky Dagen.

  Wekelijks voordeel op Jenever

  Jenever wordt al snel gezien als een drankje voor senioren, maar is tegenwoordig ook onder jongeren weer steeds populairder aan het worden. Het is een zuiver distillaat op basis van graan. Nederlanders zijn ervan overtuigd dat Jenever een echte Hollandse uitvinding is, maar hier zijn de meningen over verdeeld. Belgen vinden namelijk dat zij Jenever hebben ontdekt. Jenever is over het algemeen zachter en minder bitter dan gin en dus ook puur te drinken. Het is in Nederland met een aandeel van ruim 20% nog steeds de meest verkochte sterke drank. Wil je het dus toch een keer proberen? Bij de Gall en Gall koop je regelmatig Jenever in de aanbieding. Iedere week selecteert de slijterij de lekkerste Jenever en verlagen ze tijdelijk de prijs. De huidige aanbiedingen van de Gall en Gall vind je op de actiepagina op de website.

  Je favoriete bier met korting

  Bij Gall en Gall vind je allerlei soorten bier, pils en speciaalbier. In de basis is bier niets meer dan een alcoholische drank die gebrouwen wordt uit granen, hop en gist, verkregen door de gisting van moutsuiker. Maar sinds het ontstaan van bier, zeker 8000 jaar geleden, hebben we een enorm scala aan bieren voortgebracht uit dat ene basisrecept. Bij Gall en Gall zijn er op ieder moment meer dan 150 verschillende soorten bier op voorraad, die je in de fysieke winkel kunt kopen of online kunt bestellen en laten bezorgen. Ook voor alchoholvrij bier ben je hier aan het juiste adres. Je vindt regelmatig pils in de aanbieding bij Gall en Gall, zoals Grolsch of Bavaria, maar ook allerlei speciale bieren. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriend of kennis is een bierpakket altijd een goed idee. Dit kun je ook naar wens samenstellen en laten bezorgen. Bij de Gall en Gall zijn er ook regelmatig diverse soorten bier in de aanbieding. Deze aanbiedingen wisselen iedere week.

  Amaretto en Baileys in de aanbieding bij Gall en Gall

  Als je van zoetere dranken houdt, ben je vast een liefhebber van Amaretto, de Italiaanse likeur gemaakt van amandel- of abrikozenpitten. Deze drank kan makkelijk puur gedronken worden, met of zonder ijs of als mixdrank, bijvoorbeeld in de koffie. Het is ook een heerlijke borrel voor na het diner. Deze drank is regelmatig in de aanbieding te kopen bij de Gall en Gall. Een ander drankje dat erg populair is bij mensen die van zoet houden, is Baileys Irish Cream. Deze drank is een combinatie van whisky en room en komt uit Dublin, de hoofdstad van Ierland. De drank wordt veel puur gedronken maar wordt ook vaak gebruikt in cocktails, zoals een Baileys espresso martini of een Baileys koffie. Het kan ook een leuk cadeau zijn voor de feestdagen, aangezien de drank perfect is voor de koude en donkere tijd van het jaar. Als je een lekkere fles Baileys wil voor de feestdagen, maar wel voor een goede prijs, hou dan goed de actiepagina op de website in de gaten. Varianten van Baileys zijn regelmatig in de aanbieding bij Gall en Gall.

  Bacardi en andere rum

  Bacardi is een populaire drank onder jongvolwassenen. Het wordt regelmatig gebruikt in allerlei cocktails, zoals Bacardi Cola en Bacardi Pineapple en Sinas. Bacardi is een variant van rum en is in allerlei smaken te krijgen. Of je nu op zoek bent naar witte rum, bruine rum of flavoured rum, met Bacardi kun je alle kanten op. Als je de drank vooral als mixdrank gebruikt, wil je hem natuurlijk het liefst kopen voor een goede prijs. Bij Gall en Gall is er bijna altijd wel een variant van Bacardi in de aanbieding. De lopende aanbiedingen vind je op de actiepagina op de website. Ook andere soorten rum vind je regelmatig in de aanbieding bij Gall en Gall.

  Wanneer zijn de aanbiedingen?

  Bij Gall en Gall zijn er eigenlijk altijd dranken in de aanbieding. Je kunt alle huidige aanbiedingen vinden in de fysieke folder of op de actiepagina van de website. Deze acties wisselen iedere week. Daarnaast kun je door een klantenkaart aan te vragen bij de Gall en Gall altijd 10% korting ontvangen op jouw aankopen. Ook maak je hiermee nog kans op speciale acties of cadeaus op basis van jouw meest gekochte dranken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een aanbieding krijgen voor de meer unieke dranken, zoals Berenburg.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn er aanbiedingen bij de Gall en Gall?

  Bij de Gall en Gall zijn er altijd dranken in de aanbieding. Het huidige aanbod vind je op de actiepagina op de website. Daarnaast krijg je met de Gall en Gall klantenkaart altijd 10% korting op je aankoop.

  Wat kan ik kopen in de aanbieding bij de Gall en Gall?

  Iedere drank die Gall en Gall verkoopt komt wel eens voorbij in de aanbiedingen, van bier en wijn tot whisky en rum. Zelfs wodka vind je regelmatig in de aanbieding bij Gall en Gall.

  Waar kan ik producten van de Gall en Gall in de aanbieding kopen?

  Je kunt de producten van Gall en Gall zowel in de fysieke winkel als online in de aanbieding kopen.

  Advertentie