Dr. Martens sale: stoere schoenen voor een zacht prijsje

Laatst bijgewerkt: 23 maart 2022

Een Dr. Martens sale is natuurlijk altijd welkom. Zo kun je eindelijk jouw eerste paar laarsjes kopen of je huidige boots vervangen. De Dr. Martens sale is het perfecte moment om de stoere schoenen te kopen. Dr. Martens schoenen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Maar in eerste instantie waren ze eigenlijk vooral geliefd onder politieagenten, postbodes en fabrieksarbeiders door hun stevige zolen. Vandaag de dag geniet iedereen van het comfort dat Dr. Martens biedt, jong en oud. Tijdens de Dr. Martens sale koop jij voordelig jouw favoriete paar!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De schoenen van Dr. Martens

  Het merk Dr. Martens is gecreëerd door de Duitse Dr. Klaus Martens, die legerarts was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn schoenen waren in het begin vooral bedoeld voor werklui die veel moesten lopen, zoals politieagenten, postbodes en magazijn- of fabrieksarbeiders. Daarna werden ze erg populair bij skinheads, punkers en grungers voordat ze het grote publiek bereikten. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, zoals de Dr. Martens 1460, de Dr. Martens Sinclair en de Dr. Martens Pascal. Naast het feit dat het stijlvolle schoenen zijn die erg fijn lopen, zet het merk zich in voor veel goede maatschappelijke doelen, zoals gelijkheid en het stoppen van slavernij in de derde wereld. Ze proberen hun producten ook zoveel mogelijk op een duurzame wijze te produceren en verkopen. Op de website kun je zelfs het duurzaamheidsrapport van Dr. Martens van het afgelopen jaar bekijken.

  Dr. Martens sale voor dames

  De schoenen van Dr. Martens zijn enorm populair en van hoge kwaliteit, maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Dan komt een Dr. Martens sale voor dames toch goed van pas. Maak gebruik van de kortingen om jouw favoriete paar te scoren, of misschien wel een mooi kerstcadeau voor je partner of je kinderen. Uiteraard zijn niet alle modellen het hele jaar door in de outlet te vinden. Het gaat vooral om oude collecties of schoenen voor een ander seizoen. In de winter zul je bijvoorbeeld meer Dr. Martens sandalen in de sale vinden en in de zomer meer laarzen en andere dichte schoenen, zoals een Dr. Martens Sinclair sale of Dr. Martens Pascal sale.

  Wanneer start de Dr. Martens sale?

  Wil jij graag korting krijgen op de stoere schoenen van Dr. Martens? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de Dr. Martens sale plaatsvindt. Helaas zijn er geen vaste sale data bekend, maar Dr. Martens heeft op de website wel een speciale outlet pagina. Hier kun je apart alle uitverkopen bekijken, zoals de Dr. Martens heren sale en de Dr. Martens kids sale. Zo kun je op ieder moment een paar Dr. Martens met grote korting scoren. Er zitten regelmatig schoenen tussen met maar liefst 40% korting. Zo hoef jij misschien niet eens te wachten op een sale om die mooie Dr. Martens Jadons te kopen.

  Of het merk mee gaat doen aan Black Friday en Cyber Monday is momenteel nog niet bekend, maar het is slim om dit goed in de gaten te houden. Daarnaast zijn er in de winter en zomer vaak grote seizoenuitverkopen. Als je geen haast hebt met het kopen van een nieuw paar, of jouw favoriete paar nu niet in de sale is, kun je daar ook altijd op wachten. Hiervoor kun je ook een kijkje nemen bij verschillende resellers zoals Zalando. De meeste resellers hebben seizoenuitverkopen rond maart, juni, oktober en december. De korting bedraagt dan al gauw 60%.  

  Ontvang korting met de nieuwsbrief

  Ben je groot fan van het stoere schoenenmerk? Schrijf je dan vlug in op de nieuwsbrief. Niet alleen omdat je zo op de hoogte wordt gehouden van nieuwe modellen en aanbiedingen, maar ook omdat je gelijk 10% korting ontvangt. Deze korting kun je natuurlijk goed gebruiken voor je eerste bestelling. Zo hoef je niet te wachten tot de sale om Dr. Martens in maat 37, 38, 39, 40 of 41 te kopen. Tijdens de sale is je maat helaas al gauw uitverkocht. Met 10% korting kun je nu gelijk je favoriete paar afgeprijsd kopen, in jouw maat.

  10% korting voor studenten

  Naast de vaste outlet pagina op de website van Dr. Martens, biedt het merk ook een vaste korting voor studenten van 10 procent. Let er wel op dat je de korting voor studenten niet kunt gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen en dat hij alleen geldt voor volledig geprijsde schoenen, laarzen en sandalen. De korting voor studenten is ook alleen geldig op de website van Dr. Martens en bij de officiële Dr. Martens winkels, dus niet bij resellers zoals de Bijenkorf. Om gebruik te maken van de studentenkorting moet jij jouw studentenstatus verifiëren bij UNiDAYS. Daarna kun je jouw paar Dr. Martens naar keuze bestellen met 10 procent korting!

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is de Dr. Martens sale?

  Dr. Martens heeft zelf geen vaste data waarop ze sales houden. Als je goed rondkijkt bij webshops en in warenhuizen zal je snel een goede deal vinden op de schoenen. Daarnaast hebben ze op hun eigen website een vaste outlet pagina voor dames, heren en kinderen. Als je student bent krijg je ook nog eens 10% korting.

  Houdt Dr. Martens uitverkopen?

  Dr. Martens heeft geen vaste data waarop ze hun producten met korting verkopen. Ze hebben wel een vaste outlet pagina waar je bijvoorbeeld modellen uit de oude collectie kunt kopen. Daarnaast is de kans groot dat het merk zelf of een van de resellers de schoenen met korting aanbiedt tijdens Black Friday of Cyber Monday.

  Waar koop ik Dr. Martens schoenen?

  De schoenen van Dr. Martens zijn erg populair, daarom kun je ze ook op veel plekken kopen. Je koopt ze onder andere via de webshop of winkels van Dr. Martens, maar ook in online en fysieke warenhuizen zoals de Bijenkorf. Deze verkopen de producten van het schoenenmerk vaak door.  Advertentie