Gratis verzending bij Adidas mei 24th, 2017 Nugevonden

Adidas kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Adidas kortingscodes en acties van februari 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Adidas kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Adidas kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Adidas

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Adidas?

[RICH_REVIEWS_FORM]

De Adidas kortingscodes kunnen oplopen tot 15 of zelfs 20% korting. Houd er rekening mee dat sommige kortingscodes van Adidas alleen voor producten in de sale geldig zijn. Daarbij zijn de kortingscodes niet in de fysieke winkels van Adidas te gebruiken.

Kortingscodes van Adidas

Er worden op onze website verschillende Adidas kortingscodes aangeboden, die je direct in kunt voeren bij het plaatsen van een bestelling. De kortingscodes kunnen onderling van elkaar verschillen. De ene kortingscode is bijvoorbeeld gericht op kleding, terwijl andere Adidas kortingscodes voor het gehele assortiment gelden. Bij de verschillende kortingscodes staat duidelijk beschreven voor welke producten je de kortingscode kunt gebruiken.

Extra voordeel in de Adidas webwinkel

Naast de Adidas kortingscodes die je op onze website vindt, worden er nog verschillende andere aanbiedingen door Adidas aangeboden. Zo krijg je direct een Adidas kortingscode voor 15% korting op een artikel naar keuze, als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Adidas. Houd er rekening mee dat deze kortingscode maar 14 dagen te gebruiken is.

Ook wordt je bestelling gratis verzonden als je voor minimaal 150 euro aan producten bestelt in de webwinkel van Adidas. Mocht je voor een lager bedrag bestellen, dan wordt €4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Adidas online sale

Wanneer je op de website van Adidas kijkt is het zeker de moeite waard om eens op de pagina van de Adidas online sale te kijken. Hier producten met een korting tot soms 50% aangeboden, waardoor je heel voordelig kunt shoppen.

Extra korting voor een volgende bestelling

Nadat je bestelling in de Adidas webwinkel bij je thuis is afgeleverd vind je bij de bestelling vaak een kortingscode voor een volgende bestelling. Met deze kortingscode krijg je 15% korting in de webwinkel. Vaak geldt deze Adidas kortingscode voor het gehele assortiment.

Tip: ga je de Adidas kortingscode zelf niet gebruiken? Deel de kortingscode van Adidas met anderen die wel iets willen bestellen!

Officiële website

© www.adidas.nl