Filling Pieces sale: schoenen van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Ben jij helemaal fan van de schoenen van Filling Pieces? Dat begrijpen we wel, want de stijlvolle gympen voor mannen en vrouwen worden ook in Nederland nu steeds geliefder. Naast sneakers beschikt het merk tegenwoordig ook over een hele kledinglijn met hoodies, shirts, outerwear, broeken en shorts. Wil jij jouw outfit ook nog compleet maken met Filling Pieces accessoires? Ook dat is nu mogelijk. Het merk verkoopt voortaan namelijk ook eigen zonnebrillen, sokken en riemen. Natuurlijk wel erg gaaf om een hele outfit van een merk te hebben, maar helaas niet altijd even betaalbaar. Gelukkig koop je alle producten van Filling Pieces regelmatig in de sale. Het perfecte moment om jouw garderobe aan te vullen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het verhaal achter Filling Pieces

  Het merk ontstond in 2009 uit de visie van Guillaume Philibert. Zijn missie was het opzetten van een merk in premium sneakers tegen een eerlijke prijs. Dit leidde tot het ontstaan van de Low Top, het eerste model sneakers dat de kloof tussen streetwear en high fashion overbrugde. De Low Top groeide uit tot meer dan gewoon een schoen. Het werd een symbool voor betaalbaar luxe design. Vandaag de dag is de Low Top nog steeds enorm populair en een echt symbool voor gelijkheid en een verenigde wereld. Dat ene model sneakers groeide uit tot verschillende lijnen aan sneakers, kleding en accessoires. Een merk dat ook nu nog voor iedereen is.

  Filling Pieces heren sale

  Voor heren koop je bij Filling Pieces zowel schoenen, kleding en accessoires in de sale. De herenschoenen van Filling Pieces zijn regelmatig in de sale. Ze zijn verkrijgbaar in de schoenmaten 35 tot en met 46 en in allerlei kleuren en modellen. Iedereen kent natuurlijk de Low Top van Filling Pieces, die tegenwoordig nog steeds één van de meest geliefde modellen is. In de webshop van het merk vind je ook andere modellen, zoals de Mondo Plain, de Kyoto, de Ace Spin enzovoorts. Het beste moment om jouw oude paar te vervangen, of jouw eerste paar Filling Pieces ooit te kopen, is natuurlijk tijdens een sale. In de winkels en in de webshop van het merk vind je een paar keer per jaar een sale. Ook bij resellers van het merk, zoals het warenhuis de Bijenkorf, vind je de producten soms tegen een scherpe prijs. Populaire modellen zoals de Aspact vind je bij Filling Pieces regelmatig in de sale.

  Black Friday sale bij Filling Pieces

  Black Friday was altijd een echt Amerikaans ding, maar in de afgelopen jaren is het fenomeen in Nederland ook steeds groter geworden. Veel merken doen ook in ons land voortaan mee met de Black Friday aanbiedingen. Niet altijd alleen op de dag zelf, soms zelfs de hele week, of ze nemen in ieder geval ook Cyber Monday nog mee. Filling Pieces deed de afgelopen jaren ook mee aan Black Friday. Daarnaast houden ze na Black Friday nog de Cyber Weekend sale, die doorloopt tot de afloop van Cyber Monday. In deze sale vind je allerlei soorten producten van Filling Pieces, van schoenen en kleding tot accessoires, zowel voor heren als dames. De kortingen tijdens Black Friday en de Cyber Weekend sale lopen al snel op tot honderd euro per product. Mocht je dus graag een outfit van Filling Pieces willen kopen, maar is er niet per se haast bij, dan is dit het ideale moment voor je aankoop. Een ander goed moment om producten van Filling Pieces met korting te kopen, is tijdens een sample sale.

  Filling Pieces dames sale

  De sale bij Filling Pieces is er natuurlijk niet alleen voor de heren, ook de producten voor dames vind je regelmatig in de uitverkoop. Ook voor dames vind je bij Filling Pieces schoenen, kleding en accessoires. Van hoodies en sweaters tot sokken en zonnebrillen. Waar Filling Pieces zich bij heren vooral op sneakers richt, kunnen dames ook terecht voor andere soorten schoenen. Jazeker, zelfs pumps en andere schoenen met hak. De Carabiner-lijn bevat chique en toch erg unieke schoenen voor dames die je nergens anders zult tegenkomen. In allerlei kleuren en vormen, ook als lage laarzen of knielaarzen. Daarnaast vind je bij de damescollectie gympen met een vrouwelijke twist, bijvoorbeeld versierd met nepbloemen zoals bij de Loafer Fleur Off.

  Wanneer is de Filling Pieces sale?

  Als je van plan bent om je garderobe uit te breiden met producten van Filling Pieces, is het natuurlijk prettig om te weten wanneer de sale begint. Helaas heeft het merk geen vaste data waarop je hun producten in de sale kunt kopen, afgezien van Black Friday en hun Cyber Weekend sale, het weekend na Black Friday. Mocht je hier echt niet meer op kunnen wachten, dan is het verstandig om de website van Filling Pieces in de gaten te houden voor aanbiedingen. Ook bij resellers als de Bijenkorf vinden vaak uitverkopen plaats, soms ook met producten van Filling Pieces. Het merk verkoopt ook cadeaubonnen die je weg kunt geven. Je kunt ze natuurlijk ook als cadeau vragen, mocht je binnenkort kleren of schoenen willen gaan kopen bij Filling Pieces. Als je graag op de hoogte wil blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en andere acties van het merk, kun jij je via de website aanmelden voor de Filling Pieces nieuwsbrief. Zo weet jij altijd als eerste waar en wanneer je de producten van Filling Pieces in de sale kunt scoren.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer begint de Filling Pieces uitverkoop?

  Er zijn geen vaste data waarop de producten van Filling Pieces in de sale zijn, op Black Friday en het Cyber Weekend na. Houd de websites van het merk en resellers in de gaten voor aanbiedingen of meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Wat kun je kopen in de Filling Pieces sale?

  Tijdens de Filling Pieces sale kun je bijna alle soorten producten van het merk kopen tegen scherpe prijzen, van schoenen tot accessoires.

  Waar koop je producten van Filling Pieces in de sale?

  Je kunt de producten van Filling Pieces bij het merk zelf in de uitverkoop kopen, of bij resellers zoals de Bijenkorf.

  Advertentie