C&A Vlaggetjesweken

Laatst bijgewerkt: 22 maart 2022

Bij C&A heten de grootste uitverkopen van het jaar niet gewoon ‘sale’, maar worden deze weken van hoge kortingen ook wel Vlaggetjesweken genoemd. Tijdens de Vlaggetjesweken van C&A winkel je nog voordeliger bij de winkelketen. De over het algemeen al vrij lage prijzen van de winkelketen worden tijdens deze saleperioden namelijk nog verder verlaagd, met kortingspercentages tot wel 70 procent. Wil je meer weten over de Vlaggetjesweken van C&A? Lees dan meer over de C&A Vlaggetjesweken op deze pagina.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De Vlaggetjesweken van C&A: een korte introductie

  De Vlaggetjesweken van C&A zijn twee saleperioden die C&A gedurende enkele weken van het jaar organiseert. Tijdens de twee saleperioden, die in de winter en in de zomer op de planning staan, wordt een groot deel van de winkel- en webwinkelvoorraad van C&A met korting aangeboden. Er moet namelijk plaats gemaakt worden voor de nieuwe collectie van C&A en dit kan alleen als de oude collectie zo veel mogelijk verkocht wordt. Om de voorraden te laten slinken, worden er kortingen van 50 tot 70 procent aangeboden op de leukste modeartikelen voor dames, heren en kinderen.

  C&A Vlaggetjesweken: 

  De specifieke begindatum van de Vlaggetjesweken wordt pas enkele dagen voor de daadwerkelijke datum bekend gemaakt door C&A. We kunnen je nu dus nog niet vertellen wanneer de Vlaggetjesweken van C&A precies starten dit jaar. Wel kunnen we je een schatting geven van de begindatum van de Vlaggetjesweken, want de sale van C&A wordt altijd in dezelfde periode georganiseerd.

  In de zomer vinden de Vlaggetjesweken van C&A plaats in de maanden juni en juli. De start van de Vlaggetjesweken in de zomer is altijd in de maand juni. In de winter vinden de Vlaggetjesweken van C&A plaats in de maanden december en januari. De start van de Vlaggetjesweken in de winter is altijd in de maand december. De exacte data worden net voor de start van de saleperioden door C&A zelf bekend gemaakt.

  Wil jij de Vlaggetjesweken van C&A absoluut niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de winkelketen. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief van C&A, dan krijg je een melding als de Vlaggetjesweken begonnen zijn. Soms krijg je zelfs enkele dagen voor de start van de Vlaggetjesweken een melding via e-mail, zodat je op de eerste dag van de sale direct kunt shoppen. Ook goed om te weten: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van C&A, krijg je een unieke code. Deze code kun je gebruiken om 10 procent korting te krijgen op jouw eerste aankopen als nieuwsbriefontvanger.

  C&A: het hele jaar door sale

  Heb je de Vlaggetjesweken dit jaar moeten missen? Maak je dan geen zorgen, want ook dan kun je met hoge korting winkelen bij C&A. De winkelketen heeft namelijk het gehele jaar door afgeprijsde artikelen in het aanbod. In de winkels vind je niet altijd afgeprijsde artikelen, maar de webwinkel heeft een speciale pagina met afgeprijsde items. Deze pagina staat altijd, gedurende het gehele jaar door, online. Dit betekent dat je ook buiten de Vlaggetjesweken van C&A met korting kunt winkelen bij de winkelketen.

  Sale bij C&A in België

  In België werkt de sale iets anders dan in Nederland. Hier bepalen winkeliers namelijk niet hun eigen saleperioden, maar moeten ze zich aan de nationale ‘solden’ regels houden. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar in feite is het wel handig. Door de nationale ‘solden’ regels in België weet je namelijk precies wanneer de sale start, van iedere winkelketen in België. C&A houdt zich ook aan de nationale regels over de Belgische solden en dit betekent dat de winkelketen in België tussen 3 januari en 31 januari sale heeft en vervolgens weer een uitverkoop start op 1 juli, die tot 31 juli duurt.

  De beste koopjes scoren tijdens de Vlaggetjesweken van C&A: handige tips

  Wil jij tijdens de Vlaggetjesweken van C&A winkelen en wil je de beste koopjes scoren tijdens deze sale? Gebruik van onderstaande tips om extra slim te winkelen bij de winkelketen, tijdens de Vlaggetjesweken van C&A.

  Tip 1: schrijf je in voor de C&A nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief van C&A, dan ben je er als eerste bij als de Vlaggetjesweken van C&A inderdaad van start gaan. Als nieuwsbriefontvanger ken je namelijk de specifieke begindatum van de sale.

  Tip 2: wacht even met kopen. Wordt een specifiek item met 30 procent korting aangeboden in de start van de sale? Wacht dan even met kopen, want de kortingspercentages lopen aan het einde van de Vlaggetjesweken flink op. Tot 50 procent, maar ook tot 60 of zelfs 70 procent. Natuurlijk loop je wel het risico dat jouw favoriete item voor die tijd uitverkocht is, maar wellicht ben je bereid dit risico te lopen voor een flink hogere korting.

  Advertentie