C&A Sale: goedkope kleding voor het hele gezin

Laatst bijgewerkt: 22 maart 2022

De C&A is in Nederland misschien wel een van de meest bekende kledingwinkels ooit, waar je voor jong en oud kunt slagen tegen een eerlijke prijs. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele trui, een warme winterjas of handige basis t-shirts, bij de C&A vind je het allemaal. Daarnaast is de C&A veel bezig met duurzaamheid en het recyclen van kleding, wat ook een mooi gebaar is nu we steeds meer te maken krijgen met fast fashion. Bij de C&A koop je kleren tegen een goede prijs. Toch wordt er alsnog regelmatig een C&A sale aangekondigd.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Duurzaamheid bij de C&A

  Tegenwoordig staat de C&A niet meer alleen bekend om het uitgebreide assortiment, maar ook om de actie die de winkel onderneemt om kleding duurzamer te maken. Zo zijn ze bijvoorbeeld het recyling programma ‘We Take It Back’ begonnen. Als je een boodschappentas vol oude kleding of schoenen bij de C&A inlevert, krijg je een kortingsvoucher van 10% die je in de winkels of in de webshop kunt besteden. Hiermee willen ze een stap nemen richting circulaire mode. De C&A geeft de kleding die jij toch niet meer gebruikt een tweede leven. De enige dingen die je niet kunt inleveren voor dit programma zijn restjes stof, vochtige of vuile kleding, dekens, kussens, slaapzakken en skischoenen of schaatsen. Verder hoeft de kleding die je inlevert niet bij de C&A gekocht te zijn om mee te kunnen doen aan het We Take It Back programma.

  C&A sale voor dames

  Of je nu op zoek bent naar een simpel hemd, een mooie jurk voor de feestdagen, of zelfs zwangerschapskleding, je vindt het allemaal op de damesafdeling van C&A. Als je een hoop nodig hebt aan kleding en accessoires, is dit dus een winkel waar je makkelijk kunt slagen. Veel fijner en efficiënter dan dat je tien verschillende winkels in moet, toch? Vooral als je al niet zo veel tijd hebt om te winkelen. Ook als je liever online shopt, je bestelt alles eenvoudig via de webshop van C&A. Daarnaast vind je op de afdeling voor dames bij de C&A ook regelmatig belangrijke kledingstukken, zoals Jassen in de sale. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld echt een nieuwe winterjas nodig hebt. Of ben je al op zoek naar een mooie outfit voor de feestdagen, of een belangrijk feestje waar je last-minute voor uitgenodigd bent? In de dames sale van de C&A vind je een divers assortiment aan chique en mooie jurken voor iedere gelegenheid.

  Kinderkleding in de sale bij de C&A

  Iedereen met kinderen weet hoe lastig het kan zijn om kleding voor ze uit te zoeken. Ze groeien soms zo snel dat kleren een aantal maanden later al niet meer passen. Of ze spelen toch net iets te wild, waardoor er zo weer gaten in die nieuwe broek zitten. Op die leeftijd ga je dan ook nog geen dure of speciale kleding voor ze kopen. Gelukkig vind je bij de C&A regelmatig een sale bij de kinderkleding, zodat je tegen een nog aantrekkelijker tarief de kasten van je kinderen kunt vullen. Dan is het ook wat minder erg als ze er toch niet zo lang mee doen als je had gehoopt en kunnen ze ook lekker kind zijn, ook als ze een nieuwe broek aanhebben. Naast kinderkleding vind je in het online assortiment van C&A ook wel eens babykleding in de sale. Want ook voor de allerkleinsten wil je natuurlijk leuke outfits in huis hebben!

  Kleding voor heren in de sale bij C&A

  Natuurlijk is de C&A niet alleen gericht op dames, ook heren kunnen hier terecht voor een stijlvolle nieuwe outfit. Aangezien herenkleding over het algemeen wat duurder is dan kleding voor dames, is dit de perfecte plek voor mannen om kledingstukken te kopen die ze echt nodig hebben. Bij C&A vind je bijvoorbeeld regelmatig korte broeken voor heren in de sale, vooral tegen het einde van het seizoen of in de winter. Daarom is het altijd belangrijk om je aankopen goed te timen. Of het nu om een nette blouse gaat voor heren, of warme truien voor dames, je vindt het allemaal in de sale bij de C&A. Waarom zou je meer uitgeven dan nodig is?

  Wanneer begint de C&A sale?

  Zoals we eerder al aangaven, het goed timen van bepaalde aankopen kan je een hoop geld schelen. Daarom is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de sale bij C&A begint. Helaas heeft de winkel niet jaarlijks op dezelfde dagen aanbiedingen. Wat we je in ieder geval wel kunnen vertellen, is dat de C&A de afgelopen jaren altijd meedeed aan Black Friday en dat deze deals vaak ook nog het weekend na Black Friday geldig zijn. Daarnaast heeft de C&A een programma opgezet voor het recyclen van kleren waarmee je korting kunt krijgen op hun producten. Als je een boodschappentas vol oude kleding inlevert bij een C&A winkel, krijg je een kortingsvoucher van 10% om te besteden in een van de winkels of in de webshop. Zo kun je dus iets goeds doen voor de planeet en tegelijkertijd korting scoren. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe aanbiedingen en acties van de C&A, kun jij je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een code voor 10% korting bij je volgende aankoop.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer begint de C&A sale?

  Er zijn geen vaste data waarop de kleding van de C&A in de sale is, maar de winkel doet ieder jaar mee aan Black Friday en door oude kleding in te leveren kun je altijd een kortingsvoucher van 10% ontvangen.

  Wat kun je kopen in de C&A sale?

  Je kunt bij de C&A kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s in de sale kopen. 

  Waar koop je kleding van de C&A in de sale?

  Je kunt de producten van C&A in de fysieke winkels of in de webshop van het merk in de sale kopen.

  Advertentie