Bier aanbieding: zo kom jij aan een goedkoop biertje

Laatst bijgewerkt: 17 december 2021

Bier is alom vertegenwoordigd in het wekelijkse leven. Bier is te vinden in het weekend in de kroeg, bij vrienden, op feestjes en verjaardagen. Vergeet ook niet de feestdagen zoals oud en nieuw en kerst. Nu is het lekker vinden van bier natuurlijk een kwestie van smaak, maar met de vele verschillende soorten bier en speciaalbier, zal er altijd wel iets voor jou tussen zitten! Als je echt van bier houdt, dan is het wel fijn als je bier in de aanbieding kan kopen. Dit scheelt veel geld.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Bier aanbieding? Die is er altijd!

  Als je een liefhebber bent van bier dan kun je op veel verschillende plekken terecht om je honger naar bier te stillen. Het liefst koop jij natuurlijk bier in de aanbieding, want het is simpelweg een ideale manier om geld te besparen. Op websites zoals biernet.nl kun je hele kratten in de aanbieding kopen. Op deze site vind je alle soorten bier die op dit moment in de aanbieding zijn.

  Op zoek naar Heineken bier in de aanbieding? Gebruik het filter van biernet.nl om direct te zoeken op de biersoort die jij het liefst in huis haalt. In Nederland is er altijd wel een krat bier in de aanbieding. Vaak zijn dit de grote pilsmerken zoals Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog Jan en Bavaria. Maar ook kleinere merken zoals Alfa, Jupiler en Gulpener hebben geregeld een krat pils in de aanbieding. En tegenwoordig zijn er ook af en toe aanbiedingen voor kratten met speciaalbier, radler en zelfs met alcoholvrij bier.

  Alle soorten bier in de aanbieding

  Van bier is er niet eentje, maar zijn er honderden. Van het normale type bier zijn er al talloze brouwers te noemen, om nog maar te zwijgen van de speciaal bier brouwers. Zo zijn er ook verschillende soorten kratten in de omloop in Nederland. Als je in de supermarkt op zoek naar een bier aanbieding tussen de kratten kijkt, kan het je opvallen dat het meest voorkomende krat er eentje is met 24 flesjes van 30cl.

  De meeste grote Nederlandse biermerken verkopen hun bier in deze kratten, die een inhoud hebben van 7,2 liter bier. Bavaria verkoopt haar pils vooral in iets wat ze ‘halve kratjes’ noemen. Deze Bavaria kratjes bevatten 12 flesjes van 30cl en bevatten dus 3,6 liter bier. Andere afwijkende kratten zijn bijvoorbeeld het krat met 16 beugelflessen van Grolsch, het krat met 24 flesjes van 25cl Palm, een krat met 24 flesjes van 33cl Belgisch speciaalbier of een krat met 20 halve liters Weizen of pils. Je kunt wel 5 euro korting krijgen op een kratje Heineken, maar soms is het toch voordeliger om voor een grotere verpakking te gaan die niet in de aanbieding is.

  Korting op bier in de supermarkt

  Bier koop je natuurlijk lekker gemakkelijk gewoon in de supermarkt. En iedere supermarkt heeft weer zijn eigen bier aanbieding. Jumbo heeft vaak mooie bier aanbiedingen. Zo is er eigenlijk het hele jaar door wel een biermerk in de aanbieding bij deze supermarkt. Goedkoop bier haal je gemakkelijk in huis via Jumbo. Door even een kijkje te nemen bij de Jumbo bij jou in de buurt, weet je direct welk type bier in de aanbieding is bij jouw Jumbo. Ook is het natuurlijk mogelijk om de folder op te halen. Deze is te vinden in alle Jumbo supermarkten. Ze liggen vaak bij de kassa of bij de servicebalie.

  Een bier aanbieding bij de AH is ook een goeie optie om te verkennen. Vooral als je op zoek bent naar goedkoop bier. Albert Heijn heeft vaak interessante bier aanbiedingen. Neem vooral een kijkje op folders.nl om te weten te komen welk bier volgende of deze week in de aanbieding is bij de Albert Heijn. Ook van de andere supermarkten kun je op deze website te weten komen welk bier in de aanbieding is. Een bier aanbieding bij de Plus is wat zeldzamer, hier zul je iets beter voor moeten zoeken. Toch heeft de Plus ook regelmatig een bier aanbieding. De Coop is echt een buurtsupermarkt die door heel Nederland te vinden is. Ook deze supermarkt heeft leuke aanbiedingen op het gebied van bier. Je vindt de bier aanbiedingen gemakkelijk op de Coop website.

  Alle verschillende biermerken

  De een drinkt liever Amstel, de ander Hertog Jan, en weer een ander Jupiler. Radler wordt ook nog wel eens gedronken, en speciaalbier is ook erg in trek. Er zijn misschien wel honderden verschillende soorten smaken, maar ze hebben allemaal één overeenkomst: het zijn allemaal biersoorten.

  Liefhebbers van Amstel gaan natuurlijk al gauw op zoek naar een mooie Amstel bier aanbieding. Deze kun je gemakkelijk vinden door even een kijkje te nemen op biernet.nl. Op deze handige website staan alle aanbiedingen op het gebied van bier mooi verzameld. Ook naar een Hertog Jan bier aanbieding hoef je op deze website niet lang te zoeken.

  Brand bier in de aanbieding smaakt natuurlijk lekkerder dan buiten de aanbieding om. Ook voor dit merk kan je terecht bij bovenstaande website. Het handige van biernet.nl is dat het als een verzamelplek fungeert voor alle actuele aanbiedingen op het gebied van bier. Door even rond te kijken op de website kom je zelfs allerlei biermerken tegen waar je nog nooit eerder van hebt gehoord.

  Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de beste bier aanbieding?

  Op biernet.nl vind je ontzettend veel aanbiedingen van alle verschillende biermerken die je kent, en misschien nog niet kent. Als je op zoek bent naar een bier aanbieding, dan ga je die vinden op deze website!

  Welke supermarkt heeft de beste bier aanbieding? 

  Er is niet een supermarkt de beste op het gebied van bier aanbiedingen. Toch zie je wel dat met name Albert Heijn regelmatig mooie bier aanbiedingen houdt. Maar niet alleen de AH heeft interessante bier aanbiedingen, ook de Jumbo, Spar en Coop houden regelmatig leuke acties waarin ze het bier afprijzen.

  Wanneer is er Heineken bier in de aanbieding?

  Er is geen vast moment voor een Heineken bier aanbieding. Als je benieuwd bent naar een bier aanbieding van dit merk, dan kun je het beste even de online kortingsfolders van de verschillende supermarkten in de gaten houden.


  Advertentie