C.P. Company sale: modieuze herenkleding voor een klein prijsje

Laatst bijgewerkt: 21 oktober 2021

We kijken er niet gek van op als je al een tijdje zit te wachten op de C.P. Company sale. Dit is één van de kledingmerken die is opgericht door Massimo Osti. Het merk is erg geliefd onder mannen en staat met name bekend om de C.P. Company goggles en lenzen. Ook staat het merk erg bekend om de garment dyed technieken en het gebruik van uitzonderlijke materialen. Ben je benieuwd wat de C.P. Company sale jou te bieden heeft? Je leest hier hoeveel je kunt besparen op jouw favoriete items.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  C.P. Company kleding

  Dit merk is erg geliefd onder mannen, maar ook veel vrouwen kijken vaak even wat de sale te bieden heeft. Vooral tijdens de Black Friday sale en Cyber Monday sale zie je de populariteit van het merk sterk toenemen. Dit is natuurlijk vooral omdat de kleding dan ontzettend veel is afgeprijsd. Voor de kenners is dit ideaal, aangezien het Italiaanse merk er niet direct om bekend staat veel sales te hebben. Toch kun je van tijd tot tijd je slag slaan!

  Het merk kent zijn oorsprong in de jaren ’70 in Italië, het land waar zoveel grote modemerken tot stand zijn gekomen. Het is opgericht door een grafisch ontwerper, die veel heeft geëxperimenteerd met verschillende methoden om kleding interessant te maken. Zo printte hij afbeeldingen rechtstreeks op de kleding en was hij een van de eersten die garment dying, oftewel verf voor kleding inzette.

  Custom Colour

  Vandaag de dag is C.P. Company nog steeds veel bezig met het verven van de kleding. Dit is iets wat je op aanvraag kan laten maken, en daarom niet zo snel in de C.P. Company sale zal vinden. Via hun eigen website is het mogelijk om een kledingstuk uit te kiezen, wat je vervolgens in je eigen lievelingskleur kan laten verven. Zo maak je jouw favoriete C.P. Company jas helemaal eigen, hoe leuk is dat!

  Bijzondere jassen bij C.P. Company

  C.P. heeft een eigen kijk op wat mooie jassen zijn. Deze zul je van tijd tot tijd dan ook zeker in de jassen sale vinden. Aan het einde van de jaren ’70 bedacht het bedrijf om Alpine (bergklim) jassen om te toveren naar een alledaags item, voor de ‘gewone man’. Erg licht, zacht en bestendig tegen de meest extreme omstandigheden. Waterdicht en het houdt wind goed tegen. In de jaren ’70 werd dit type jas veel gedragen in Italiaanse steden. Ieder seizoen doet C.P. Company een redesign van de jassen, met een hernieuwd uiterlijk en met het gebruik van nieuwe materialen. Op die manier houden ze een klassieker door de jaren heen goed in stand!

  Beste plekken om een C.P. Company jas sale te vinden

  Naast jassen heeft C.P. Company ook regelmatig een trui sale of muts sale, zeker met de winter voor de deur! Wij vertellen waar je het beste deze artikelen kunt scoren. We hoeven het jou niet te vertellen, maar sales zijn er sowieso aan het einde van ieder seizoen. Dan komen de kleren uit de oude seizoencollectie in de salesbakken te liggen bij veel verkopers!

  Zo kun je altijd even een kijkje nemen op Beingthere.nl voor de laatste seizoen sales. Je vindt hier veel C.P. Company vesten in de sale, fijn voor in de winter. Je kunt je hier ook alvast voorbereiden op de warme zomerdagen met de C.P. Company polo shirt sale. Via Supersales.nl krijg je een mooi overzicht van alle uitverkopen. Je vergelijkt in één keer het aanbod van zeven verschillende winkels. Je krijgt hier tot wel 50% korting op jassen. Ideaal, toch? Ook de Nederlandse website Dresscode.nl heeft regelmatig een C.P. Company uitverkoop.

  Op=Op

  Even zo’n heerlijke marketingterm, op=op, maar bij veel C.P. Company sales geldt dit wel echt! Het merk is zo populair dat jouw favoriete items waarschijnlijk al gauw uitverkocht zijn. Dus als je nog een mooi item op het oog hebt, sla dan snel je slag tijdens de C.P. Company sale voor heren! Je kunt natuurlijk nu al even rondkijken op de website van het kledingmerk om alvast een paar mooie items te spotten. Mocht er iets tussen zitten wat je echt leuk vindt, dan kun je kijken of die straks in de sale komt.

  Private Sale  

  Exclusief is leuk, maar kan ook ingewikkeld zijn. C.P. Company houdt namelijk zelf op de eigen website vrijwel nooit een sale. De meeste jassen, mutsen, vesten en C.P. Company knitwear sales gaan via resellers. Toch houdt het populaire herenmerk van tijd tot tijd een uitverkoop. Hiervoor moet je je wel aanmelden voor de nieuwsbrief via de webshop. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van wat ze zelf een ‘private sale’ noemen. Kost even wat moeite, maar dan heb je ook wat!

  Het is daarom veel beter om regelmatig de resellers in de gaten te houden. Deze werken ook niet allemaal met vaste sale data, maar het is wel erg waarschijnlijk dat er regelmatig season sales te vinden zijn. Ook winkels zoals de Bijenkorf hebben C.P. Company in de schappen liggen. Tijdens de winteruitverkoop in december en januari kun je er even een kijkje nemen. Je kunt hier zomaar die ene leuke trui aantreffen met 50% korting.

  Pak nog snel dit extraatje mee

  We maken je als laatst graag nog attent op een mooie korting die standaard in de webshop van C.P. Company te vinden is. Wil je nu gelijk 10% korting pakken? Vergeet je dan ook zeker niet in te schrijven op de nieuwsbrief. Na inschrijving via de webshop krijg je gelijk 10% korting op je eerstvolgende aankoop. Hiervoor hoef je alleen maar je e-mailadres in te voeren en de kortingscode verschijnt vanzelf in de mailbox.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer start de C.P. Company sale?

  Bij websites zoals Beingthere en Supersales start een sale aan het eind van ieder seizoen. Dan kun je de restanten van het oude seizoen vaak tegen bodemprijzen kopen. Er is niet een vaste datum voor gezet; je dient zelf de websites een beetje in de gaten te houden. Wie weet: misschien stuit je wel op een C.P. Company Mille Miglia jacket sale!

  Is er een C.P. Company Black Friday sale?

  Aangezien C.P. Company zelf aan private sales doet, is het niet te voorspellen wanneer het bedrijf een sale houdt. Je kunt je er wel van verzekeren dat resellers de artikelen van C.P. Company in de verkoop doen. Meestal aan het eind van november begint Black Friday. Hou dan vooral de C.P. Company muts sale, maar ook de jas sale en trui sale in de gaten. Die items passen helemaal in het seizoen!

  Heeft Zalando ook een C.P. Company sale?

  Zalando heeft regelmatig items in de sale. Hier hebben ze geen vaste data voor. Via de outlet van Zalando kun je de sale in de gaten houden. Van tijd tot tijd vind je hier ook een C.P Company sale.

  Advertentie