Gratis verzending bij Asics april 10th, 2017 Nugevonden

Asics kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Asics kortingscodes en acties van februari 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Asics kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Asics kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Asics

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Asics?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Door gebruik te maken van een kortingscode voor Asics kun je veel voordeliger shoppen in de webwinkel van deze sportkledingfabrikant.

Kortingscodes van Asics

De Asics kortingscodes worden in tal van verschillende soorten aangeboden. In ons overzicht vind je onder meer kortingscodes voor Asics waarmee je een bepaald percentage aan korting krijgt op het gehele assortiment. Een ander deel van de Asics kortingscodes is alleen te gebruiken voor specifieke producten of productgroepen. In de voorwaarden van de Asics kortingscode staat doorgaans duidelijk beschreven voor welke producten je de kortingscode kunt gebruiken.

Kijk ook eens naar de aanbiedingenpagina binnen de webwinkel van Asics zelf. Hier vind je vaak sterk afgeprijsde artikelen, die bijvoorbeeld uit het assortiment van Asics gehaald zijn. De kwaliteit van de sportkleding en sportschoenen is echter niet minder! De kortingen voor producten in de online sale van Asics kan oplopen tot maar liefst 50%.

Gratis verzending bij Asics

Een van de grote voordelen aan de service van Asics is dat producten uit de webwinkel van Asics standaard gratis bij je thuisbezorgd worden. Op deze manier bespaar je al snel een kleine vijf euro aan verzendkosten, die je bij veel andere webwinkels met sportkleding wel betaalt. Ook het retourneren van een bestelling kan kosteloos bij Asics!

Maak gebruik van een gratis FootID

Zeker bij het bestellen van nieuwe sportschoenen is het erg belangrijk dat je de schoenen in de juiste maat koopt. Je wilt immers voorkomen dat je al snel met blaren of andere pijntjes te maken krijgt. Voor dit probleem heeft Asics een oplossing bedacht, namelijk: een gratis FootID-test in een van de geselecteerde winkels van Asics.

Tijdens de FootID-test wordt gekeken welk type sportschoen het beste bij je manier van bewegen en de vorm van je voet past. Loop je bijvoorbeeld iets naar binnen, of juist naar buiten? Land je op je voorvoet of op je hak tijdens het hardlopen? Enzovoorts. Op basis van deze informatie kun je de beste sportschoen uit het assortiment in de webwinkel van Asics selecteren. Houd er rekening mee dat de Asics kortingscodes niet in de fysieke winkels van Asics te gebruiken zijn.

Officiële website

© www.asics.nl