Albert Heijn aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 29 november 2021

We zijn natuurlijk allemaal gek op de AH aanbiedingen. Elke week verschijnen er weer heel veel producten in de bonus van de Albert Heijn. In elke categorie is wel wat te vinden: groente, vlees, brood, drinken, snoep, wasmiddel, toiletpapier en ga zo maar door. Je kunt je hele winkelmandje vullen met bonusaanbiedingen. Daar bespaar je al gauw tientallen euro’s mee. Benieuwd naar de populairste aanbiedingen van AH? Lees dan vlug verder.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  AH bonus aanbiedingen

  Eigenlijk hoeven we niet uit te leggen wat de ‘bonus’ van de Albert Heijn is. Hoogstwaarschijnlijk ben je er al bekend mee. De Albert Heijn heeft iedere week weer nieuwe bonusaanbiedingen. De AH aanbiedingen van deze week vind je terug in de bonusfolder. De bonusaanbiedingen worden geactiveerd met je bonuskaart. Je krijgt hiermee kortingen op eten en drinken, maar ook schoonmaakmiddelen, huishoudelijke artikelen en andere non-food producten. Zo kun je met je bonuskaart ook prachtige bloemen kopen voor de helft van de prijs of voordelig handdoeken kopen. Of je koopt gewoon een lekkere pizza in de aanbieding bij de AH. Wat je ook nodig hebt, er is vrijwel altijd wel een aanbieding voor.

  AH bier aanbiedingen

  We kunnen er niet omheen draaien, de Albert Heijn heeft nu eenmaal de beste aanbiedingen voor kratjes bier. Vrijwel elke week heeft de AH aanbiedingen voor bier. Zo heb je iedere vrijdagavond iets lekkers te drinken en betaal je er niet te veel voor. De supermarkt verkoopt bijna alle bekende biermerken. Is er de ene week een Heineken aanbieding bij de AH, dan heeft de AH de volgende week weer een aanbieding voor Hertog Jan of Bavaria. De kortingsacties zijn meestal maar een week geldig, dus je kunt er maar beter snel bij zijn. Vaak gaat het om 25% korting of de 2e voor de halve prijs. Als je echt geluk hebt kom je nog eens een 1+1 aanbieding tegen. Zit jouw favoriete biermerk er niet tussen deze week? Hou dan online de AH aanbiedingen van volgende week in de gaten. Dit kan gewoon via Ah.nl. Misschien heb je volgende week wel geluk.

  Of liever een wijntje erbij?

  Een Grolsch aanbieding van de AH is natuurlijk erg gunstig, maar soms heb je liever een wijntje. Een heerlijke Merlot of Chardonnay wijn voor bij het eten of een avondje op de bank. Gelukkig kun je bij de Albert Heijn zowel terecht voor bier als wijn aanbiedingen. Is er een verjaardag op komst? Dan komt zo’n AH wijn aanbieding natuurlijk ook goed uit. In de bonus vind je allerlei merken die afgeprijsd zijn. Vaak zijn de wijnen afgeprijsd met 25% of is de 2e voor de halve prijs. Het zijn ongeveer dezelfde aanbiedingen als bij het bier. Je kunt ook de Albert Heijn app downloaden om deze aanbiedingen wekelijks in de gaten te houden. Tijdens de kerstperiode kun je ook veel wijn in de bonus verwachten. Dit is natuurlijk een must voor bij een heerlijk kerstdiner.

  Even bijkomen met een AH koffie aanbieding

  Na een avondje borrelen kun je vast een goede kop koffie gebruiken in de ochtend. Bekijk dus ook gelijk even de actuele koffie aanbiedingen van de AH. In de bonusfolder verschijnen regelmatig heerlijke koffiebonen, filterkoffie en koffiepads in de aanbieding. Natuurlijk is het populaire huismerk van de Albert Heijn vaak in de aanbieding. Perla is altijd al vrij goedkoop, maar tegen een 2+1 aanbieding van je favoriete koffiemerk zeg je natuurlijk al helemaal geen nee. Of ben je gek op Douwe Egberts koffie? Ook deze is vaak terug te vinden in de bonusfolder. Douwe Egberts is uiteraard een van de lekkerste Nederlandse koffies, maar wel aan de prijzige kant. Is Douwe Egberts in de bonus? Dan kan dit je zomaar de helft van de prijs schelen. Inpakken maar!

  Hamsterweken bij de Appie

  Als we het over de AH aanbiedingen hebben, kunnen we natuurlijk niet de hamsterweken vergeten. We zijn allemaal wel bekend met de schattige hamsters van televisie. Tijdens deze weken gaan we massaal hamsteren, oftewel producten inslaan voor bodemprijzen. Dit is hét moment om je voorraden aan te vullen. Tijdens de hamsterweken kom je vooral veel 1+1 acties tegen. Dit betekent dat je bij heel veel producten de 2e gratis krijgt. Denk hierbij aan pizza, frisdrank, toiletpapier, koffie, snoep, chips en nog oneindig veel andere producten. De hamsterweken worden meestal bekend gemaakt in de televisiereclames. Maar ook als je de winkel in loopt, kun je niet om de felgekleurde oranje acties heen. De schappen hangen vol met oranje actiebordjes en er staan speciale schappen met actieproducten op iedere hoek. Vergeet je boodschappentassen niet mee te nemen, want dit is het moment om de grote boodschappen te doen.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is er een Jupiler aanbieding bij de AH?

  Jupiler bier is regelmatig in de aanbieding bij de AH. Hiervoor kun je het best de bonusaanbiedingen wekelijks checken. Als Jupiler in de aanbieding is, krijg je korting per blikje, sixpack of zelfs per krat. Zo kan het tweede krat zomaar voor de helft van de prijs zijn. 

  Welke wijn is in de aanbieding bij de AH?

  Dit verschilt per week. Het leuke hieraan is dat je elke week weer iets anders kunt proberen. Je kunt iedere week de nieuwe wijn aanbiedingen van de AH in de gaten houden door de bonusfolder te checken. Deze vind je in de winkel en online.

  Wat zijn de AH aanbiedingen van deze week?

  De bonusaanbiedingen van de AH verschillen elke week. Om de actuele acties in de gaten te houden, kun je wekelijks de reclamefolder checken of de Albert Heijn app downloaden. Hier vind je alle acties voor groente, fruit, snoep, drinken, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

  Advertentie